Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Či mě napadlo to hned zkoušet jak jsem to koupila? Dala jsem to k výbavičce a je tomu pár dní co jsem to vytáhla. Nemám celou soupravu, koupila jsem si jen 2 ty hrníčky, protože jsem na Avent slyšela samou chválu, ale po mé zkušenosti bych to teda nejraději hodila do koše
Stensa píše:lumáťa píše:Januliiik píše:
Tak asi mám nějakou smůlu, účty už dávno nemám, kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila maláasi vyzkouším jinou značku
Nechápu, proč to nereklamuješ hned ? Vždyť to není tak úplně levný
Myslim,že když to kupovala před narozením tak to asi nezkoušela,ne?
Miluju, když má někdo patent na rozumAáá, tady je někdo jasnovědkyně
Ty víš, kdy to kupovala ?! Pokud vím, záruka trvá dva roky
Sbohem a šáteček
lumáťa píše:Stensa píše:lumáťa píše:Aáá, tady je někdo jasnovědkyněJanuliiik píše:
Tak asi mám nějakou smůlu, účty už dávno nemám, kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila maláasi vyzkouším jinou značku
Nechápu, proč to nereklamuješ hned ? Vždyť to není tak úplně levný
Myslim,že když to kupovala před narozením tak to asi nezkoušela,ne?
Miluju, když má někdo patent na rozumTy víš, kdy to kupovala ?! Pokud vím, záruka trvá dva roky
Sbohem a šáteček
Stačí pořádně číst…
„kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila malá “
lumáťa píše:madi píše:Tak to nemáte pořádně docvaklý ! Taky se mi to párkrát stalo, že jsem to blbě zavřela. Chce to větší sílu !
Taky máme ventil a teče to tím gumovým uzávěrem![]()
Věř mi, že už jsem s ním dělala doslova psí kusy, aby netekl a prostě TEČE. Je to krám
A reklamovat ho nemám kde, když jsme ho dostali. Stejně poputuje do koše ![]()
tooolik kriku pro jeden hrnek?
![]()
Aven pouzivam dlouho,pouzivala jsem u starsiho pred sesti lety,pouzivam u mladsiho ted.Netece mi.(teda ten novejsi trosku tou malou dirkou,ale jen par kapicek).
Presto zakladatelce verim,ze ji tece
,pac takove diskuse byly uz pred sesti lety a jejich spousta a ze bych z nekoho delala pitomce,ze neumi zavrit hrnek
![]()
Taktez i me kamaradky maji ruzne zkusenosti,nekomu tece,nekomu ne.Zavrit tenhle hrnek snad dokaze kazdy a netreba k tomu navod
/tim chci rict,ze bylo zbytecne a kapku shazujici vubec o nem diskutovat/
Hezky den preji vsem(i tem do neruzova vyspanim
)
Nečetla jsem vše,ale teče nám
máme Kouzelná hrneček Avent s držadly,a zelenou hubičku od 12m,teď jsem objednala hubičky Sport od 18m.Ale jak už jsem psala v podobné diskusi o Aventu,tak to asi bude blbým výrobkem,hrneček kape,i když jsem vyměnila hubičky i s těsněním.Koupila jsem malému lahev s brčkem v Dmku,bohužel malej se naučil sát s Kouzelného hrníčku,a brčko nechce
no,dávám jen vodu,tak se snad nerozmočí ![]()
madi píše:lumáťa píše:Věř mi, že už jsem s ním dělala doslova psí kusy, aby netekl a prostě TEČE. Je to krámmadi píše:Tak to nemáte pořádně docvaklý ! Taky se mi to párkrát stalo, že jsem to blbě zavřela. Chce to větší sílu !
Taky máme ventil a teče to tím gumovým uzávěrem![]()
A reklamovat ho nemám kde, když jsme ho dostali. Stejně poputuje do koše
Holky, vy vůbec nemáte smysl pro humor ! Všude píšu smajlíky ![]()
Madi, já ti to věřím.
Teď na jiné diskuzi jsem se dočetla zajímavou věc: prý existujou i jiný lahvičky - z matnýho plastu. Prodávají je v Tescu. Je možný, že je třeba jiný výrobce a ten teče
Protože jak si to jinak vysvětlit ?! Spousta holkám neteče. Z těch, co se ozvaly je to tak půl na půl/teče - neteče.
My máme taky tento hrneček. Asi před dvěma dny jsem ho vybalila, rozebrala, vyvařila, zpátky poskládala, a zatím max spokojenost. Neteče, a doufám, že to tak i zústane ![]()
Dobrý den,ono ty hrníčky opravdu netečou,ale děti to nějak umí,že jsou od toho celé mokré:DDD.....nám se osvědčilo vyměnit ten gumový ventil,a přestalo to..ono jak jsem tam nalívala horký čaj nebo vodu na mlíčko,tak ono to horké té gumě nedělá dobře.Dneska jsme koupili opět nový v pořadí už páty,s obrázkama mrkviček tak snad nám vydrží dlouho.Nejhůř dopadl Avent termohrníček ten byl rozkousaný,teda ta hubička do dvou dnů:(.....přeji krásný den
![]()
Naše Jani má učící hrneček MAM od 6 měsíců a normálně se z něj napije - i 1/4 na jeden zátah. Já sama bych umřela žízní - nic nevytáhnu. Taky jsem zkoušela. Holt jsou miminka šikovnější.