Kouzelný hrníček Avent a protékání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
9.3.11 11:49

Či mě napadlo to hned zkoušet jak jsem to koupila? Dala jsem to k výbavičce a je tomu pár dní co jsem to vytáhla. Nemám celou soupravu, koupila jsem si jen 2 ty hrníčky, protože jsem na Avent slyšela samou chválu, ale po mé zkušenosti bych to teda nejraději hodila do koše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 11:50
Stensa píše:
lumáťa píše:
Januliiik píše:
Tak asi mám nějakou smůlu, účty už dávno nemám, kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila malá :-( asi vyzkouším jinou značku :-(

Nechápu, proč to nereklamuješ hned ? Vždyť to není tak úplně levný :nevim:

Myslim,že když to kupovala před narozením tak to asi nezkoušela,ne?
Miluju, když má někdo patent na rozum

Aáá, tady je někdo jasnovědkyně :mrgreen: Ty víš, kdy to kupovala ?! Pokud vím, záruka trvá dva roky :-D Sbohem a šáteček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.3.11 11:52
lumáťa píše:
Stensa píše:
lumáťa píše:
Januliiik píše:
Tak asi mám nějakou smůlu, účty už dávno nemám, kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila malá :-( asi vyzkouším jinou značku :-(

Nechápu, proč to nereklamuješ hned ? Vždyť to není tak úplně levný :nevim:

Myslim,že když to kupovala před narozením tak to asi nezkoušela,ne?
Miluju, když má někdo patent na rozum
Aáá, tady je někdo jasnovědkyně :mrgreen: Ty víš, kdy to kupovala ?! Pokud vím, záruka trvá dva roky :-D Sbohem a šáteček :mavam:

Stačí pořádně číst…
„kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila malá “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.3.11 12:47
lumáťa píše:
madi píše:
Taky máme ventil a teče to tím gumovým uzávěrem :nevim:
Tak to nemáte pořádně docvaklý ! Taky se mi to párkrát stalo, že jsem to blbě zavřela. Chce to větší sílu ! :mrgreen: :mavam:

Věř mi, že už jsem s ním dělala doslova psí kusy, aby netekl a prostě TEČE. Je to krám :mrgreen: A reklamovat ho nemám kde, když jsme ho dostali. Stejně poputuje do koše :-D

• Citovat
  • Upravit
17026
9.3.11 13:20

tooolik kriku pro jeden hrnek? :roll: :think: :lol:

Aven pouzivam dlouho,pouzivala jsem u starsiho pred sesti lety,pouzivam u mladsiho ted.Netece mi.(teda ten novejsi trosku tou malou dirkou,ale jen par kapicek).
Presto zakladatelce verim,ze ji tece :-D ,pac takove diskuse byly uz pred sesti lety a jejich spousta a ze bych z nekoho delala pitomce,ze neumi zavrit hrnek :think: :lol:
Taktez i me kamaradky maji ruzne zkusenosti,nekomu tece,nekomu ne.Zavrit tenhle hrnek snad dokaze kazdy a netreba k tomu navod :wink: :lol: /tim chci rict,ze bylo zbytecne a kapku shazujici vubec o nem diskutovat/
Hezky den preji vsem(i tem do neruzova vyspanim :wink: :mavam: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.3.11 13:20

Nečetla jsem vše,ale teče nám :-? máme Kouzelná hrneček Avent s držadly,a zelenou hubičku od 12m,teď jsem objednala hubičky Sport od 18m.Ale jak už jsem psala v podobné diskusi o Aventu,tak to asi bude blbým výrobkem,hrneček kape,i když jsem vyměnila hubičky i s těsněním.Koupila jsem malému lahev s brčkem v Dmku,bohužel malej se naučil sát s Kouzelného hrníčku,a brčko nechce :-? no,dávám jen vodu,tak se snad nerozmočí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 17:24
madi píše:
lumáťa píše:
madi píše:
Taky máme ventil a teče to tím gumovým uzávěrem :nevim:
Tak to nemáte pořádně docvaklý ! Taky se mi to párkrát stalo, že jsem to blbě zavřela. Chce to větší sílu ! :mrgreen: :mavam:
Věř mi, že už jsem s ním dělala doslova psí kusy, aby netekl a prostě TEČE. Je to krám :mrgreen: A reklamovat ho nemám kde, když jsme ho dostali. Stejně poputuje do koše :-D

Holky, vy vůbec nemáte smysl pro humor ! Všude píšu smajlíky :mrgreen:
Madi, já ti to věřím.
Teď na jiné diskuzi jsem se dočetla zajímavou věc: prý existujou i jiný lahvičky - z matnýho plastu. Prodávají je v Tescu. Je možný, že je třeba jiný výrobce a ten teče :nevim: Protože jak si to jinak vysvětlit ?! Spousta holkám neteče. Z těch, co se ozvaly je to tak půl na půl/teče - neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.5.11 00:15

my máme hrneček ok

My máme taky tento hrneček. Asi před dvěma dny jsem ho vybalila, rozebrala, vyvařila, zpátky poskládala, a zatím max spokojenost. Neteče, a doufám, že to tak i zústane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 22:00

Aventíky

Dobrý den,ono ty hrníčky opravdu netečou,ale děti to nějak umí,že jsou od toho celé mokré:DDD.....nám se osvědčilo vyměnit ten gumový ventil,a přestalo to..ono jak jsem tam nalívala horký čaj nebo vodu na mlíčko,tak ono to horké té gumě nedělá dobře.Dneska jsme koupili opět nový v pořadí už páty,s obrázkama mrkviček tak snad nám vydrží dlouho.Nejhůř dopadl Avent termohrníček ten byl rozkousaný,teda ta hubička do dvou dnů:(.....přeji krásný den :)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.11 10:16

hrneček MAM

Naše Jani má učící hrneček MAM od 6 měsíců a normálně se z něj napije - i 1/4 na jeden zátah. Já sama bych umřela žízní - nic nevytáhnu. Taky jsem zkoušela. Holt jsou miminka šikovnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí