Lahve Nuk s Air System
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My jsme tyhle lahvičky taky používali. To, že to „nahoru“ hůř teče je schválně, protože miminku tím mlíko teče přes patro a méně se zakuckává… Takhle mi to vysvětlila doktorka
Takže určitě dírkou nahoru k nosu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky je používáme, dávají se „dírkou“ nahoru.
Ono je to i proto, že to dítě musí sát jako u prsu, tudíž vynaložit nějakou námahu, neteče mu to jako z klasického dudlíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
heh, tak já zase naopak dávám dírkou dolů, od té doby, co to malé parádně vystříklo do oka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky tyhle dudliky mame, pro mě je to zlo, dírkou nahoru, ale malá saje saje saje a pak se jí ten dudlík přilepí na patro tím podtlakem a ona tak zůstane, tak musím dudlík pootočit, aby se do lahvičky nasál vzduch a pak zas jede… Naštěstí teď už dávám lahvičku jenom jednou denně, tak točím pořád dokola jeden avent ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky tyhle dudliky mame, pro mě je to zlo, dírkou nahoru, ale malá saje saje saje a pak se jí ten dudlík přilepí na patro tím podtlakem a ona tak zůstane, tak musím dudlík pootočit, aby se do lahvičky nasál vzduch a pak zas jede… Naštěstí teď už dávám lahvičku jenom jednou denně, tak točím pořád dokola jeden avent ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávají se dírkou nahoru, dudlík je anatomický, tak aby správně pasoval do pusinky.
A tip, aby se dudlík nelepil na patro - důkladně vymýt ten „air system“. Má tendenci se slepit, a pak tam vzduch nejde. To způsobuje přilepení na patro…
Hlavně je potřeba vybrat správný dudlík na tu kterou tekutinu. Jsou rozlišené podle věku, ale taky podle toho, jestli je na čaj nebo na mlíčko!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, NUKy láhve miluju
malá láhev měla přes půl roku a dávali jsme dírkou nahoru, ale ona si z toho pila jak chtěla, takže i dírkou dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poku jsem koupila ůahvicku se savickou v obchode jako komplet, tak ta savicka je na mleko nebo na caj? nikde jsem to nenasla ![]()
mala ma ´tyden, je na UM a teda krmeni je silene zdlouhavy, prvni holka mi pila urcite rychleji
- Citovat
- Upravit
Koukni na dudlík na číslo…Ono by miminka na začátku měly mít jedničku i na mlíko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Poku jsem koupila ůahvicku se savickou v obchode jako komplet, tak ta savicka je na mleko nebo na caj? nikde jsem to nenasla
mala ma ´tyden, je na UM a teda krmeni je silene zdlouhavy, prvni holka mi pila urcite rychleji
Většinou tam bývá až dvojková, od půl roku. Alespoň jsem jedničkovou savičku pro novorozence nikdy u flašky neviděla. Kukni na dudlík zespodu, je to tam vždycky vyražené. Náhradní savičky se pak dají dokoupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mam mozna troshu hloupy dotaz ale zeptat se musim. Dostala jsem lahev nuk s takovym tim dudlikem - co je s jedne strany „zplostely“ a zaroven na te strane u kraje je mala dirka „air system“ - pry aby odchazel vzduch a mimi ho nehltalo… ale resime s manzelem dilema - jak dat flasku mimcu - tou dirkou nahoru nebo dolu? zkousela jsem to - logicky bych rekla nahoru, ale to pak blbe tece… u mimi nepozoruju, jak se mu pije lip - zatimse to uci… prosim poradte, jak je to spravne. obrazek v navodu nebyl.
vim, ze je to hloupy dotaz -ale fakt nevim… dekuji