Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj holky, poraďte, máte zkušenosti s lahvičkami na mléko a hrnečky od Babylove?Přijdou mi za solidní cenu a mam už skoro desetiměsíčného chlapečka, kt. pije mléko jen jednou denně a večer má pak kaši, tak mu stačí jen obyčejnější lahvička, jde mi jen o to, že jsou hodně levné tak aby byly i zdravotně nezávadné. Ale s touto značkou jsem obecně moc spokojena, tak se mi nechce věřit, že by to tak nebylo. Zajímají mě vaše názory, děkuji moc ![]()
kupuju jen flašky od nich, jak s obyč dudlem, tak tvarovaným, nevím, jak přesně se pozná kvalitní lahvička, já než by se s ní stihlo něco udělat, tak to vždycky někde zapomenu, nejlíp se zbytkem mlíka, takže po nálezu putuje do popelnice
Proto taky kupuju od BL, s aventkami by se mi ta moje děravá hlava pěkně prodražila
Ahoj. Jestli myslíš netekoucí hrnečky Nuby (prodávané pod značkou Babylove, ale Nuby na nich je tuším napsané taky), tak s těmi mám tu nejlepší zkušenost. Mája je používala od 6m, postupně jsme podle věku přecházeli na další, dokud nezačala pít z obyčejného hrnečku (chvilku po roce). Takže ty já doporučuju.
teď jsem ji koupila malýmu, aby měl z čeho pít, když „mlíkárna“ sedí ve škole a spokojenost, dudlíky měkký, pije se mu z toho dobře… a týhle značce věřím. To, že se to dováží za levno a bez reklamy neznamená, že je to špatný… ![]()
Jo a hrnky též od nich, máme ten Nuby, ten je fajn. Ale hodně dlouho jsem kupovala hrnek s brčkem a postupně jsem zjistila, že je schopen to brčko vymáčknout dovnitř, tudíž hrnek přestal být netekoucí, a celkov to vždycky ukapávalo, navíc je tam nerozebratelný ventilek, takže když tam dá člověk něco jiného jak vodu, tak se to usazuje… Takže ten už asi ne ![]()
holky děkuju a ještě možná trochu „tupý“ dotaz, to mléko se už u takhle většího dítěte pořád dává v těchto lahvičkách nebo i v těch učících hrnečkách? ty jsem myslela, že jsou hlavně na čaj a tak, ale dalo by se v tom dělat i mléko, ne?Ty máme taky z DM, myslím, že je to zrovna ten Nuby nebo název nevím, je to ta řada s Mickey mausem
děkuji moc
Ahoj, já jsem koupila od Babylove takový učící hrneček, na etiketě bylo že je bez BPA - je malý a lehký, úchyty jsou pěkně do ruky a má měkké pítko, malé se z něj moc dobře pije - kouzelné hrnečky Avent a podobné zázraky u nás absolutně neprpošly. Babylove mám moc ráda, kupuju i mléko nebo kosmetiku, osobně si to nemůžu vynachválit.
Ten učící hrneček s měkkým pítkem máme taky a naprostá spokojenost. Malý mi odmítal všechny savičky a tohle byla první na kterou se chytnul. Koupila jsem i větší láhev z dm co má taky takové užší hrdlo abych tam napasovala tu savičku a pije z ní všechno. Um, čaj i kaši.
Maminky, zkusím obnovit toto téma. Mám doma tento hrneček od Nuby z DM. Je tam napsáno, že se nemá dávat do mikrovlnky. Máte s tím zkušenosti? Díky
Ahoj, malá mi pije z Babylove flašky se sportovním vytahovacím ventilkem (zelená s kočičkama). Můžu to hodit do myčky? Díky.
@Genovesa
Mam doma tu samou a primo na ni je znak, ze do mycky se dat muze ![]()
Fakt? Tak to jsem asi slepá. Já tam viděla jen vidličku a nůž
. Co kočičky, drží? Aby z toho nebyla hnusná opelichaná zelená…
![]()
Ja ji zatim do mycky nedala. Mala pije jen vodu, takze nijak zvlast spinava neni.