Lahvička jako Jupík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18794
13.11.11 20:39

Lahvička jako Jupík

Zajímalo by mě jestli některá nevíte o dětské láhvi, která by měla pítko jako např. Jupík Aqua??? Malá mi z ničeho jiného nepije a u té lahve od Jupíka vždyky hned urazí uzávěr a ještě se ta lahev nedá pořádně vymýt… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
13.11.11 20:50

My tedy take mame nejradeji lahvicku od Kubika.Takze to resim tak,ze jednou za cas koupim a treba 3 dny pije z ni.Ale je pravda,ze ona pije z cehokoliv a sklenici ma nejradeji,ale tu nemuzeme samozrejme na cesty,k tomu slouzi tahle lahvicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.11.11 20:52

Nic podobného jsem nenašla, taky jsem to řešila. Ale trvalo to jen tři měsíce a dnes dcera pije z čehokoliv. Vždycky po třech dnech jsem tu flašku vyhodila, opravdu to moc nejde vymývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
13.11.11 20:59
Bavorov píše:
Nic podobného jsem nenašla, taky jsem to řešila. Ale trvalo to jen tři měsíce a dnes dcera pije z čehokoliv. Vždycky po třech dnech jsem tu flašku vyhodila, opravdu to moc nejde vymývat.

Presne tak,tri dny mela lahvicku a pak se vyhodila.
Doma pije z cehokoliv a na cesty lahvicka.
Ale zakladatelka asi psala,ze ma problem,ze z niceho jineho dcerka pit nechce. :( To nevim,co poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
13.11.11 21:01

Ta lahvička má špunt nebo membránu, jako třeba Rajec ? Já to nekupuju, tak to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.11.11 21:08

http://www.fv-cafe.cz/…-0-5l_219903

já kupuji toto..vnitřek vyleju,ale zbytek je super a nrvylévá se..je tam ta membrána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.11.11 21:09

nie je to podobne ako hrnek od tommee tippee ? http://www.unibabyshop.cz/…0ml,416.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
13.11.11 21:12

Má membránu jako Rajec…

no snad se taky naučíme pít i z něčeho jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
13.11.11 21:14
pata308 píše:
nie je to podobne ako hrnek od tommee tippee ? http://www.unibabyshop.cz/…0ml,416.html

Tohle mi taky kamarádka doporučovala… a jak je to pítko řešený??? Je tam taky nějaká membrána???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.11.11 21:20
Xhnip píše:
pata308 píše:
Tohle mi taky kamarádka doporučovala… a jak je to pítko řešený??? Je tam taky nějaká membrána???

to teda netusim, my mame od tommee tippee ine pitka, ale planujem ho kupit lebo si nicolka oblubila prave pitie z flasky podobne jupikovi :-) a ten povodny hrnek ju uz nebavi :-D tak urcite v priebehu tyzdna budem kupovat a mozem dat vediet, :-)) ale myslim ze vsetky ich hnicky su s membranou a nepretekaju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
13.11.11 21:23

Spočítala jsem si, že když dám každý týden novou lahvičku od Jupíka/Kubíka, tak mě to vyjde levněji, než když koupím nějakou předraženou Silver, Avent, Tommy TeePee, atd., kterou musím nejpozději za půl roku vyhodit taky.

Takže: obsah vyleju, nevymývám, vyhazuju (aspoň do plastů) po týdnu. Přijde mi to nejen levnější, ale i hygieničtější.

Pijou mi naštěstí i z hrnků, ale na ven je taháme pořád :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.11.11 21:30
Marjanka píše:
Spočítala jsem si, že když dám každý týden novou lahvičku od Jupíka/Kubíka, tak mě to vyjde levněji, než když koupím nějakou předraženou Silver, Avent, Tommy TeePee, atd., kterou musím nejpozději za půl roku vyhodit taky.

Takže: obsah vyleju, nevymývám, vyhazuju (aspoň do plastů) po týdnu. Přijde mi to nejen levnější, ale i hygieničtější.

Pijou mi naštěstí i z hrnků, ale na ven je taháme pořád :wink:

ved ten hrnicek stoji 200 korun :-D co je na nom predrazene , ? asi vec nazoru ale mne to pride jednoduchsie s pitkom ktore sa da dobre umyt :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.11.11 21:55

Já prostě jednou za čas koupím nový Jupík, abych měla tu flašku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
13.11.11 21:58
pata308 píše:
Marjanka píše:

Pijou mi naštěstí i z hrnků, ale na ven je taháme pořád :wink:
ved ten hrnicek stoji 200 korun :-D co je na nom predrazene , ? asi vec nazoru ale mne to pride jednoduchsie s pitkom ktore sa da dobre umyt :-)))

mám je doma, ale moc dobře mi to vymýt nejde…, potřebovala bych, aby se někde daly koupit náhradní díly, jsou tam dva silikonový a umělohmotný, zatím mi s tím nikdo neporadil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
13.11.11 22:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat