Lahvička jako Jupík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2964
14.11.11 05:21
pata308 píše:
ved ten hrnicek stoji 200 korun :-D co je na nom predrazene , ? asi vec nazoru ale mne to pride jednoduchsie s pitkom ktore sa da dobre umyt :-)))

No a za to mám 10 lahviček od Jupíků na 10 týdnů, za které i ten nejnovější hrneček bude mít ve šroubovacích částech narostlou řasu, i když budu mýt jak fretka. Nemluvě o tom, že musím mít dva, aby jeden mohl vždycky pořádně vyschnout. Pro mě je to jasná volba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.11.11 07:17

Tak já jsem Elu naučila na tuhle láhev, jde komplet rozebrat a umejt a je klid. Akorát jí to nemůžu dát na hraní, protože to teče. http://www.lekarna.cz/…00ml-750402/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.11.11 08:08
Marjanka píše:
pata308 píše:
ved ten hrnicek stoji 200 korun :-D co je na nom predrazene , ? asi vec nazoru ale mne to pride jednoduchsie s pitkom ktore sa da dobre umyt :-)))
No a za to mám 10 lahviček od Jupíků na 10 týdnů, za které i ten nejnovější hrneček bude mít ve šroubovacích částech narostlou řasu, i když budu mýt jak fretka. Nemluvě o tom, že musím mít dva, aby jeden mohl vždycky pořádně vyschnout. Pro mě je to jasná volba :wink:
když už mě nejdou řádně umýt tak je vezmu savem…hned jsou čisté a vydrží tak dlouho…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.11.11 08:11
petipacka píše:
pata308 píše:
Marjanka píše:
Spočítala jsem si, že když dám každý týden novou lahvičku od Jupíka/Kubíka, tak mě to vyjde levněji, než když koupím nějakou předraženou Silver, Avent, Tommy TeePee, atd., kterou musím nejpozději za půl roku vyhodit taky.

Takže: obsah vyleju, nevymývám, vyhazuju (aspoň do plastů) po týdnu. Přijde mi to nejen levnější, ale i hygieničtější.

Pijou mi naštěstí i z hrnků, ale na ven je taháme pořád :wink:
mám je doma, ale moc dobře mi to vymýt nejde…, potřebovala bych, aby se někde daly koupit náhradní díly, jsou tam dva silikonový a umělohmotný, zatím mi s tím nikdo neporadil…

mne sa to podarilo dostat dole vyvarenim v vode s citronom ;-) ale to bolo v tych uplnych zaciatkoch usadzovania ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.11.11 08:13
Marjanka píše:
pata308 píše:
No a za to mám 10 lahviček od Jupíků na 10 týdnů, za které i ten nejnovější hrneček bude mít ve šroubovacích částech narostlou řasu, i když budu mýt jak fretka. Nemluvě o tom, že musím mít dva, aby jeden mohl vždycky pořádně vyschnout. Pro mě je to jasná volba :wink:

teda hnicek mam dlho a zadna rasa sa nekona :-))) nehovoriac o tom ze tommee tippee teda rozhodne nenechavam vyschnut a rovno to mokreho davam caj , a netecie ale viem ze aventy tecu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.2.14 10:36

Čím jde vyčistit?

Ahoj, chtěla bych se zeptat na nějaké rady, čím vyčistit vnitřek lahve Jupík? Štětkou se do něj nedostanu, takže spíš něco co samo zareaguje na tu nečistotu? Zatím v ní míchám jar, ale lépe to jde třeba kypřícím práškem s vodou, to se docela vyčistí a pak dobře propláchnu. Nemáte ještě někdo jinou (babskou) radu či dobrej čistič bez drhnutí? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
8.2.14 10:59

@lussinka1984 savo prim :-)a pořádně vymýt drhnu s tim i lahvičky, ty pak vyvařim :-)krásně pustí bez drhnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.2.14 18:15

@sjuzn1 můžu použít i obyčejný savo? Není to nebezpečný, když to nevyvařim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
8.2.14 18:17

Mám savo prim myjí se tim i hračky…myslím, že ne normálně nalít a pořádně vypláchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí