Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
pata308 píše:
ved ten hrnicek stoji 200 korunco je na nom predrazene , ? asi vec nazoru ale mne to pride jednoduchsie s pitkom ktore sa da dobre umyt
No a za to mám 10 lahviček od Jupíků na 10 týdnů, za které i ten nejnovější hrneček bude mít ve šroubovacích částech narostlou řasu, i když budu mýt jak fretka. Nemluvě o tom, že musím mít dva, aby jeden mohl vždycky pořádně vyschnout. Pro mě je to jasná volba ![]()
Tak já jsem Elu naučila na tuhle láhev, jde komplet rozebrat a umejt a je klid. Akorát jí to nemůžu dát na hraní, protože to teče. http://www.lekarna.cz/…00ml-750402/#…
Marjanka píše:když už mě nejdou řádně umýt tak je vezmu savem…hned jsou čisté a vydrží tak dlouho…pata308 píše:No a za to mám 10 lahviček od Jupíků na 10 týdnů, za které i ten nejnovější hrneček bude mít ve šroubovacích částech narostlou řasu, i když budu mýt jak fretka. Nemluvě o tom, že musím mít dva, aby jeden mohl vždycky pořádně vyschnout. Pro mě je to jasná volba
ved ten hrnicek stoji 200 korunco je na nom predrazene , ? asi vec nazoru ale mne to pride jednoduchsie s pitkom ktore sa da dobre umyt
petipacka píše:pata308 píše:mám je doma, ale moc dobře mi to vymýt nejde…, potřebovala bych, aby se někde daly koupit náhradní díly, jsou tam dva silikonový a umělohmotný, zatím mi s tím nikdo neporadil…Marjanka píše:ved ten hrnicek stoji 200 korun
Spočítala jsem si, že když dám každý týden novou lahvičku od Jupíka/Kubíka, tak mě to vyjde levněji, než když koupím nějakou předraženou Silver, Avent, Tommy TeePee, atd., kterou musím nejpozději za půl roku vyhodit taky.Takže: obsah vyleju, nevymývám, vyhazuju (aspoň do plastů) po týdnu. Přijde mi to nejen levnější, ale i hygieničtější.
Pijou mi naštěstí i z hrnků, ale na ven je taháme pořádco je na nom predrazene , ? asi vec nazoru ale mne to pride jednoduchsie s pitkom ktore sa da dobre umyt
mne sa to podarilo dostat dole vyvarenim v vode s citronom
ale to bolo v tych uplnych zaciatkoch usadzovania ![]()
Marjanka píše:pata308 píše:No a za to mám 10 lahviček od Jupíků na 10 týdnů, za které i ten nejnovější hrneček bude mít ve šroubovacích částech narostlou řasu, i když budu mýt jak fretka. Nemluvě o tom, že musím mít dva, aby jeden mohl vždycky pořádně vyschnout. Pro mě je to jasná volba
teda hnicek mam dlho a zadna rasa sa nekona
nehovoriac o tom ze tommee tippee teda rozhodne nenechavam vyschnut a rovno to mokreho davam caj , a netecie ale viem ze aventy tecu ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat na nějaké rady, čím vyčistit vnitřek lahve Jupík? Štětkou se do něj nedostanu, takže spíš něco co samo zareaguje na tu nečistotu? Zatím v ní míchám jar, ale lépe to jde třeba kypřícím práškem s vodou, to se docela vyčistí a pak dobře propláchnu. Nemáte ještě někdo jinou (babskou) radu či dobrej čistič bez drhnutí? Díky
@lussinka1984 savo prim
a pořádně vymýt drhnu s tim i lahvičky, ty pak vyvařim
krásně pustí bez drhnutí
@sjuzn1 můžu použít i obyčejný savo? Není to nebezpečný, když to nevyvařim?
Mám savo prim myjí se tim i hračky…myslím, že ne normálně nalít a pořádně vypláchnout