Sada AVENT na učení - problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
16.10.11 13:20

Sada AVENT na učení- problém

Zdravíčko maminy. Koupili sme našemu 7.m kloučkovi sadu na učení kde je klasická savička + hubička. Na obalu i na stránkách AVENT je psáno že tato sada obsahuje savičku s variabilním průtokem, tzn. že pootočením se změní síla(?) průtoku. Jenže v naší sadě je savička klasická (2) a to malému evidentně nestačí ptž párkrát nasaje a pak to nechce. Než koupím nové savičky taks e chci zeptat je-li možná reklamace, ptž sada neobsahuje to co je uvedené na obalu i na stránkách.Tak co stím? Nové savičky AVENTU jsou celkem drahé. Poraďte prosím. Sadu jsme koupil v Tescu :-? Stalo se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
16.10.11 15:48

Já tam mám savičku, která má na sobě 3 znaky (I, II a III) a když otočím lahvičku III nahoru, teče nejrychleji. Ty máš teda na savičce č.2 ? :think: Jinak nechápu, jak to myslíš. Já myslím, že by to šlo reklamovat, kdybys to zjistila hned, že tam dali špatnou savičku, ale jestli jste to už použili, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.10.11 15:51

v sadě jsme měli tuto , máte tam jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.10.11 18:50

My máme tuto http://www.aventbaby.cz/…-prutok-2-ks-

Jinak mě právě nenapadlo že by do sady od 6.měsíců dali savičku pro daleko menší mimi. A navíc sme od téhle značky koupili láhve poprvé a ještě sem se pořádně nevyznala v těch savičkách. Přišla sem na to až když sem řešila proč mi malý z toho nechce pít…
Jako popravdě ani nedoufám že by mi to mohli nějak nahradit, hlavně proto že sme ji už použili… Ale chtěla sem vedět jestli sem jediná .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.10.11 20:17

Tak to vám tam špatnou dali :-? . Tak to zkus vzít zpět nebo napsat do Avent obchodu? :nevim: Ale použitý už to asi nevymění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.10.11 17:52

Tak sem napsala na AVENT a bylo napsáno, že reklamace a dodání nového dudlíku je možná ale že musím napsat ještě jinam. Tak uvidíme no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.10.11 18:02

Držím pěsti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie