Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
nemáte tip na nějakou lahev, co by se hodila na zimu ven na vycházky, aby pití nebylo ledové? Termoska s kelímkem nepřipadá v úvahu - na každé nabídnutí si jenom trošku srkne.
Umí pít z brčka, sportovních lahví i uzávěrů od rajecké.
Klasický termoobal se mi nechce pokaždé otevírat, to taky ne, radši rovnou lahev a raději cca 0,3l.
To je zadání,
co, máte někdo něco takového?
Díky
Ahojky, jsem na tom podobně, jen mám slečnu o 3 měsíce starší. Na netu jsem našla termohrnečky od Nüby. Mají silikonové pítko, 270 ml a zaklapávací víčko, takže ho nemusíš nikde hledat. Je to dvojitý plast, takže si o perfektním uchování tepla nedělám iluze, ale kdyby se dal ještě do termosáčku, tak tu 1-2 hodinky, co budeš s prckem venku snad teplé pití udrží.
Ještě mě napadla termoláhev na kolo,ty lepší prý udrží teplo i 3 hodiny,ale už jsou dražší.
Jinak má termohrnky ještě avent, ale vzhledově se mi nelíbí.
Ahojky
Taky různě vyhledávám a zamlouvá se mi toto ![]()
http://www.mimibazar.org/foto.php?…
Já na ty brčka moc nejsem. Měla jsem doma pro děti už 2 hrníčky s brčkem, a když jsem do nich nalila teplé pití a zavírala uzávěr, teklo při zavírání pití tím brčkem proudem ven.
Kamarádka na to nadávala taky, že to špatně těsní a že když tohle zaklapávací víčko otvírá, vždycky to vystříkne a je potopa. ![]()
No to s tím brčkem to je pravda , také máme doma a raději do toho dávám vlažnější pití. Ale ne všechny to dělají - já mám jednu canpol a ta je z nich nejlepší ![]()
Ale psala jsi , že pije z brček. Tím pádem jsem myslela , že chceš láhev s brčkem
.
Snad ještě někdo napíše - taky bych nějakou dobrou termo láhev chtěla
![]()
Na netu jsem na nějakých stánkách našla odkaz na termolahev Thermos foogo.Ta je přesně podle mých představ, ale u nás se neprodává,přestože je vyrobena z materiálů vhodných pro děti.Tak nevím,koupily byste ji, když se u nás neprodává? ![]()
Posílám odkaz, snad to půjde spustit. http://www.levneknihy.cz/…/search.aspx?…
Tak jsem nakonec tu termoláhev od Thermosu koupila.Chce to sice trochu cviku, aby opravdu nikde nekapala, ale pití nám 2 hodiny vydrželo teplé (a to jim tam dávám běžnou teplotu, aby se dal čaj rovnou pít) a po 3 hodinách venku bylo pití vlažné ne ledové. Takže za mně celkem spokojenost.
Jen k tomu bohužel chybí víčko.
konvalinkah píše:
Tak jsem nakonec tu termoláhev od Thermosu koupila.Chce to sice trochu cviku, aby opravdu nikde nekapala, ale pití nám 2 hodiny vydrželo teplé (a to jim tam dávám běžnou teplotu, aby se dal čaj rovnou pít) a po 3 hodinách venku bylo pití vlažné ne ledové. Takže za mně celkem spokojenost.Jen k tomu bohužel chybí víčko.
vypadá dobře a jak jsi ji nakonec teda koupila, přes jaký obchod?
já jsem mezitím zkusila green bottle, ale je to jen jednostěnný kov, takže termofunkce nulová a neoprenový obal k tomu není, to má jen sigg…
taky uvažuju o termohrnku pro dospělé ze starbucksu, ten prý nekape, ale zas z toho nemůže pít sama, to by se polila
Kupovala jsem ji na www.levneknihy.cz,mají je v růžovo-fialové a modro-žluté. Jsem s nima moc spokojená, mám 3. Jen bych jim vytkla, že nemají kryt na pítko, ale to je detail. Trochu mi trvalo, než jsem se ji naučila zavírat tak, aby netekla, ale už mám na to grif a fakt je super. Dávám do ní pití teplé tak akorát rovnou k pití a po 3 hodinách venku bylo stále vlažné. ![]()
konvalinkah píše:
Kupovala jsem ji na www.levneknihy.cz,mají je v růžovo-fialové a modro-žluté. Jsem s nima moc spokojená, mám 3. Jen bych jim vytkla, že nemají kryt na pítko, ale to je detail. Trochu mi trvalo, než jsem se ji naučila zavírat tak, aby netekla, ale už mám na to grif a fakt je super. Dávám do ní pití teplé tak akorát rovnou k pití a po 3 hodinách venku bylo stále vlažné.
a jak se ti to podařilo objednat, když je tam „dostupné pouze na prodejnách“?
Měli to skladem pouze v e-shopu, na prodejnách byla nedostupná. Teď jsem tam jukla, tak už to nemají ani v e-shopu, je dostupná jen na prodejně v Praze 5-Anděl(Štefánikova). A už mi nenaskočila ani ta modrá, jen ta růžová, tak už to mají nejspíš vyprodané. Na Anděla mají uvedený i kontakt, tak tam jedině zavolat nebo napsat, jestli ji ještě mají a jestli by bylo možné ji poslat poštou. ![]()
ahoj, my teda nemáme termoláhev ale termoobal a raději se spolehnu na něj. Máme tento http://www.batolata.cz/detail.php?… Není velký a dám do ní i velkou a né od mam. Takže super ![]()
Ahojte, obnovuji diskuzi. Máte, prosím, někdo osvědčené tipy na termolahvičky pro dítě od 1 roku, hodící se ven na procházky v zimě? děkuji…
My máme už od minuleho roku (synovi byl rok) „Inteligentni termosku“ a jsme maximalně spokojeni. Přežije vše a pití vydrží teplé několik hodin.
http://www.inteligentni-termoska.cz/…sky/pro-deti