Termolahev pro 17měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
24.9.13 10:33

@calimero ta vypadá dobře, díky za tip ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
7.10.14 21:05

@calimero ahoj, prosim, jak se z toho pije? Dcera neumi ještě neumi pit z hrnku…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
7.10.14 21:24

Taky máme inteligentní termosku a spokojenost. @March7 Má to klasické pítko, podobné jako plastové lahve od jupíku, matonky atd. takže kluci z ní pili od roka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
7.10.14 21:56

@Alex Adrian dekuji, takze stoji za ty penize? Zvladne to dite samo otocit nahoru a napit se, nebo je to tezke? Cena je vyssi, ale kdyz jsem si spocitala treba beznou lahev a k tomu termo obal, tak to vyjde temer nastejno a to ta termoska mi teda prijde pohodlnejsi…uvazovala jsem taky o termo lahvi s brckem, ale udajne ta brcka dlouho nevydrzi, takze se to zase musi dokupovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
8.10.14 08:47

@March7 Je to termoska, takže když je plná, je samo težší, než plastová lahev. Otvírala jsem ze začátku sama a dávala klukům pít po troškách. Máme vyzkoušeny i různé termoobaly a v žádném čaj nevydržel tak teplý, jako v této termosce. Na zimu určitě dobrá věc :palec: Termolahve vyzkoušené nemám, tak s nima neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
8.10.14 11:57

@Alex Adrian děkuju, tak do toho asi pujdu, nic lepsiho jsem nenasla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.11.14 20:50

@March7 mohu se zeptat jak se termoska osvědčila? hledám take něco takového. to pítko jak je řešeno teče samo? nemusí dítě tahat jak u netekoucich hrníčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
1.11.14 21:29

@emma217 ahoj, termoska už je doma. Pítko teče samo, takže malá se docela zakuckává, asi je to o zvyku. Já to řeším tak, že s sebou nosíme slámku a pije ze slámky (slámku mírně stlačuju, ať nejde plný proud). Prostě odšroubuju víčko a dám napít, hlavně, že je to teplé :mavam: Ale nelituju, věřím, že termoska bude využívaná několik let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.11.14 08:05

Moc děkuji za info. Malá už má 20 měsíců tak už jí to tekoucí nebude dělat takový problém. Pa právě naopak mám doma plno netekoucích hrnečků a nechce mi z toho pít protože musí hodně tahat a moc to neteče tak máme porád obyč flašku s dudlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
2.11.14 08:15

@emma217 tak to jděte do toho;-) jinak my doma používáme vsechno možné k pití, má strašně ráda změnu. Takže pije z Rajec láhve, z Aventu, že slamky i z hrnicku. Tak ať vám slouží a jste spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí