Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@calimero ahoj, prosim, jak se z toho pije? Dcera neumi ještě neumi pit z hrnku…děkuji
Taky máme inteligentní termosku a spokojenost. @March7 Má to klasické pítko, podobné jako plastové lahve od jupíku, matonky atd. takže kluci z ní pili od roka…
@Alex Adrian dekuji, takze stoji za ty penize? Zvladne to dite samo otocit nahoru a napit se, nebo je to tezke? Cena je vyssi, ale kdyz jsem si spocitala treba beznou lahev a k tomu termo obal, tak to vyjde temer nastejno a to ta termoska mi teda prijde pohodlnejsi…uvazovala jsem taky o termo lahvi s brckem, ale udajne ta brcka dlouho nevydrzi, takze se to zase musi dokupovat… ![]()
@March7 Je to termoska, takže když je plná, je samo težší, než plastová lahev. Otvírala jsem ze začátku sama a dávala klukům pít po troškách. Máme vyzkoušeny i různé termoobaly a v žádném čaj nevydržel tak teplý, jako v této termosce. Na zimu určitě dobrá věc
Termolahve vyzkoušené nemám, tak s nima neporadím…
@Alex Adrian děkuju, tak do toho asi pujdu, nic lepsiho jsem nenasla:-)
@March7 mohu se zeptat jak se termoska osvědčila? hledám take něco takového. to pítko jak je řešeno teče samo? nemusí dítě tahat jak u netekoucich hrníčků?
@emma217 ahoj, termoska už je doma. Pítko teče samo, takže malá se docela zakuckává, asi je to o zvyku. Já to řeším tak, že s sebou nosíme slámku a pije ze slámky (slámku mírně stlačuju, ať nejde plný proud). Prostě odšroubuju víčko a dám napít, hlavně, že je to teplé
Ale nelituju, věřím, že termoska bude využívaná několik let…
Moc děkuji za info. Malá už má 20 měsíců tak už jí to tekoucí nebude dělat takový problém. Pa právě naopak mám doma plno netekoucích hrnečků a nechce mi z toho pít protože musí hodně tahat a moc to neteče tak máme porád obyč flašku s dudlíkem.
@emma217 tak to jděte do toho;-) jinak my doma používáme vsechno možné k pití, má strašně ráda změnu. Takže pije z Rajec láhve, z Aventu, že slamky i z hrnicku. Tak ať vám slouží a jste spokojeni.