Savičky na lahve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17013
11.11.11 17:45

Savičky na lahve

Mám 2 měsíčního synka a krmení z jedničkové i dvojkové savičky od aventu je na strašně dlouho, koupila jsem jednu obyč v drogerii a dobré. Teď mám savičky od 6 měcíců a pije z nich dobře. Nemůže se mu nějak ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101460
11.11.11 17:47

No, pokud už nekojíš a kojit nehodláš tak to nijak neublíží :-) pokud bys ráda ještě chvilku kojila, tak není dobré dávat savičky s velkým průtokem, aby nezlenivěl, nic jiného v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.11.11 17:51

ahoj, muj 6 tydenni synek pije z Aventu a MaM-ale cisel 3,to je myslim od 6 mesicu a zadny problem nemame…taky se mi u tech mene prutokovych vztekal…ale my uz vubec nekojime,to je dulezite rici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.11.11 17:53

Já mám opačný problém, holky mají stále číslo jedna, protože s větší dírou se dusí. :mrgreen:
pokud to malej zvládá ,,udýchat,, žádný problém to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.11.11 17:54

Tak mi nekojime už od porodky, já jsem malému odsávala a teď jsme jen na UM. Tak děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101460
11.11.11 17:59
monika32 píše:
Tak mi nekojime už od porodky, já jsem malému odsávala a teď jsme jen na UM. Tak děkuji :kytka:

Tak v tom případě je to naprosto OK a můžeš vybírat co jemu nejvíc vyhovuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.11.11 18:00

Jak ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
11.11.11 18:02
SussiK píše:
ahoj, muj 6 tydenni synek pije z Aventu a MaM-ale cisel 3,to je myslim od 6 mesicu a zadny problem nemame…taky se mi u tech mene prutokovych vztekal…ale my uz vubec nekojime,to je dulezite rici :-)

Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!! :palec: Používali jsme je už od narození, pt ty jiné dudlíky (např. Nuk) pak už blbě tekly a syn mi z toho nechtěl vůbec pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.11.11 19:09

Jak by mu to mělo ublížit? Leda by se v tom topil :lol:
Mám savičku 3 od těch 4 měsíců zhruba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.11.11 20:03
MUFICE píše:
SussiK píše:
ahoj, muj 6 tydenni synek pije z Aventu a MaM-ale cisel 3,to je myslim od 6 mesicu a zadny problem nemame…taky se mi u tech mene prutokovych vztekal…ale my uz vubec nekojime,to je dulezite rici :-)
Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!! :palec: Používali jsme je už od narození, pt ty jiné dudlíky (např. Nuk) pak už blbě tekly a syn mi z toho nechtěl vůbec pít.

krom toho ma Nuk naprosto nevyhovujici dudliky u lahvicek pro celist a zoubky…podle zubaru nejhorsi forma dudliku jaka muze byt(maji byt rovne a velikost se nema menit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.11.11 20:37
SussiK píše:
MUFICE píše:
SussiK píše:
Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!! :palec: Používali jsme je už od narození, pt ty jiné dudlíky (např. Nuk) pak už blbě tekly a syn mi z toho nechtěl vůbec pít.
krom toho ma Nuk naprosto nevyhovujici dudliky u lahvicek pro celist a zoubky…podle zubaru nejhorsi forma dudliku jaka muze byt(maji byt rovne a velikost se nema menit)

Proč? Jako ze narostou krive zuby nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.11.11 23:48
74paja píše:
SussiK píše:
MUFICE píše:
SussiK píše:
krom toho ma Nuk naprosto nevyhovujici dudliky u lahvicek pro celist a zoubky…podle zubaru nejhorsi forma dudliku jaka muze byt(maji byt rovne a velikost se nema menit)

jo,čelist nenaroste jak má,zuby se zkrivi…u nás byla paní dělat přednášku o zubech už v porodnici,a prý hooodne záleží na tvaru dudliku,doporučovalarovny,ne jak jsou ty se zahnutym koncem-např.novorozenecky od Aventu,nebo ultra tenký od MaM…a ani velikost se nemá měnit,jedna a ta samá od začátku do konce…tak mi to nedalo a rovnou jsem se ptala i zubaře…prý to sedí,jen to málokdo ví…m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.11.11 09:53
SussiK píše:
74paja píše:
SussiK píše:
MUFICE píše:
SussiK píše:
jo,čelist nenaroste jak má,zuby se zkrivi…u nás byla paní dělat přednášku o zubech už v porodnici,a prý hooodne záleží na tvaru dudliku,doporučovalarovny,ne jak jsou ty se zahnutym koncem-např.novorozenecky od Aventu,nebo ultra tenký od MaM…a ani velikost se nemá měnit,jedna a ta samá od začátku do konce…tak mi to nedalo a rovnou jsem se ptala i zubaře…prý to sedí,jen to málokdo ví…m
8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
12.11.11 10:04

Ja to taky nevěděla…a koukala vyjevene :lol: krom toho to znamená,ze víc než polovina dudliku a savicek je pro dětské čelisti nevhodná;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
12.11.11 10:26
SussiK píše:
Ja to taky nevěděla…a koukala vyjevene :lol: krom toho to znamená,ze víc než polovina dudliku a savicek je pro dětské čelisti nevhodná;-)

A prodávají to furt, to nechápu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška