Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám 2 měsíčního synka a krmení z jedničkové i dvojkové savičky od aventu je na strašně dlouho, koupila jsem jednu obyč v drogerii a dobré. Teď mám savičky od 6 měcíců a pije z nich dobře. Nemůže se mu nějak ublížit?
No, pokud už nekojíš a kojit nehodláš tak to nijak neublíží
pokud bys ráda ještě chvilku kojila, tak není dobré dávat savičky s velkým průtokem, aby nezlenivěl, nic jiného v tom není.
ahoj, muj 6 tydenni synek pije z Aventu a MaM-ale cisel 3,to je myslim od 6 mesicu a zadny problem nemame…taky se mi u tech mene prutokovych vztekal…ale my uz vubec nekojime,to je dulezite rici ![]()
Já mám opačný problém, holky mají stále číslo jedna, protože s větší dírou se dusí. ![]()
pokud to malej zvládá ,,udýchat,, žádný problém to není.
Tak mi nekojime už od porodky, já jsem malému odsávala a teď jsme jen na UM. Tak děkuji ![]()
monika32 píše:
Tak mi nekojime už od porodky, já jsem malému odsávala a teď jsme jen na UM. Tak děkuji
Tak v tom případě je to naprosto OK a můžeš vybírat co jemu nejvíc vyhovuje ![]()
SussiK píše:
ahoj, muj 6 tydenni synek pije z Aventu a MaM-ale cisel 3,to je myslim od 6 mesicu a zadny problem nemame…taky se mi u tech mene prutokovych vztekal…ale my uz vubec nekojime,to je dulezite rici
Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!!
Používali jsme je už od narození, pt ty jiné dudlíky (např. Nuk) pak už blbě tekly a syn mi z toho nechtěl vůbec pít.
Jak by mu to mělo ublížit? Leda by se v tom topil ![]()
Mám savičku 3 od těch 4 měsíců zhruba ![]()
MUFICE píše:SussiK píše:Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!!
ahoj, muj 6 tydenni synek pije z Aventu a MaM-ale cisel 3,to je myslim od 6 mesicu a zadny problem nemame…taky se mi u tech mene prutokovych vztekal…ale my uz vubec nekojime,to je dulezite riciPoužívali jsme je už od narození, pt ty jiné dudlíky (např. Nuk) pak už blbě tekly a syn mi z toho nechtěl vůbec pít.
krom toho ma Nuk naprosto nevyhovujici dudliky u lahvicek pro celist a zoubky…podle zubaru nejhorsi forma dudliku jaka muze byt(maji byt rovne a velikost se nema menit)
SussiK píše:MUFICE píše:krom toho ma Nuk naprosto nevyhovujici dudliky u lahvicek pro celist a zoubky…podle zubaru nejhorsi forma dudliku jaka muze byt(maji byt rovne a velikost se nema menit)SussiK píše:Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!!
ahoj, muj 6 tydenni synek pije z Aventu a MaM-ale cisel 3,to je myslim od 6 mesicu a zadny problem nemame…taky se mi u tech mene prutokovych vztekal…ale my uz vubec nekojime,to je dulezite riciPoužívali jsme je už od narození, pt ty jiné dudlíky (např. Nuk) pak už blbě tekly a syn mi z toho nechtěl vůbec pít.
Proč? Jako ze narostou krive zuby nebo co?
74paja píše:SussiK píše:Proč? Jako ze narostou krive zuby nebo co?MUFICE píše:krom toho ma Nuk naprosto nevyhovujici dudliky u lahvicek pro celist a zoubky…podle zubaru nejhorsi forma dudliku jaka muze byt(maji byt rovne a velikost se nema menit)SussiK píše:Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!!
jo,čelist nenaroste jak má,zuby se zkrivi…u nás byla paní dělat přednášku o zubech už v porodnici,a prý hooodne záleží na tvaru dudliku,doporučovalarovny,ne jak jsou ty se zahnutym koncem-např.novorozenecky od Aventu,nebo ultra tenký od MaM…a ani velikost se nemá měnit,jedna a ta samá od začátku do konce…tak mi to nedalo a rovnou jsem se ptala i zubaře…prý to sedí,jen to málokdo ví…m
SussiK píše:74paja píše:jo,čelist nenaroste jak má,zuby se zkrivi…u nás byla paní dělat přednášku o zubech už v porodnici,a prý hooodne záleží na tvaru dudliku,doporučovalarovny,ne jak jsou ty se zahnutym koncem-např.novorozenecky od Aventu,nebo ultra tenký od MaM…a ani velikost se nemá měnit,jedna a ta samá od začátku do konce…tak mi to nedalo a rovnou jsem se ptala i zubaře…prý to sedí,jen to málokdo ví…mSussiK píše:Proč? Jako ze narostou krive zuby nebo co?MUFICE píše:krom toho ma Nuk naprosto nevyhovujici dudliky u lahvicek pro celist a zoubky…podle zubaru nejhorsi forma dudliku jaka muze byt(maji byt rovne a velikost se nema menit)SussiK píše:Tak MaM savičky jsou u mě nejlepší!!!!!!!
Ja to taky nevěděla…a koukala vyjevene
krom toho to znamená,ze víc než polovina dudliku a savicek je pro dětské čelisti nevhodná;-)
SussiK píše:
Ja to taky nevěděla…a koukala vyjevenekrom toho to znamená,ze víc než polovina dudliku a savicek je pro dětské čelisti nevhodná;-)
A prodávají to furt, to nechápu ![]()