Savičky na lahve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
13.11.14 14:52

@enova4 nevim,jestli je to tak u vsech deti, ale kamaradky 3 leta mala ma jen Nuk dudliky a zoubky ma predni opravdu osklive, i kdyz pravidelne a poradne cisti zuby…ja radsi dala od zacatku Mam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.11.14 09:42

@SussiK MAM je teda dobrý? a ještě myslím holky psaly Avent? jako starší syn měl taky Nuk ale střídal to s jinýma dudlíkama a zas křivé zoubky se mi nezdá, že by měl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
14.11.14 22:44

@enova4 nemyslim si, ze to budou mit vsechny deti, asi zalezi na tom, jak roustou zuby, jak casto ma dudlik atd.. :nevim:
jj, avent a mam jsou dobry…uz jsem tu myslim psala, ze u savicek to neni tak dulezity jako u dudliku, to ma to dite preci jen v pusince dyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
4.12.14 10:26

Ahoj,

prosím poradili byste mi s výběrem saviček, chci mít pro jistotu dopředu nachystané, lahvičky už mám, jednu takovou obyč a pak od Aventu. Ale nějak se nevyznám v savičkách. Jaké k tomu pořídit? např. na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.12.14 11:52

@Medvídě30 savičky s nejmenším průtokem (0+). Často bývají označené třeba číslem 1. Musí při otočení jen kapat, neměly by protýkat. Savičky si dělá každá značka svoje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí

Poradna o autosedačkách