Savičky na lahve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
12.11.11 10:34

Tak prodávat budou furt něco nezávadnýho…Krom toho NUk je naše nejoblíbenější :mrgreen: .
NO, nejmladší teda dudlík nechce ani savičky, takže má pítko už dlouho a kojím…

• Citovat
  • Upravit
byron
12.11.11 10:36

A vždyt to dítě to nemá tak moc dlouho, ne? podle mě by to muselo mít půl dne v puse.....
Ale jasně, určitě je lepší se informovat a vybrat to nejlepší pro dítě…
My jsme se taky topili se savičkou s větším průtokem…

• Citovat
  • Upravit
1262
12.11.11 15:20

To jsem se také ptala,prý už několikrát měli spory s výrobci takových dudliku,ale oni řekli,že dokud to budou lidi kupovat a nikdo si nebude stěžovat,tak to budou dál vyrábět 8-o proto u nás v Rakousku chodí už v porodnici přednášet paní,říkají jim tady zoubkove víly :mrgreen: a chodí i do skolek a škol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
12.11.11 15:22
byron píše:
A vždyt to dítě to nemá tak moc dlouho, ne? podle mě by to muselo mít půl dne v puse.....

To platí nejen pro savicky,ale i dudliky,a ten má dítě v puse celkem dlouho :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.11.11 15:28
SussiK píše:
byron píše:
To platí nejen pro savicky,ale i dudliky,a ten má dítě v puse celkem dlouho :-x

Jo, dudlíky, ty jsme moc nevyužívali… No to je těžký, holt musí bejt lepší osvěta.....
Lidi si stejně ale nenechají ve spoustě věcí říct.....

• Citovat
  • Upravit
96
10.12.13 08:29

Dotaz

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou někdo neví, jestli pasuje savička MAM na lahev NUK? (samozřejmě na tu širší:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.12.13 08:38

@Romikak na NUK ne, mam doma obe a MAM savicka je o trochu vetsi… a stejne by to ztratilo ten antikolikovy vyznam…NUK ma ventil v savicce a MAM ze spodu lahvicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.12.13 09:05

@superandrysek aha, tak to je škoda, no ještě že jsem ji nekoupila…díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.12.13 09:20

@Romikak ty od NUK jsou hezke a ja ty MAM nesnasim, obcas to spatne utahnu a pak me to tece :oops: ale malicka jinou savicku nechce. asi zustante u toho co vam vyhovuje, ja obcas zaexoerimentuju a nevychazi me to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.12.13 09:27

@superandrysek chtěla jsem vyzkoušet jinou, než Nuk, mě se zrovna ta Mam líbí :-), no tak ale když to tam nepasuje, tak…se nedá nic dělat :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.7.14 20:15

Ahoj, chtela bych se zeptat zkusenejsich, mam skoro 5m ditko, kojim a vecer dokrmuju um. Mam na lahvicce dudlik od aventu s 1 malou dirkou, asi novorozenecky, nevim, jestli bych ji nemela koupit nejaky jiny dudlik pro vetsi deti? Jak to funguje? Prodava avent nejake takove dudliky? Ja na jejich strankach videla jen ty dva novorozenecke. jinakchci dal kojit. Take ale davam i caj, tak nevim, jestli ji ten novo dudlik staci? A jeste, mam poharky Via od aventu, z toho ji zatim davam to um i caj. Maji 200 ml. Je potreba si kupovat nejake jine lahvicky? Dekuju vsem za odpovedi, nejak se v tom nevyznam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.7.14 20:54
@jujuli píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat zkusenejsich, mam skoro 5m ditko, kojim a vecer dokrmuju um. Mam na lahvicce dudlik od aventu s 1 malou dirkou, asi novorozenecky, nevim, jestli bych ji nemela koupit nejaky jiny dudlik pro vetsi deti? Jak to funguje? Prodava avent nejake takove dudliky? Ja na jejich strankach videla jen ty dva novorozenecke. jinakchci dal kojit. Take ale davam i caj, tak nevim, jestli ji ten novo dudlik staci? A jeste, mam poharky Via od aventu, z toho ji zatim davam to um i caj. Maji 200 ml. Je potreba si kupovat nejake jine lahvicky? Dekuju vsem za odpovedi, nejak se v tom nevyznam :oops:

určitě větší ne, zvlášť když ještě kojíš :mrgreen: a nemusíš, proč? jestli je sterilizuješ, myješ, tak je to úplně jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
20.7.14 21:00

@jujuli já osobně bych zůstala u savičky číslo jedna, jen bych koupila novou. Jak dlouho ji používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
20.7.14 21:07

@jujuli Jestli ti přes tu savičku pije hezky, a nevzteká se třeba že jí to blbě teče, tak nevidím důvod proč kupovat větší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.7.14 21:24

Lucky girl: ted pravidelne ji pouzivam asi 3 tydny, predtim obcas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí