Laktobacily swiss - pomáhají?

47
27.1.14 18:37

laktobacily swiss

Ahoj chci se zeptat jake mate zkusenosti s laktobacily swiss jestli to pomaha dekuji vsem za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
27.1.14 18:41

Taky počkám na názory, já ani nevím, jestli nám to pomohlo… doktorka nám to doporučuje, ale známá z lékárny tvrdí, že to je drahý a k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.1.14 18:41

Ahoj, já je dávám malýmu od 1. měsíce a já je taky jim…myslím, že fungují jak mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.1.14 18:43

Jsou sice dražší, ale opravdu mi pomohly :kytka: Záleží na tom, jestli jsou už na nějaký problém nebo jen jako prevence. Pokud by šlo o prevenci, tak bych zvolila nějakou levnější variantu. Ale mně už nic nepomáhalo, tak jsem musela zkusit i něco dražšího. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
27.1.14 18:50

Za me jo.. puvodne jsem kapala malymu, kdyz byl mimco a bolovalo ho brisko bio gaia a nic, laktobacilky mu pomohly, davala jsem denne do mlika a za par dni to bylo o dost lepsi. Ted je davam, kdyz ma treba ATB..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.1.14 18:51

@Míša2323 nač? dávám dětem při braní atb..potom dávají dětem na koliky, to nevím, jestli pomáhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25338
27.1.14 18:53

Já je dávala oběma, u první jsem výsledky viděla, druhá je asi ani nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.1.14 18:59

Mame koliku tak aby to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
27.1.14 19:15

Ahoj holky,

už asi 2 roky kupuji jen je. A dětem laktobacílky této značky. Fungují nejlépe z těch, co jsem zkoušela… Manžel mi je poprvé koupil, když jsem v porodnici dostala antibiotika. Už jsem u nich zůstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.1.14 19:25

Vyzkoušela jsem bio gaia, biopron, ted dávám malýmu od swissu, jsou z nich nejlevnější, ale prdíku se uplně nezbavil, ale více kaká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.14 19:28

Ahoj, doporučila mi je kamarádka a i já jsem spokojená. Dceři jsem je dávala na bolavé bříško asi od sedmého dne do dvou měsíců denně jeden do trochy odstříkaného mlíka. Nejdřív stříkačkou do pusinky, pak lžičkou. Moc jí pomohly. Dál jí je dávám jenom když vidím, že se kroutí, a nyní když bere antibiotika jeden denně. Doporučili nám to přímo v nemocnici. Zkoušela jsem na radu naší dětské doktorky i nějaké probiotické kapičky (bylo v nich na deset dní a stály okolo 300!) a stejně nepomohly. Takže jsme se rádi vrátili k bacílkům za 150 na měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
27.1.14 19:39

Ahoj..
tak my je zkoušeli asi okolo druhého třetího měsíce-nezabraly a dost po nich blinkal… tak nevím
nám pomohly bio gaia a taky to, že jsem přestala pít obyčejné mléko…asi mu v tom něco vadilo…a taky pomohlo asi, že povyrostl-teď už mu je půl roku.tak je konečně trochu klid-ale jakmile si dám mlíko, nebo cokoli nadýmavýho tak je to zpátky.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
27.1.14 19:44

Ahoj:) take davam male laktobacilky, pomohly nam na boleni briska v kombinaci s espumisanem a ted je davam spis jako prevenci proti prujmu, zacpe…a jsou taky dobry na imunitu :) zvlast pro ty, co jsou na UM jako my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.1.14 20:40

Holky, co dáváte swiss na prdíky, dáváte normálně jednou denně? já dávám na noc, dříve jsem dávala ráno na lačno, ale je to stejné, na prdíky trpí stejně, ale častěji kaká, někdo psal že dává dvakrát denně, má to smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
27.1.14 20:54

Dávám jednou denně ráno do mlíčka :) na noc jsem dávala espumisan a ráno se krásně vyprděla :D dvakrát denně bych dávala při ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí