Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo zkušenost s tímto střediskem? Rádi bychom tam vyrazili na zimní dovolenou. Zajímá mě hlavně vyžití pro děti. Možnosti sáňkování, jaký je tam aquapark, Hopsárium, možnost stravování. Zkusil jste někdo bruslení na Lipně, zamrzá každý rok? Co sjezdovky, jak jsou vhodné pro začátečníky a jak blízko jsou běžecké trasy. Díky za odpovědi.
Je tam strasne moc lidi. Nevim teda, o jaky termin by slo, my tam byli vloni na 1den na vylete (30/12) a takovy masakr na sjezdovkách jsem dlouho nevidela. Byla jsem stastna, ze bydlime nekde jinde… Maly si vyzkousel lyzovani (předtím jsme ale stravili hodinu a pul v pujcovne plne Nemcu).
Letos jedeme do Frymburka, az 31/12 do 4/1, doufam, ze hodne lidi odjede na Novy rok domu a my si uzijeme trochu klidu. Primo do Lipna nad Vltavou snad ani nepojedeme, leda by byl snih, tak se obetuju ![]()
Můžu říci, že Hopsárium je super, aquapark je v podstatě malý bazén (ani jsme tam nešli) nicméně my jsme byli na Lipně v létě takže vyžití bylo až až. Ještě se dá s dětmi absolvovat nedaleká výstava LEGO. No a Lipenská přehrada zamrzne když je opravdu zima
Sníh a mráz ti o zimní dovolené nikdo nezaručí ani na Šumavě. Se sjezdovkami neporadím.
Rádi bychom tam jeli v lednu, prostě až bude zima, doufám, že seženeme na poslední chvíli, až bude opravdu sníh a led
. Byli jsme tam před 10 ti lety, bez dětí a už si to moc nepamatujeme a určitě se toho taky hodně změnilo.
Ahojky, Sjezdovka: urcite vhodne pro zacatecniky + skolicka pro deti. Jidlo - vyber mnoha restauraci jen ceny jsou tam trosku nadzvedle- mohu vrele doporucit napr. HaM Steak tam vari moc moc dobre. V zime je tam ipravdu dost natriskano prevazne holandany, nemci a rakusaky i pro cechy uz to zacina byt zajimave stredisko. Lipno nezamrza vzdy musi byt proste opravdu hodne zima. Posledni zimu z bruselni nic moc nebylo. Hopsarium je fajn, aquapark je jen bazen, ve Frymburku v hotelu je bazen dokonce i s toboganem. Moznosti na vylet: klaster vyssi brod, cesky krumlov, stezka korunami stromu…
Byli jsme letos v lednu. ubytování dobrý. hezky vybavený apartmán, s výhledem na Lipno. Tuším, že jsme byli v čísle 602. Lipno zamrzlé nebylo. Sjezdovka skvělá i pro děti. Hlavně na ní dojdeš z apartmá pěšky a nemusíš jezdit autem. jen se podejde podchodem hlavní silnice. Na běžky letos taky nebyl sníh…
Bazen mi je sympatičtější ve Frymburku-teplá voda. https://www.hotelfrymburk.cz/…ark-frymburk?…
@nakukovatelka Frymburk je výborná volba, v zimním období je tam klídek, lyžovat se tam taky dá a vůbec okolí je super! Na Lipno kousek(když zatoužíte) ![]()