Laparoskopická sterilizace Praha?

96
23.7.14 13:20

Mirena vyjmutí-Laparoskopická sterilizace Praha?

Moje milé maminky,
mám necelé 2 roky zavedenou Mirenu.
Asi po pul roce jsem začala tloustnout (jím normalně a navíc cvičím) stejně 8.kg nahoře ještě k tomu co zbylo po porodu. 2× do měsíce 3-5 denní migréna, smutek a depresivní stavy, bolesti kříže, hrozné akné…no trvalo mi víc jak rok, než mi došlo, co za tu nepohodu může. O nechuti na sex ani nemluvě.
Rozhodla jsem se pro přerušení vejcovodů. Můj gynekolog na dovolené.
Můžete mi někdo doporučit kam zajít dle vlastní zkušenosti?
Popřípadě meli jste Mirenu a stavy jako já? upravilo se?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
23.7.14 14:47

@džuly proc tak radikalne? on staci teplomer kalendar a znat sve telo, a obcas kondom ;)

• Citovat
  • Upravit
96
23.7.14 14:59

Je to radikální, ale mám už dvě deti, další nechci a jsem opravdu hodně plodná, nechci riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
23.7.14 14:59

@KackaDoup
To bych rozhodně neriskovala, pokud bych věděla, že další dítě nechci / nemůžu si dovolit. Pak tu bude zhroucená psát, že musí na potrat a 140 stránkách se dozví, že je blbá a nezodpovědná a že se měla chránit pořádně a nejlépe dvojmo.

K dotazu nic nevím, ale taky mě to zajímá, tak budu sledovat, co kdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.7.14 15:08

Me2dová děkuji za příspevěk, každého je přece věc co se svým tělem a životem dělá.
Hledám někoho s podobným problémem.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.7.14 17:39

@džuly rozumim,ja jsem taky dost plodna a za cely svuj plodny zivot jsem oethotnela s tímto jen jednou mimo umysl…nedopadlo to, ale to byla ciste moje chyba..byla noc ja uz spala a zapomela jsem premyslet ;) takze 20 let bez nehody ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.7.14 17:41

@me2dova ;) jasny, beru, me to vychazi ;) ja jen vzdycky brojim proti jakemukoliv radikalnimu reseni :kytka: ;) ano je to jeji telo…muze si delat co chce, neexistuje nejaka vratna streilizace? ambulantni? to si asi z necim pletu :oops:
 http://www.ambulantni-sterilizace.cz/

• Citovat
  • Upravit
3140
23.7.14 17:59

No, co jsem četla, tak vratné je to dost teoreticky- prakticky se to ve většině případů znovuzprůchodnit nepovede (což uvádí i na těch tebou odkazovaných stránkách)

My bychom ještě jedno dítě chtěli, ale pak bych to také (u jednoho z nás) chtěla vyřešit definitivně. Kdyby jó život přinesl nějakou změnu situace, tak se stále dá jít na umělé oplodnění. Jasně, že do toho člověk nejde s tím, že se nechá sterilizovat a pak si bude k dítěti pomáhat u doktorů…ale jsou to taková zadní vrátka, pro klid duše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.7.14 18:34
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení