Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jste některá na laparoskopii v Bohunicích? Ohledně gynekologické stránky, byly jste spokojené? Případně jak dlouho od vyšetření vás pozvali k primáři? a dali termín laparky? Děkuji moc, jsem už zoufalá z toho jak si mě nemocnice přehazují ![]()
Já jsem byla v létě domlouvat si termín na Obilňáku, vyšetření bylo vícero a mezi každým tak 5 dní čekání, a než jsem se dostala k primáři (cca 3 týdny), vypukly dovolené a dali mi termín za 2 měsíce. Když jsem přišla na pohotovost, že už nemohu vydržet bolestí, ať mi to udělají akutně, tak mi mladej doktůrek řekl, že není důvod, co by tam mělo až tak bolet (10 cm cysta!), poslal mě zpět domů. Po tomhle jsem termín u nich zrušila úplně.
Teď na podzim mě to zase masivně chytlo a nechala jsem se svým gynekologem poslat do Bohunic přímo se žádankou k hospitalizaci, přijali mě, ale protože byl pátek odpoledne, tak mě naplánovali až na pondělí a začali do mě rvát analgetika, z kterých mi bylo akorát blbě. Nakonec mě akutně řízli v neděli, protože už jsem nemohla vydržet ani s těmi analgetiky, a měla jsem to tam dost komplikované. A fakt byl důvod k bolestem, no comment.
Jinak k dotazu: spokojená jsem nebyla, ale to bych nebyla nikde, kde jsou kolem mě doktoři, kteří mi nevěří můj problém, a do těch Bohunic bych šla znovu. Na Obilňák ne a slyším to z více stran. Ale kdy ti dají termín, netuším.
Ještě by ses mohla zaregistrovat v Heliosu a nechat se operovat tam.