Špinění mimo menstruaci s nehormonální antikoncepcí

102
30.11.14 17:29

Špinění mimo menstruaci s nehormonalni antikoncepci

Ahoj holky,
Menstruační cyklus mam normálně po 35 dnech. Menstruovala jsem 15 teho. Mam nehormonalni tělísko. Dneska jsem začala nejprve špinit a potom slabě krvácení. Dokonce mě bolí zadá v kříži, jako by měla přijít menstruace. Nenapadá některou něco? Jsem nastydla, ale žádné léky neberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
30.11.14 17:43

Že máš ovulaci. Občas se stává, že zašpiníš, nebo mírně zakrvácícš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.11.14 18:05

Ok díky moc :) sex ničemu nevadí ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.11.14 18:08

@Zuzka10 nebo ti to tělísko blbě funguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.11.14 18:14

No tělísko mam uz pres rok a tohle se mi stalo poslední dvě menstruace. Pokud blbe funguje, tak stačí měsíc a budu těhotná…'projdu totiž okolo trenek a hned jsem těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.11.14 18:40

@iiiv nefunguje,mě se to sem tam stává, třeba 2 měsíce po sobě a pak zase nic. Tělísko mám už přes 20 let( dohormady) a nikdy jsem přes něj neotěhotněla. Je to normální přirozený jev, pročti si něco o ovulaci, tyhle věci se dějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.11.14 18:45

Děkuji :) urcite pročtu.!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.11.14 19:09

@berry4 já vím co je ovulace, ale taky je možný, že to tělísko prostě už nevyhovuje. Já to měla například s nízko hormonální antikoncepcí, rok v pohodě a pak to začalo. Ale také to nic být samozřejmě nemusí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.11.14 19:16

@iiiv po roce? Zas z toho nedělěj melodrama. ;) Mívám tělísko 5 let a tohle se mi opravdu děje, je to prostě hormonální proces v těle, někdy víc, někdy míń. Někdy nemám vůbec krev, někdy růžovou, někdy i zašpiním na 2-3 dny.
Já třeba min měsíc prokrvácela 8 dní mimo cyklus, regulérně krvácení, bylo to proto, že jsem předtím užívala Panadoly a Brufeny, měla jsem virozu, ty způsobují krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.11.14 21:23

Ja ted zádný prášky nebrala a nikdy se mi tohle nestalo… Proto mě to trochu vylekalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
2.4.16 19:31

Obnovuji diskuzi

Mám nehormonální tělísko už více, jak rok a půl. Žádné problémy nikdy nebyly… Teď ovšem nevím, co se děje… MS mi skončila 26.3. a od té doby každý den špiním, nebo slabě krvácím… Říkala jsem si, že možná ovulace. Teď je mi jasné, že to ovulace není. Napadá vás, čím to může být? Co se může dít???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
31.12.16 11:21

Mě už z toho šibe. Tělísko mám už 2 roky. MS vždy pravidelná téměř na hodinu přesně…
MS měla přijít 14. 12. Místo toho jsem 2-3 dny hodně špinila - tak na 2-3 tampony za den… (nevím, zda to brát, jako MS) a od té doby špiním každý den až do dnes :-( Bez intimky nikam nemůžu. Někdy je to i na tampon…
Hned v úterý si budu volat na gyndu - ovšem, než mě objedná, než se začne něco dít… Máte někdo s tímhle zkušenosti? Rady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.10.18 19:26

Zdravím, obnovuji diskuzi. Máte někdo podobný problém?
Mám 2,5 roku zavedé nehormonální tělísko. První rok bez problémů. Poslední rok a půl často špiním mimo cyklus. Teď byl teda asi 3 měsíce klid, ale dneska jsem začala špinit a to hodně. Ms mi skončila 26.9. takže na ovulaci se mi zdá brzo, a taky té krve je docela dost na ovulaci. Žádné bolesti nemám. To krvácení mě ale dost znepokojuje. Na gyndě jsem byla naposledy v březnu.
Jak jste řešily tento problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
2.10.18 18:42

Nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...