Laparoskopie Přerov

13118
27.2.14 11:08

Laparoskopie Přerov

Ahojky,
chtěla bych se zeptat těch kdo mají zkušenosti s Přerovskou nemocnicí. Hrozí mi laparoskopie, z důvodů neotěhotnění, dr.se chce podívat jestli tam nemám po CS nějaké srůsty, endom., prostě něco co by mi vadilo při otěhotnění.
Jak rychle po laparce pustí domů a co jizvy bolí hodně? A jak se postupuje když vám dá dr. žádanku…
Moc děkuji za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
846
27.2.14 11:22

Já jsem tam byla na laparoskop. operaci-cysta a srůsty. Je to už pár let :D. Bylo to úplně v pohodě, nic mě nebolelo. Pouští se dost brzo, celkovou dobu bych viděla max na 4 dny. Gyndař mě tenktát objednával sám (míval operační den).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.2.14 11:25

@verunielka Byla jsem na laparce v Přerově, před 2 lety. Personál byl skvělý, vstřícní, lidští…byla jsem maximálně spokojená :dance: Bolesti byly celkem malé, takové vyndání slepého střeva je oproti tomu o hodně horší :mrgreen: Ale záleží, co přesně ti budou dělat :nevim: Já byla doma za 3 dny. A za 11 měsíců nato, jsem tam jela rodit :dance:
Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
27.2.14 16:14

Anniel, takže ti operace pomohla? Co ti při ní zjistili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.2.14 16:31

@verunielka Já jsem měla cystu na vaječníku + drobná ležiska endometriozy, tak mi to odstranili. Ale u mě se celkem vědělo už předem, co je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
27.2.14 16:52
@AnnieL píše:
@verunielka Já jsem měla cystu na vaječníku + drobná ležiska endometriozy, tak mi to odstranili. Ale u mě se celkem vědělo už předem, co je potřeba.

A to zjistili z UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.2.14 22:18

@verunielka Měla jsem hodně silné bolesti a ta cysta byla ta ultrazvuku nepřehlédnutelná. Drobná ložiska vidět nebyla. Profoukli mi i vejcovody (ale to teda ještě na jedné laparce předtím, v jiném městě). Ona se mi ta cysta totiž udělala dvakrát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí