Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
chtěla bych se zeptat těch kdo mají zkušenosti s Přerovskou nemocnicí. Hrozí mi laparoskopie, z důvodů neotěhotnění, dr.se chce podívat jestli tam nemám po CS nějaké srůsty, endom., prostě něco co by mi vadilo při otěhotnění.
Jak rychle po laparce pustí domů a co jizvy bolí hodně? A jak se postupuje když vám dá dr. žádanku…
Moc děkuji za informace.
Já jsem tam byla na laparoskop. operaci-cysta a srůsty. Je to už pár let
. Bylo to úplně v pohodě, nic mě nebolelo. Pouští se dost brzo, celkovou dobu bych viděla max na 4 dny. Gyndař mě tenktát objednával sám (míval operační den).
@verunielka Byla jsem na laparce v Přerově, před 2 lety. Personál byl skvělý, vstřícní, lidští…byla jsem maximálně spokojená
Bolesti byly celkem malé, takové vyndání slepého střeva je oproti tomu o hodně horší
Ale záleží, co přesně ti budou dělat
Já byla doma za 3 dny. A za 11 měsíců nato, jsem tam jela rodit ![]()
Přeju hodně štěstí ![]()
@verunielka Já jsem měla cystu na vaječníku + drobná ležiska endometriozy, tak mi to odstranili. Ale u mě se celkem vědělo už předem, co je potřeba.
@AnnieL píše:
@verunielka Já jsem měla cystu na vaječníku + drobná ležiska endometriozy, tak mi to odstranili. Ale u mě se celkem vědělo už předem, co je potřeba.
A to zjistili z UTZ?
@verunielka Měla jsem hodně silné bolesti a ta cysta byla ta ultrazvuku nepřehlédnutelná. Drobná ložiska vidět nebyla. Profoukli mi i vejcovody (ale to teda ještě na jedné laparce předtím, v jiném městě). Ona se mi ta cysta totiž udělala dvakrát ![]()