Laserová Mukotomie

10
21.11.22 13:15

Laserová Mukotomie

Dobrý den, před nějakou dobou jsem zde psala o svém problémů se závislosti na nosních kapkách ( již neberu vůbec cca půl roku ). Dostala jsem 2× mommox a s ním to bylo vždy na nějakou chvíli lepší. Pak jsem zašla do další ordinace kde mi také napsali mommox + nějaké prášky na otoky dýchacích cest a řekli mi že uvidí co to udělá, pokud uvidí zlepšení pravděpodobně mi dají asi zase něco :(, ale pokud ho neuvidí řekli mi že asi jedině už laserová Mukotomie. Já s tím souhlasila i když ten nos není tak strašný, ale teď mám z toho strach, četla jsem že né každému to pomohlo a že pár dní to bylo po operaci strašné. A také se bojím bolesti, na kontrolu jdu až 13.12 ale mám z toho strach už teď že ten nos bude stejný. Občas stříkám mořskou vodu která je prý pro sliznici dobrá ale bez účinku. Chtěla bych se vás tímto zeptat co si o tom myslíte, zda na tom někdo z vás byl, a jestli vám to pomohlo + ta bolest. Jsem hrozný srab :,(

Děkuji vám za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
29.12.25 09:10

MUKOTOIMIE nosní sliznice laserem před rokem na klinice Chotoviny. Bohužel jsem nyní se sliznicí ve stejné fázi zduření jako před zákrokem a to dodržuji všechny doporučení, kapky do nosu pouze neinvazivní atd.. odhad doktora před operací(před zaplacením)-efekt čtyři roky.. Nehodnotím vstřícnost a profesionalitu vysoké úrovně kliniky. Pooperační stavy různé, někdo lepší nebo horší -j á docela ok, něco vydržím-měsíc a půl hojení, smrkání krev pak strupy, pak průchod dýchání nosem lepší, tudíž i spaní. Ale efekt 1 rok neadekvátní.. cena narůstá i na ostatních nákladech.. kapky doprava 2× tam pak 2× praha ordinace atd.. nyní zkouším další alternativy lepšího dýchání tudíž i lepšího spaní, např. špunty do uší (střídám různé druhy), dále nečekaně funkční roztahovací náplasti na nos-doporučuji (ceny operace dlouho nedovrším)..a info z knih - Cirkadiánní kód, Proč Spíme a Nauč se znát svůj dech (a začnou se dít věci).. doufám, že to někomu pomůže k lepšímu rozhodnutí!! trpělivost s mořskou vodou a kombinace vincentkou lepší,.. lahev za 40 + prázdné flakonky dokoupit - sólo je to drahé, kortikoidy momox apod.. ani drogy typu olynt dlouhodobě cesta do pekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová