Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mám dotaz.. S partnerem žijí pul roku v jedné domácnosti. První dva měsíce bylo vše super, dával mi lásku, pozornost, porad me objimal a porad mi říkal jak moc mě miluje, ale pak se něco změnilo začal mi vše dávat min ted uz mi vůbec neříká že mě miluje, neobjima mě a aspoň o pusu si musím kolikrát prosit, pro něj to je normální a připadá si že se nezměnil.. Myslíte si ze je problém ve mě, když tohle vše potřebuji? Když potřebuji vědět zda me miluje a potřebuji veškeré ty věci okolo co se týče lásky? Připadám si kolikrát hloupě když se musím prosit o lásku a nak už vůbec nevím co dělat dál.. toho chlapa miluji porad stejne ale šťastná si nepripadam.. jednu chvíli se zajímá a pak zas najednou ne.. děje se to ve vztahu u chlapu normálně? Děkuji všem za rady ![]()
Co dodat..Jako chlap bych měl říct že chlapi takoví jsou..Ale říkám že by to tak být nemělo..Jinak já to měl zase naopak..Nejlíp asi si sednout a promluvit si o tom hned..
Věř mi, ne každý chlap tohle má. S mým přítelem jsme 7 let, z toho 4 roky spolu žijeme a to je samé objimání, hlazení, on by mě snad i snědl
Otázka je jestli bys tohle chtěla dalších x let. Co si budeme ony ty doteky a pozornost v tom vztahu jsou fakt důležité a já bych s chlapem co by se choval takto být nemohla. Takže tě chápu
Jediné co můžeš udělat je si s ním promluvit.
@Terys3k píše:
Dobrý den, mám dotaz.. S partnerem žijí pul roku v jedné domácnosti. První dva měsíce bylo vše super, dával mi lásku, pozornost, porad me objimal a porad mi říkal jak moc mě miluje, ale pak se něco změnilo začal mi vše dávat min ted uz mi vůbec neříká že mě miluje, neobjima mě a aspoň o pusu si musím kolikrát prosit, pro něj to je normální a připadá si že se nezměnil.. Myslíte si ze je problém ve mě, když tohle vše potřebuji? Když potřebuji vědět zda me miluje a potřebuji veškeré ty věci okolo co se týče lásky? Připadám si kolikrát hloupě když se musím prosit o lásku a nak už vůbec nevím co dělat dál.. toho chlapa miluji porad stejne ale šťastná si nepripadam.. jednu chvíli se zajímá a pak zas najednou ne.. děje se to ve vztahu u chlapu normálně? Děkuji všem za rady
Neměli jste se sestěhovat do jedné domácnosti, ale pouze se vídat a dál si prokazovat občasná romantická gesta, teď už tě čeká jen věčné vaření, krev, slzy a pot!
Sama jsi to chtěla a teď to máš ![]()
HOLT POSUNULI JSTE VZTAH NA DALŠÍ ÚROVEŇ… ![]()
Tohle už je ta krásná „láska po zamilovanosti“… zvykej si ![]()
@Lu66 píše:
Věř mi, ne každý chlap tohle má. S mým přítelem jsme 7 let, z toho 4 roky spolu žijeme a to je samé objimání, hlazení, on by mě snad i snědlOtázka je jestli bys tohle chtěla dalších x let. Co si budeme ony ty doteky a pozornost v tom vztahu jsou fakt důležité a já bych s chlapem co by se choval takto být nemohla. Takže tě chápu
Jediné co můžeš udělat je si s ním promluvit.
Když řeknu že bývalá žena to použila u soudu jako argument..Přílišná pozornost..Jo byla to sucharka která raději seděla u sousedky na kávě, nebo chodila se spolupracovníkama do hospody..Pak když ji zbouchl jeden ožralec, tak aby ona nebyla za špatnou, tak na mě vymyslela různé pomluvy..No velká švanda u soudu…Jinak je to těžké..Prostě musí se potkat lidi kteří to mají nastavené stejně..Dnes mám lásku, které se líbí tulení..Takže si to užíváme a když je někdo studený čumák tak potřebuje k sobě rovného..
U nás jsou teda na denním pořádku dotyky, pusy, projevy lásky a to spolu už nějaký pátek bydlíme.
Jsem ráda, že jsme na stejné vlně a myslím, že v tvém případě si buď zvykneš nebo ne a nebo už tě tak třeba „nežere“. A to ukáže čas.