Last minute březen/duben

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1163
21.2.15 22:22

Last minute březen/duben

Ahojky.. vybíráme nějaký last na přelom březen/duben, a nejlaciněji nás vychází last minute s německou CK, ale bojím se, že vše v Nj… :D

Byli jste někdo s NJ cestovkou? Umím německy tak nějak ruce, nohy, ale věty sesmolim, partner vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
21.2.15 22:39

To mě pobavilo, četla jsem pěknou recenzi od člověka, co lítěl s německou cestovkou z německého letiště. Tak v té recenzi stálo, že hotel krásný, služby parádní, moísto skvělé, ale že na letišti v Mnichově samý Němec, v letadle samý Němec, delegát mluvi německy, v hotelu a na pláži sám Němec…že to byla hrůza :mrgreen: :mrgreen: tak asi tak no.
Lítáme jen z Německa už léta a super. Jen nám nevadí ta němčina, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
21.2.15 22:43
@terinka4444 píše:
To mě pobavilo, četla jsem pěknou recenzi od člověka, co lítěl s německou cestovkou z německého letiště. Tak v té recenzi stálo, že hotel krásný, služby parádní, moísto skvělé, ale že na letišti v Mnichově samý Němec, v letadle samý Němec, delegát mluvi německy, v hotelu a na pláži sám Němec…že to byla hrůza :mrgreen: :mrgreen: tak asi tak no.
Lítáme jen z Německa už léta a super. Jen nám nevadí ta němčina, no :mrgreen:

Noooo, hodně jsem se zasmála :D :D a komunikuješ hodně během cesty? :D malinko se toho bojím noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.2.15 22:48

No, potřebuješ mluvit na letišti, krapet se domluvit s delegátem…hotel vesměs zvládneš i anglicky, případné doktory vykomunikuješ taky anglicky. No záleží, jak moc jsi schopná se domluvit a jak moc samostatní jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí