Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky.. vybíráme nějaký last na přelom březen/duben, a nejlaciněji nás vychází last minute s německou CK, ale bojím se, že vše v Nj… ![]()
Byli jste někdo s NJ cestovkou? Umím německy tak nějak ruce, nohy, ale věty sesmolim, partner vůbec ![]()
To mě pobavilo, četla jsem pěknou recenzi od člověka, co lítěl s německou cestovkou z německého letiště. Tak v té recenzi stálo, že hotel krásný, služby parádní, moísto skvělé, ale že na letišti v Mnichově samý Němec, v letadle samý Němec, delegát mluvi německy, v hotelu a na pláži sám Němec…že to byla hrůza
tak asi tak no.
Lítáme jen z Německa už léta a super. Jen nám nevadí ta němčina, no ![]()
@terinka4444 píše:
To mě pobavilo, četla jsem pěknou recenzi od člověka, co lítěl s německou cestovkou z německého letiště. Tak v té recenzi stálo, že hotel krásný, služby parádní, moísto skvělé, ale že na letišti v Mnichově samý Němec, v letadle samý Němec, delegát mluvi německy, v hotelu a na pláži sám Němec…že to byla hrůza![]()
tak asi tak no.
Lítáme jen z Německa už léta a super. Jen nám nevadí ta němčina, no
Noooo, hodně jsem se zasmála
a komunikuješ hodně během cesty?
malinko se toho bojím noo
No, potřebuješ mluvit na letišti, krapet se domluvit s delegátem…hotel vesměs zvládneš i anglicky, případné doktory vykomunikuješ taky anglicky. No záleží, jak moc jsi schopná se domluvit a jak moc samostatní jste.