Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zkušenost s německýma cestovkama nemám, reaguji pouze na tvůj dotaz ohledně angličtiny… Toho se neboj, anglicky se 100% domluvíš.
No někde jsem četla, že aby se chytil dobrý last je lepší umět Německy, ale spíš se bojím, aby byl nějaký last-minute pro 2dospělé a 2 děti. Protože přítel si to někde přečetl, že je s tím problém a většinou nabízejí jen pro 2 osoby. ![]()
Zdravím všechny maminky
a chtěla bych poprosit ty co mají zkušenost s koupí last-minute přímo v Německu na letišti, jestli mu můžou dát bližší info? Něco jsem si přečetla už, ale stejně mám hodně otázek a byla bych klidnější kdybych měla více informací přímo od Vás zkušených cestovatelek
.Zajímá mě, jestli se dá hlavně bez problému sehnat last 2+2 nebo jste s tím měli problém s těmi pokoji a v nabídce byli spíš jen dvoulůžáky? A kdy je nejlepší čas na to letiště jet, jedna slečna mi psala, že na začátku týdne mají největší slevy a na víkend to zdražují, a od kolika hodin tam je nejlepší už být na tom letišti
.Jinak tedy se sledují ty stánky cestovek a jak se s nimi domluvím, umím více anglicky než německy. Ještě přítel zjištoval, že prý se tam čeká až odchytíme ten zájezd o který by jsme měli zájem, tak se čeká u toho stánku na cestovní smlouvu přes 2hodiny? A pak je třeba odlet za 2 hodky? Moc prosím, kdyby se mi ozvali maminky co s tím mají zkušenost
.