Last minute z Německa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.7.14 15:25

Last minute z Německa

Zdravím všechny maminky :kytka: a chtěla bych poprosit ty co mají zkušenost s koupí last-minute přímo v Německu na letišti, jestli mu můžou dát bližší info? Něco jsem si přečetla už, ale stejně mám hodně otázek a byla bych klidnější kdybych měla více informací přímo od Vás zkušených cestovatelek :hug:.Zajímá mě, jestli se dá hlavně bez problému sehnat last 2+2 nebo jste s tím měli problém s těmi pokoji a v nabídce byli spíš jen dvoulůžáky? A kdy je nejlepší čas na to letiště jet, jedna slečna mi psala, že na začátku týdne mají největší slevy a na víkend to zdražují, a od kolika hodin tam je nejlepší už být na tom letišti :nevim:.Jinak tedy se sledují ty stánky cestovek a jak se s nimi domluvím, umím více anglicky než německy. Ještě přítel zjištoval, že prý se tam čeká až odchytíme ten zájezd o který by jsme měli zájem, tak se čeká u toho stánku na cestovní smlouvu přes 2hodiny? A pak je třeba odlet za 2 hodky? Moc prosím, kdyby se mi ozvali maminky co s tím mají zkušenost :think:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
290
13.7.14 15:31

Zkušenost s německýma cestovkama nemám, reaguji pouze na tvůj dotaz ohledně angličtiny… Toho se neboj, anglicky se 100% domluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.14 15:36

No někde jsem četla, že aby se chytil dobrý last je lepší umět Německy, ale spíš se bojím, aby byl nějaký last-minute pro 2dospělé a 2 děti. Protože přítel si to někde přečetl, že je s tím problém a většinou nabízejí jen pro 2 osoby. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix