Prosím poradíte kemp u nás? Moravský kras, Vysočina

1189
13.7.14 08:41

Prosím poradíte kemp u nás? Moravský kras, Vysočina...

Ahoj mamky, vždy tu najdu dobrou radu tak jdu znova. Rádi bysme vyrazili na cca 3 noci na nějakou dovolenku tady u nás - ideálně kemp, nějakou chatičku. Ale nic není pevně dáno. Jsme dva dospělý, pes. Dcera má 4 roky a já jsem těhule, takže nutné ubytování se sociálkou nebo aby sociálky byly blízko. V kempu nebo poblíž vyžadujeme bazén či rybník (to je jediný pevný bod). Popř. nějaké koupaliště poblíž. Mě se třeba teď moc líbí kemp Baldovec, ale chybí mi tam dětské hřiště :-( Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
13.7.14 09:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
13.7.14 09:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
13.7.14 10:09

Olšovec super, ale koupání bych se tam nekoupala. Baldovec je krásnej, ale spíš pro větší děti - lanový centrum a tak.

Za sebe doporučuju Suchý - http://www.camp.cz/…/491-camping
super koupání, pěkná příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
13.7.14 10:49

My se teď vrátili z Vranova. http://www.vranovska-plaz.cz/cs/
Je to teda kousek za krajem Vysočina (technicky vzato asi deset kilometrů od hranice kraje Vysočina)směr Jihomoravský kraj a byli jsme nadšení. Úžasné zázemí pro děti (kluk má tři roky), pěkná příroda, koupání v přehradě nebo i v malém bazénku. Také mají dětské brouzdaliště a tobogán, lanový park, hřiště, dětský svět…
Ubytování možné v chatkách, apartmánech, stanech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
13.7.14 10:57
@Manticora píše:
My se teď vrátili z Vranova. http://www.vranovska-plaz.cz/cs/
Je to teda kousek za krajem Vysočina (technicky vzato asi deset kilometrů od hranice kraje Vysočina)směr Jihomoravský kraj a byli jsme nadšení. Úžasné zázemí pro děti (kluk má tři roky), pěkná příroda, koupání v přehradě nebo i v malém bazénku. Také mají dětské brouzdaliště a tobogán, lanový park, hřiště, dětský svět…
Ubytování možné v chatkách, apartmánech, stanech…

Tam je to ale strašně přelidněné a ožralci nám v noci padali přes šňůry, takže záleží, jestli hledají klid, nebo ne. Mě se tam nelíbí to, že stany jsou tam na sebe strašně nalepené. Jinak uznávám, je tam hezky, kdyby tam nebyla ta přelidněnost.

• Citovat
  • Upravit
8781
13.7.14 10:59
@e-lili píše:
Olšovec super, ale koupání bych se tam nekoupala. Baldovec je krásnej, ale spíš pro větší děti - lanový centrum a tak.Za sebe doporučuju Suchý - http://www.camp.cz/…/491-camping
super koupání, pěkná příroda.

Tak tak. DO Olšovce bych také nevlezla, je hnusný.
V kempu Suchý jsem byla loni a bylo to fajn. Ale je to tedy pod stan, chatky tam nejsou mám pocit.

Jinak mě se líbilo hodně tady:

http://www.osada-yukon.cz/

Bydleli jsme přímo v té chatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
13.7.14 11:00

Jinak ta Vranovská pláž. Jako vyžití je tam super, ale bydlet bych tam nechtěla. Jedině bydlet někde bokem a tam chodit trávit den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
13.7.14 11:01

@smoulinka71 Hodně lidí tam bylo jen o víkendu, pak se vylidnilo a přes týden bylo na louce jen pár stanů. Ožralci žádní, hluk v noci taky minimální. Báli jsme se, že bude hluk, kluk má hrozně lehké spaní a všechno ho zbudí a ani jednu noc nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
13.7.14 11:08
@Manticora píše:
@smoulinka71 Hodně lidí tam bylo jen o víkendu, pak se vylidnilo a přes týden bylo na louce jen pár stanů. Ožralci žádní, hluk v noci taky minimální. Báli jsme se, že bude hluk, kluk má hrozně lehké spaní a všechno ho zbudí a ani jednu noc nebyl problém.

No tak já mám jiné zkušenosti, navíc jsem zvyklá mít stan v hezčím prostředí a ne někde na louce a kolem mě nalepeno.

• Citovat
  • Upravit
1812
13.7.14 12:02

@AngelLilly Chatky na Suchém jsou, ale je jich tam málo (hned u hlavní budovy, kde je WC a sprchy) a jsou v dost hrozném stavu. Prý se tam ale dají pronajmout přívěsy…JInak Suchý je perfektní! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
13.7.14 12:10
@Meeshab píše:
@AngelLilly Chatky na Suchém jsou, ale je jich tam málo (hned u hlavní budovy, kde je WC a sprchy) a jsou v dost hrozném stavu. Prý se tam ale dají pronajmout přívěsy…JInak Suchý je perfektní! :pankac:

Aha já byla ve stanu, tak netuším, že tam nějaké jsou :mrgreen: ale koupání tam bylo super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
13.7.14 12:29

@AngelLilly chat tam je hodně vzadu, ale ty nejsou ke kempu. Ale jsou tam ty přívěsy a prej super. Je to tam fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
13.7.14 12:30

My byli loni na sněžném (vysočina) v podnikovce, ale je tam taky spousta chat, kempů po okolí a tam to teda bylo luxusní. Prcek měl 9 měsíců tak sme hřiště neřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
13.7.14 12:57
@AngelLilly píše:
Jinak ta Vranovská pláž. Jako vyžití je tam super, ale bydlet bych tam nechtěla. Jedině bydlet někde bokem a tam chodit trávit den.

my to měli jak píšeš-bydleli jsme v chatové osadě v mobilheimu-bylo to bokem nad pláží. a na pláž jsme chodili trávit volný čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí