Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No větrat jsem větrala celou noc, ráno jsem to musela sundat kvůli sousedům a do skříně to dát nemůžu to by mi načichlo vše ostatní…už to mám dva roky a furt nic…:( erotika hadr fakt že jo
Hele nemám, ale koukala jsem na net a čistí se mýdlovou vodou, tak namočit a omýt voňavým mýdlem? To by mohlo pomoci
ale taky je dost možné, že máš čuch jak já, mě prostě takové věci smrdí i když ostatním ne. Smrdí i manželovi? Protože přeci jenom, je to „guma“ a ta má svojí „vůni“
@monika32 zkusim to umýt ne je to fakt hroznej smrad načichli mi z toho i celá deka fakt horzný zkusim to umýt a uvidíme…no nevim jestli mu to smrdí, protože, to mělo být překvápko ale myslim že by ten puch zabil celou erotiku takže o tom neví
ale když si to oblíknu, tak pak mám načichlou celou kůži tim…
@Anonymní píše:
@monika32 zkusim to umýt ne je to fakt hroznej smrad načichli mi z toho i celá deka fakt horzný zkusim to umýt a uvidíme…no nevim jestli mu to smrdí, protože, to mělo být překvápko ale myslim že by ten puch zabil celou erotiku takže o tom nevíale když si to oblíknu, tak pak mám načichlou celou kůži tim…
No a co to reklamovat? pokud byly drahé, neměly by smrdět takhle moc. Ale říkám, záleží na čuchu, dej to očuchat kamarádce
Ne vážně, ze mně si doma dělaj furt prču, že jsem jak protidrogovej pes, mám nadměrně vyvinutý čuch a smrdí mi věci, které ostatním ne
Nesnesu ani ty levné dudlíky, ty kytičky, to je smrad že bych to dítěti nedala a spousta mamin je dává, tak jim asi nesmrděj. Mě strašně ![]()
@monika32 no já mám normální čuch
reklamovat už asi těžko, jelikož jsem to kupovala před rokem a půl…a myslela jsem že to přejde, zkusim to namočit a uvidíme, napíšu
Máme doma mnoho věcí z latexu, ta specifická vůně k tomu patří. S tím se nedá nic dělt. Možná maximálně důkladně omít ve vlažné vodě se silikonovým olejem. Nic víc se s tím nedá dělat. Filip
Já to vždy omyju všim možným vonavým, tak to docela jde, ale po pár dnech je to zase stejné…
![]()
Latex je věc, která má svou specifickou vůni, kterou lze asi horko těžko nějak ovlivňuje. My máme s manželem několik latexových kousků, kdy každej má svou specifickou vůni
Ja mam par skusenosti a vim ze kvalitni latex fakt nesmrdi.Byl to i pudr a olej a zadny zapach
Ahojky mám takový neobvyklý dotaz, ale třeba mi některá z vás poradí, koupila jsem si drahé latexové šaty s rukavicema a mám k tomu samozřejmě i ten pudr a lesk, ale pořád hrozně smrdí gumou, nevíte jak se toho smradu zbavit? Díky za odpovědi