Latexové oblečení

Anonymní
19.1.13 22:09

Latexové oblečení

Ahojky mám takový neobvyklý dotaz, ale třeba mi některá z vás poradí, koupila jsem si drahé latexové šaty s rukavicema a mám k tomu samozřejmě i ten pudr a lesk, ale pořád hrozně smrdí gumou, nevíte jak se toho smradu zbavit? Díky za odpovědi :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.13 22:20

Vyvětrat???

• Citovat
  • Upravit
13131
19.1.13 22:25

Mě se ten smrádek časem ztratil ve skříni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 22:56

No větrat jsem větrala celou noc, ráno jsem to musela sundat kvůli sousedům a do skříně to dát nemůžu to by mi načichlo vše ostatní…už to mám dva roky a furt nic…:( erotika hadr fakt že jo

• Citovat
  • Upravit
17013
20.1.13 08:18

Hele nemám, ale koukala jsem na net a čistí se mýdlovou vodou, tak namočit a omýt voňavým mýdlem? To by mohlo pomoci :think: ale taky je dost možné, že máš čuch jak já, mě prostě takové věci smrdí i když ostatním ne. Smrdí i manželovi? Protože přeci jenom, je to „guma“ a ta má svojí „vůni“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 13:18

@monika32 zkusim to umýt ne je to fakt hroznej smrad načichli mi z toho i celá deka fakt horzný zkusim to umýt a uvidíme…no nevim jestli mu to smrdí, protože, to mělo být překvápko ale myslim že by ten puch zabil celou erotiku takže o tom neví :D ale když si to oblíknu, tak pak mám načichlou celou kůži tim…

• Citovat
  • Upravit
17013
20.1.13 15:13
@Anonymní píše:
@monika32 zkusim to umýt ne je to fakt hroznej smrad načichli mi z toho i celá deka fakt horzný zkusim to umýt a uvidíme…no nevim jestli mu to smrdí, protože, to mělo být překvápko ale myslim že by ten puch zabil celou erotiku takže o tom neví :D ale když si to oblíknu, tak pak mám načichlou celou kůži tim…

No a co to reklamovat? pokud byly drahé, neměly by smrdět takhle moc. Ale říkám, záleží na čuchu, dej to očuchat kamarádce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne vážně, ze mně si doma dělaj furt prču, že jsem jak protidrogovej pes, mám nadměrně vyvinutý čuch a smrdí mi věci, které ostatním ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nesnesu ani ty levné dudlíky, ty kytičky, to je smrad že bych to dítěti nedala a spousta mamin je dává, tak jim asi nesmrděj. Mě strašně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 15:38

@monika32 no já mám normální čuch :D reklamovat už asi těžko, jelikož jsem to kupovala před rokem a půl…a myslela jsem že to přejde, zkusim to namočit a uvidíme, napíšu

• Citovat
  • Upravit
FILIPD
16.8.13 22:54

LATEX

Máme doma mnoho věcí z latexu, ta specifická vůně k tomu patří. S tím se nedá nic dělt. Možná maximálně důkladně omít ve vlažné vodě se silikonovým olejem. Nic víc se s tím nedá dělat. Filip

• Citovat
  • Upravit
FILIPD
16.8.13 22:56

Omýt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.13 12:41

Já to vždy omyju všim možným vonavým, tak to docela jde, ale po pár dnech je to zase stejné… :twisted: :D

• Citovat
  • Upravit
KHMM
28.8.13 21:37

Latex je věc, která má svou specifickou vůni, kterou lze asi horko těžko nějak ovlivňuje. My máme s manželem několik latexových kousků, kdy každej má svou specifickou vůni

• Citovat
  • Upravit
1
22.1.16 13:37

latex

Ja mam par skusenosti a vim ze kvalitni latex fakt nesmrdi.Byl to i pudr a olej a zadny zapach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová