Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mamči, potřebovala bych poradit. Mojí 16-letý dcerce se hrozně líbí iphone..Jaký byste doporučili? 4S nebo 5? Chtěla bych veškeré info, zda nelitujete té velké investice do takového mobilu. Dcerka už dostala ipad 3 a je z něj nadšená
rychle si zvykla na ten systém a to má mobil od HTC! Pořád přemýšlíme…ještě bych se zeptala jaká je nejvhodnější velikost? U ipadu máme 32GB a úúúplně to stačí, máme tam her snad miliony a fotek a pořád něco nahráváme tak nevím jestli u toho mobilu nestačí 16GB?
Klidně raďte, já když sem se ptala v applu tak mi říkali že 64GB je už pro ní velký na ten ipad
tak jsme vzali tu prostřední. Určitě je asi potřebný v mobilu internet aby se vše mohlo využívat že? Kde iphone jste kupovali? Přímo v applu? Z jakoukoliv radu budu vděčná
já jen aby jsme nedali do něj takovou částku a nelitovali jsme, přece je to drahá záležitost což znamená že za rok hned nový asi jiný mít nebude, to chápete ne? ![]()
@didcikk můj přítel někde splašil 4S a je z něj na mrtvici. Net mu tam nejde jak by potřeboval, bluetooth mu nejde připojit a prostě tam má funkce, který se mu tam taky nelíbějí. Tak se ho zas bude zbavovat. Si to sehnal od kámoše (úplně novej) protože je to přeci IPHONE a teď ho nechce. ![]()
Mám 4S a jsem spokojená. net normálně šlape, foťák dobrý, aplikace taky. ale já nejsem náročný uživatel. a mám bílý.
@mejdylko děkuji za příspěvek
právě o to mi jde, hodně lidí že je to zbytečná kravina že radši samsung, nebo htc, někdo zase že by ho nedal tak já nevím
ale stím Ipadem 3 jsme moc spokojený ![]()
A má ho i můj muž a je s ním moc spokojený a ten už ho využívá mnohem víc než já, i navigaci atd. já mám 16GB, muž má 32GB.
Za me super!!!jsem s nim hodne spokojena, uz pokukujipo 5
..
@didcikk no přítel měl předtim Samsunga a prej byl mnohem lepší. Že prej tohle byly vyhozený peníze. Ale kupoval to zdruhý ruky, a má na to kupce, kterej ho taky moc chce, protože je to IPHONE a střelí mu ho o litr víc než ho koupil od toho kamaráda.
jako fotky souhlasím, že jsou moc pěkný, lepší jak na mým digi foťáku, ale to tak celý. Jinak nechápu co natom lidi maj. Když potřeboval dát do provozu net, tak nadtim s mým bráchou seděli asi hodinu aby to zprovoznili. A brácha odcházel se slovy, že takovej šmejd ještě neviděl. A on se docela vyzná. ![]()
@mejdylko píše:
@didcikk můj přítel někde splašil 4S a je z něj na mrtvici. Net mu tam nejde jak by potřeboval, bluetooth mu nejde připojit a prostě tam má funkce, který se mu tam taky nelíbějí. Tak se ho zas bude zbavovat. Si to sehnal od kámoše (úplně novej) protože je to přeci IPHONE a teď ho nechce.
musi si stahovat nove aplikace, preinstalovat softwer atd.
Ale záleží na každým. Někdo spokojenej, někdo ne. Já mám ještě strej ericsson ještě s tlačítkama a jsem spokojená.
na telefony nejsem náročná. Hlavně když to volá a posílá smsky. ![]()
Já jsem ho tedy nikdy neměla, ale když vidím jak vypadá telefon po roce používání u přítelovo dcery, tak bych tedy nic tak drahého nekoupila… a vlastně ani sobě ne - na to aby to umělo volat, net a pohotovostní fotky mi přijde, že je spousta jiných telefonů, které udělají stejnou službu a budou stát polovinu ![]()
@wildcherry děkuji moc moc za odpověď
ta 5tka je božíí..
hlavně ten bílej
ze zadu jak je krásně stříbrnej
taky jsem se zamilovala
ale já kdybych si ho koupila a za rok vyšel zas lepší tak bych byla asi nas****
nebo sem přemýšlela ho dcerce dát až k vánocum za rok stejně má ještě smlouvu u o2 a příští prosinec končí, co když vyjde zas jiný? ![]()
Já mám pětku a jsem šťastná jak blecha ![]()
Před tím jsem měla první generaci, pak 3GS, pak 4.
Za mě opravdu dobrá investice - pokud teda nemáte moc hluboko do kapsy.
A pokud to jde holce s iPadem (máme taky), tak není co řešit.
Fakt, doporučuju.
A 16 GB určitě stačí.
A když už tak tu pětku.
PS: neznám nikoho, kdo by měl problém s netem nebo BT, to bude rukama/nastavením ![]()
Tak sice uz testuji snad i 7
,ale na trh si myslim, ze hned novy nevyjde.ja mam i ted bily, ta 5 ma vetsi displej, je delsi a tenci, fakt super
..no je potreba ho udrovat v chodu, neni to jen tel.tady ten mam rok a ani tento, ani min se hned neponicil, jsk nekdo psal a to uz urazu a padu zazil, beru to jako spotrebku a stejne vypada jak novy. Smejd to urcite neni, ale na trhu byly padelky, tak je mozny, ze nekdo koupil tu srajdu(mimochodem i moje mamka a byla to hruza
).
Mám S4, 16 GB. Jsem naprosto spokojená, nadšená.
Po roce a půl užívání a pohazování do kabelky, nošení v terénu atd. je jak nový, nemám na něm jediný škrábanec a to se v pouzdru ohřál asi tak půl hodiny, takže za mě ano!
@wildcherry jo o tom jsem slysela tak my bysme urcite koupili asi u applu
moc dekuji za info
a nejake super obaly na „ajfon“?
ty take hodne leti
@pupyk moc dekuji za odpoved, a jakou mate barvu? ![]()