Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě k tý kapacitě..
Mám 16GB a hodně fotím a natáčím, hry a větší apps mám spíš na iPadu… a už teď zhruba po půl roce mám plno
snad postačí
Nečetla jsem diskusi ale telefon supr až na to že ma vše itegrovane ale budiž..
budeš muset počitat stim že iphone bez internetu je pořad jen telefon s dobrym fotakem
takže určitě internet ja mam všude doma i v praci wifi pač int. v mobilu ma omezene stahovani tudiž mě za dva dny neběží a stoji to docela dost oproti wifi ktera jede pořad
jinak telefon super.
Ještě se chci zeptat jakou velikost nejvíc preferujete myslím tím kapacitu paměti? 14GB,32GB,64GB ![]()
@MiriamK poměrně ano, ale většinou si dám foto do pc a pak z mobilu smažu a v mobilu nechám jen ty které se mi líbí…
@didcikk
nevím, jaký tam je cenový rozdíl mezi tou menší a 32..to pak záleží na tobě, kolik chceš do toho „investovat“
@MiriamK my máme doma 32GB ipad, je fakt super co se týče velikosti máme tam spoustu her a asi tak 100 fotek (možná více + videa) a stále dost paměti, tak nevím ![]()
@didcikk
jesti tě netíží nějak ten cenovej rozdíl, tak bych šla do 32..taky ji mám..v telefonu 600 fotek a písniček taky několik stovek a nejsem ani v půlce paměti..
@Danaria kdyz zadas na googlu- jail break pro iphone 4/4S postup najde ti to neco! Je to jednoduchy;-)
Ahoj, vím, že iPhone 3 je už trochu „dědeček“, ale nepotřebuju až tak vymakaný mobil. Jde mi hlavně o kvalitu foťáku a videí - je velký rozdíl mezi 3 a 4? Mám možnost ho koupit od kamarádky za hodně levno - kolik byste za něj max. daly?
Já bych ho nechtěla ani zadarmo! Měla jsem ho pár měsíců půjčený a tragédie nejvyšší.
@nehik rozdil mezi 3gs a 4 je dost velky, ja mela oba, teda ctyrku mam doted, ale rozdil nepopsatelny (displej, fotky, rychlost). Nehlede na to, ze na tom 3gs nemusi jit nainstalovat nejnovejsi FW a tim padem i nektere aplikace vubec nepojedou, nebo pojedou dost pomalu. Obcas uz i na te ctyrce je problem, protoze je vetsi podpora pro 4S a 5.