Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Komteska80 píše:já na tebe budu myslet a pak ti taky nějaký dám
To ani nemusíš
Mám jich snad 10
![]()
@MiskaKosa píše:
To ani nemusíšMám jich snad 10
![]()
no jooo, ale těch přece není nikdy dost ![]()
Vidím, že se to tu zvrhlo:) Takže závěr je, že 3gs radši nekupovat, protože už je dávno za zenitem? ![]()
Obrovská spokojenost s Iphone 5
mám i macbook air a totálně spárován s Iphonem. Výhodou je, že aplikace (hry) se stahují pouze přes App Store tedy nehrozí nějaké stažení viru atd. a rozhodně není pravda, že je to drahé a tak. Velikou výhodou je, že co jednou stáhneš a i zaplatíš může sdílet celá rodina, známý, jednou ji můžeš smazat když máš třeba plnou paměť a když se ti po té aplikaci zasteskne můžeš si ji opět kdykoliv nainstalovat. Velice rychle a přesně reaguje na dotyk-neseká se. Hůř spolupracuje s jinými operačními programy. A foťák ten je super-hlavně je vždy po ruce když potřebuji ![]()
@Komteska80 píše:
Holky a kde kupujete nebo objednávte kryty na iphone… Já jsem na to maniak a každý měsíc jsem schopná kupovat nový…máte nějaký typ, kde se dají nakoupit za dobrý peníze?
Ahoj-podívej se na tyto stránky, je tam toho hodně ![]()
http://www.vyhodnedarky.cz/…RISLUSENSTVI
@nehik píše:
Ahoj, vím, že iPhone 3 je už trochu „dědeček“, ale nepotřebuju až tak vymakaný mobil. Jde mi hlavně o kvalitu foťáku a videí - je velký rozdíl mezi 3 a 4? Mám možnost ho koupit od kamarádky za hodně levno - kolik byste za něj max. daly?
Nejsem si jistá jak je to u 3g ale u 3 určitě nejde natáčet video, ale aplikace na to existují… každopádně foťák u 3 a 4 je nesrovnatelný, nehledě na to, jak už tu někdo zmínil, tím, že se neustále aktualizuje verze OS, tak některé aplikace již nejsou podporované pro starší modely, appláci jsou v tomhle hold vyčůraní. Ale pokud jsi nenáročný uživatel, tak proč ne.. víc jak 3000 bych za něj každopádně nedala.
@nehik píše:
@Camosh Děkuju za vyčerpávající odpověď!:)
Není zač ![]()
jablíčka mě baví, ráda pomůžu, když to bude v mých silách..
Teď mě tak napadlo, jestli ještě nekdo vůbec používá iPhone 2… to musí být pecka…
Ještě bych doma vyhrabala iPod nano 2g, taky už dědeček ![]()
Pamatuju si, když vycházel úplně ten první..
Můj bývalý přítel si nastudoval recenzi v Maximu a byl z toho úplně hotovej… takže on, a díky němu i já, na nich ujíždíme několik let…
A i přes to, že už spolu nejsme, shodou okolností, oba máme iPhone i iPad.. Akorát že já iPhone 4 a iPad 3 a on iPhone 4s a iPad 4!
![]()