Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My mame Iphone od prveho 3G az po poslednu 5ku a vsetky slapu ako maju. Lahko a rychlo sa tam stahuju aplikacie;dokaze to aj moja dcera sama( jasne ze mame bloknute stahovanie platenych), synovi tam pustam rozpravky v cakarni u lekara;foti aj filmuje;mne nahradza aj notebook-na ten skoro nechodim.
Moja mamina si nevie vynachvalit ze jej mozem poslat fotky aj videa hned -stnove prve samostatne kroky videla „online“…
Jednoducho sa ovlada-takze ja by som nebrala iny…
A nedostanu sa don virusy
.
Ked som mala problem-nieco s displayom-dali mi novy kus…
Mám iPhone 4 16g a jsem sním nadmíru spokojena! A myslím si ze ji úplne stačí jako me. Jen ji ještě pořiďte dobry kryt, protože oprava stoji cca 3500kc;)
@Baruna123456 píše:
@wildcherry jasně, význam telefonu pro puboše zmiňujem asi proto, že málokteří manažeři se přivítají „Jeee, ty máš pětkovej, UKA!“…což neznamená, že ho nepoužívají, jen prostě i když vzpomenu do pravěku…měla jsem nokii 6110, jedna z největších frajerekdneska moc netuším, co mají známí okolo, děti to ale o osbě vědí bezpečně.
jo taktooo, tak to souhlasim
…pobosi se proste predhaneji, kdo ma to a kdo toto. kdyby jsme ted vytahli nase prvni telefony tak na to decka budou koukat, ze jsme vylezli ze staroveku
…ale dospeli si to preci jen kupuji pro sebe:-).
@didcikk Oprava nestoji nic:-) a krytu a obalu je spousta http://store.apple.com/…sories/cases
@didcikk a nebo v kazdem vetsich OC jsou stanky, obchudky kde maji vyber
je jich spousta
Mám 4, předtím sem měla 3, a jelikož mám i ipad3 tak příslušenství objednávám jedině tady : http://www.hdaccessory.com
Je mi jasný, že né všem se iphone zalíbí… v prvé řadě tomu musíte taky ROZUMĚT!
Ne všichni totiž ví, že aplikace, pokud o to máte zájem, se dají stahovat i zadarmo.. baterku si s trochou šikovností také vyměníte sami, bluetooth může neomezeně fungovat pomocí speciální aplikace, atd… stačí pátrat po internetu
Je mi jedno kdo má jaký OS, já jsem maximálně spokojená s applem.. nepřijde vám například na adroidech zbytečné to množství integrovaných aplikací v softwaru?
@Camosh souhlasim s Vami!!! Vse jde kdyz se chce!!! Vygooglovat se da vse! Staci mit v telefonu jail break a placene aplikace popr. Hry muzou byt neplacenymi ![]()
Mam 4S a jsem uplne nadsena. Staci 16GB.
Nikdy jsem s nim nemela jediny problem, jsem s nim tak spokojena, ze ani nechci 5ku. Nechapu co by na nem mohli vylepsit:)
@Loki01 a platite si aplikac? nebo to delate pres nejaky jailbreak vubec nevim co to je ![]()
@Misi-nnka píše:
Mám iPhone 4 16g a jsem sním nadmíru spokojena! A myslím si ze ji úplne stačí jako me. Jen ji ještě pořiďte dobry kryt, protože oprava stoji cca 3500kc;)
Tak to je jeste dobre. Tady v UK me oprava vysla na 13tis Kc ![]()
@didcikk píše:
@Loki01 a platite si aplikac? nebo to delate pres nejaky jailbreak vubec nevim co to je
Neplatim nic.
Nevim jak je to v CR, ale tady mas aplikacky zadarmo i za penize. Tez nevim co je to jail break, neporadim promin.
Jail break je program ktery se stahne do telefonu a najdete v něm vsechny aplikace a hry jako na appstore ktery mate v mobilu. Jen budou zdarma. Ja jail break mela, telefon sem musela jit kvuli tlacitku na zapnuti reklamovat. Vzali mi ho bez problemu, zalohovala sem si vsechny data a vse co sem mela v mobilu a po te co jsem dostala uplne novy od applu nahrala sem to zpet… ![]()
Www.ceskyservis.cz. Vse najdete zde. Telefon koupeny primo od Applu nebo kdekoli jinde vam zde vemou. Ja ho kupovala za eura na SK a tady mi ho vzali.
@wildcherry jasně, význam telefonu pro puboše zmiňujem asi proto, že málokteří manažeři se přivítají „Jeee, ty máš pětkovej, UKA!“…což neznamená, že ho nepoužívají, jen prostě i když vzpomenu do pravěku…měla jsem nokii 6110, jedna z největších frajerek
dneska moc netuším, co mají známí okolo, děti to ale o osbě vědí bezpečně.