Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám 4s a jsem spokojená
…sice mi ze začátku trošku lezl na nervy, ten jeho uzavřený operační systém, ale rychle jsem si zvykla a už bych rozhodně neměnila
…vlastně měnila za tu 6 ![]()
Já mám služební 3gs-černý a svůj 4s-bílý oba 16gb a bohatě mi to stačí a jinak spokojenost obrovská!!!
Ahoj ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, ale já mám iPhone 4S a jsem maximálně spokojená ![]()
Jako první jsem dostala taky Ipad3 a mobil jsem měla Nokii…
Ipad využívám pořád a všude… Mám 3G síť, takže internet všude a je to super…
iPhone mi komunikuje s Ipadem krásně a jak tu někdo psal, že skoro všechny aplikace jsou placené, tak to není pravda..
Mám milion aplikací a všechny jsou zdarma… ![]()
Co se týče iPhonu 5, tak si myslím, ze je to zbytečnost… Software jako má pětka se aktualizuje i do 4S (ios6), takže je tam rozdíl jen v tom, že má větší display… ![]()
Přeju šťastnou volbu ![]()
Jo a ještě jsem zapomněla… Paměť na Ipadu mám 32GB a na iPhonu 16GB a úplně to stačí
![]()
Holky a kde kupujete nebo objednávte kryty na iphone… Já jsem na to maniak a každý měsíc jsem schopná kupovat nový
…máte nějaký typ, kde se dají nakoupit za dobrý peníze?
@Komteska80 píše:
Holky a kde kupujete nebo objednávte kryty na iphone… Já jsem na to maniak a každý měsíc jsem schopná kupovat nový…máte nějaký typ, kde se dají nakoupit za dobrý peníze?
Jasný Iphony jsou super!!! Přítel má taky. A vyměníme ho pak až opravdu za nějakej další lepší model
Třeba tu 6ku
Já kupuju normálně v Ol, je tam přímo stánek v jednom nákupáku… a mega výběr… Na netu nevím…
@MiskaKosa píše:
Jasný Iphony jsou super!!! Přítel má taky. A vyměníme ho pak až opravdu za nějakej další lepší modelTřeba tu 6ku
Já kupuju normálně v Ol, je tam přímo stánek v jednom nákupáku… a mega výběr… Na netu nevím…
no iphone 6 bude masakr
…ten prostě chciiiiii
…jinak s těmi kryty je to docela bída, nechce se mi utrácet za ty špičkový, který stojí okolo litru, protože vím, že se mi za měsíc okouká a budu stejně chtít kupovat další
ale zase nechci nějaký ty úplně levný šity, co jsou na první pohled jako od číňanů ![]()
@Komteska80 píše:
no iphone 6 bude masakr…ten prostě chciiiiii
…jinak s těmi kryty je to docela bída, nechce se mi utrácet za ty špičkový, který stojí okolo litru, protože vím, že se mi za měsíc okouká a budu stejně chtít kupovat další
ale zase nechci nějaký ty úplně levný šity, co jsou na první pohled jako od číňanů
Když už Iphone, tak pořádný kryt
![]()
@MiskaKosa píše:
Když už Iphone, tak pořádný kryt![]()
Příspěvek upraven 22.05.13 v 12:47
@Komteska80 píše:no jistěěě…moje řeč
asi vykradu banku a vykoupim sklady z krytama
Bláááázne ![]()
@Komteska80 já jsem si jednou koupila takový krásný fialový s kamenama od swarovskiho, ale už si nepamatuju tu stránku sakra…
mám ho do teď a je krásný…
a přítel si je taky kupuje přímo v kamenných obchodech…
tam mají taky pěkný výběr, jak už tady někdo psal…
![]()
@Evolunka píše:
@Komteska80 já jsem si jednou koupila takový krásný fialový s kamenama od swarovskiho, ale už si nepamatuju tu stránku sakra…mám ho do teď a je krásný…
a přítel si je taky kupuje přímo v kamenných obchodech…
tam mají taky pěkný výběr, jak už tady někdo psal…![]()
joooo, na ty s kamínkama jsem taky koukala, dokonce si i pořdila, ale nebyl to přímo Swarovski, ale taky krásnej
…jenže já mám fakt mánii, že se mi hned okouká a pořád hladovim po dalším ![]()
@Komteska80 píše:
joooo, na ty s kamínkama jsem taky koukala, dokonce si i pořdila, ale nebyl to přímo Swarovski, ale taky krásnej…jenže já mám fakt mánii, že se mi hned okouká a pořád hladovim po dalším
ty jsi fakt blázen… ![]()
Ale tak někdo to tak prostě má no…Zase to pak vypadá, že máš pokaždé jiný mobil…
já mám doma kryty 3, ale jsem líná je měnit, takže si nechávám pořád jen ten jeden.. ![]()
@Evolunka píše:
ty jsi fakt blázen…
Ale tak někdo to tak prostě má no…Zase to pak vypadá, že máš pokaždé jiný mobil…já mám doma kryty 3, ale jsem líná je měnit, takže si nechávám pořád jen ten jeden..
tak to ti můžu závidět, aspoň ušetříš a neutrácíš za blbosti
…z tebe by měl ten můj chlap radost a nemusel by pořád lamentovat, jakýho má doma maniaka ![]()