iPhone, ano či ne? Proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
22.5.13 11:53

Já mám 4s a jsem spokojená :)…sice mi ze začátku trošku lezl na nervy, ten jeho uzavřený operační systém, ale rychle jsem si zvykla a už bych rozhodně neměnila :mrgreen:…vlastně měnila za tu 6 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.5.13 11:58

Já mám služební 3gs-černý a svůj 4s-bílý oba 16gb a bohatě mi to stačí a jinak spokojenost obrovská!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
22.5.13 12:00

Ahoj :mavam:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale já mám iPhone 4S a jsem maximálně spokojená :pankac:
Jako první jsem dostala taky Ipad3 a mobil jsem měla Nokii…
Ipad využívám pořád a všude… Mám 3G síť, takže internet všude a je to super…
iPhone mi komunikuje s Ipadem krásně a jak tu někdo psal, že skoro všechny aplikace jsou placené, tak to není pravda..
Mám milion aplikací a všechny jsou zdarma… :pankac:
Co se týče iPhonu 5, tak si myslím, ze je to zbytečnost… Software jako má pětka se aktualizuje i do 4S (ios6), takže je tam rozdíl jen v tom, že má větší display… :kytka:
Přeju šťastnou volbu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
22.5.13 12:04

Jo a ještě jsem zapomněla… Paměť na Ipadu mám 32GB a na iPhonu 16GB a úplně to stačí :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.5.13 12:07

Holky a kde kupujete nebo objednávte kryty na iphone… Já jsem na to maniak a každý měsíc jsem schopná kupovat nový :mrgreen:…máte nějaký typ, kde se dají nakoupit za dobrý peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.5.13 12:11
@Komteska80 píše:
Holky a kde kupujete nebo objednávte kryty na iphone… Já jsem na to maniak a každý měsíc jsem schopná kupovat nový :mrgreen:…máte nějaký typ, kde se dají nakoupit za dobrý peníze?

Jasný Iphony jsou super!!! Přítel má taky. A vyměníme ho pak až opravdu za nějakej další lepší model :-) Třeba tu 6ku :-) Já kupuju normálně v Ol, je tam přímo stánek v jednom nákupáku… a mega výběr… Na netu nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.5.13 12:16
@MiskaKosa píše:
Jasný Iphony jsou super!!! Přítel má taky. A vyměníme ho pak až opravdu za nějakej další lepší model :-) Třeba tu 6ku :-) Já kupuju normálně v Ol, je tam přímo stánek v jednom nákupáku… a mega výběr… Na netu nevím…

no iphone 6 bude masakr :mrgreen:…ten prostě chciiiiii :P…jinak s těmi kryty je to docela bída, nechce se mi utrácet za ty špičkový, který stojí okolo litru, protože vím, že se mi za měsíc okouká a budu stejně chtít kupovat další :cert: ale zase nechci nějaký ty úplně levný šity, co jsou na první pohled jako od číňanů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.5.13 12:26
@Komteska80 píše:
no iphone 6 bude masakr :mrgreen:…ten prostě chciiiiii :P…jinak s těmi kryty je to docela bída, nechce se mi utrácet za ty špičkový, který stojí okolo litru, protože vím, že se mi za měsíc okouká a budu stejně chtít kupovat další :cert: ale zase nechci nějaký ty úplně levný šity, co jsou na první pohled jako od číňanů :mrgreen:

Když už Iphone, tak pořádný kryt :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.5.13 12:36
@MiskaKosa píše:
Když už Iphone, tak pořádný kryt :potlesk: :palec:
:mrgreen: no jistěěě…moje řeč :) asi vykradu banku a vykoupim sklady s krytama :jazyk:

Příspěvek upraven 22.05.13 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.5.13 12:40
@Komteska80 píše: :mrgreen: no jistěěě…moje řeč :) asi vykradu banku a vykoupim sklady z krytama :jazyk:

Bláááázne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
22.5.13 12:44

@Komteska80 já jsem si jednou koupila takový krásný fialový s kamenama od swarovskiho, ale už si nepamatuju tu stránku sakra… :think: mám ho do teď a je krásný… :pankac: a přítel si je taky kupuje přímo v kamenných obchodech…
tam mají taky pěkný výběr, jak už tady někdo psal… :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.5.13 12:48
@MiskaKosa píše:
Bláááázne :jazyk:
:mrgreen: já na tebe budu myslet a pak ti taky nějaký dám :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.5.13 12:51
@Evolunka píše:
@Komteska80 já jsem si jednou koupila takový krásný fialový s kamenama od swarovskiho, ale už si nepamatuju tu stránku sakra… :think: mám ho do teď a je krásný… :pankac: a přítel si je taky kupuje přímo v kamenných obchodech…
tam mají taky pěkný výběr, jak už tady někdo psal… :palec: :pankac:

joooo, na ty s kamínkama jsem taky koukala, dokonce si i pořdila, ale nebyl to přímo Swarovski, ale taky krásnej :)…jenže já mám fakt mánii, že se mi hned okouká a pořád hladovim po dalším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
22.5.13 13:32
@Komteska80 píše:
joooo, na ty s kamínkama jsem taky koukala, dokonce si i pořdila, ale nebyl to přímo Swarovski, ale taky krásnej :)…jenže já mám fakt mánii, že se mi hned okouká a pořád hladovim po dalším :cert:

ty jsi fakt blázen… :mrgreen:
Ale tak někdo to tak prostě má no…Zase to pak vypadá, že máš pokaždé jiný mobil… :mrgreen: já mám doma kryty 3, ale jsem líná je měnit, takže si nechávám pořád jen ten jeden.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.5.13 14:00
@Evolunka píše:
ty jsi fakt blázen… :mrgreen:
Ale tak někdo to tak prostě má no…Zase to pak vypadá, že máš pokaždé jiný mobil… :mrgreen: já mám doma kryty 3, ale jsem líná je měnit, takže si nechávám pořád jen ten jeden.. :pankac:

tak to ti můžu závidět, aspoň ušetříš a neutrácíš za blbosti :)…z tebe by měl ten můj chlap radost a nemusel by pořád lamentovat, jakýho má doma maniaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová