Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přítel má 4S, všichni kamarádi honem měnili 4S za „pětku“, všichni jsou nespokojení. Prý žádný terno, je tenkej, ale vrže, novinky je nenadchly. Já bych do toho nikdy nešla, když potřebujem stáhnout fotky do PC rychle, musím já ze své hloupoučké nokie, ani bluetooth mezi námi nejde, slehává přenos, netuší nikdo proč, prostě Apple… svůj a jen svůj. Ale je to už bráno jako záležitost image až dokonce životní styl jsem slyšela, prostě kreativci a mladí nic jiného neuznávají, už vůbec Samsung, takže pokud má dcera Ipad, nic jiného bych jí nekupovala… Ale asi černý, zase mi někdo zcela vážně tvrdil, že bílým se odlišují homosexuálové
jo, je to dneska složitý, nebejt zamlada trapná ![]()
Barva černá, chtěla jsem bílej, ale nikde nebyl k vidění a podle obrázku na netu jsem si netroufla. Taky jsem se bála kontrastu fotky na bílém iphonu - resp. změny, byla jsem zvyklá na černý, jiný jsem nikdy neměla.
A koupit určitě na netu na ofiko stránkách Applu, je tam nejlevnější.
Uznávám, je to životní styl.
Ale určitě nevrže ![]()
Ale u nás je to využívané doma více, manžel má taky iPhone (4S), takže si třeba sms píšeme mezi sebou zadarmo, fajn je i videohovor.
@Baruna123456 píše:
Přítel má 4S, všichni kamarádi honem měnili 4S za „pětku“, všichni jsou nespokojení. Prý žádný terno, je tenkej, ale vrže, novinky je nenadchly. Já bych do toho nikdy nešla, když potřebujem stáhnout fotky do PC rychle, musím já ze své hloupoučké nokie, ani bluetooth mezi námi nejde, slehává přenos, netuší nikdo proč, prostě Apple… svůj a jen svůj. Ale je to už bráno jako záležitost image až dokonce životní styl jsem slyšela, prostě kreativci a mladí nic jiného neuznávají, už vůbec Samsung, takže pokud má dcera Ipad, nic jiného bych jí nekupovala… Ale asi černý, zase mi někdo zcela vážně tvrdil, že bílým se odlišují homosexuálovéjo, je to dneska složitý, nebejt zamlada trapná
Výhody:
Nevýhody:
Schrnutí:
Zaplatíš zbytečně moc, je to přeceňovaný telefon. Můžeš si koupit o mnoho levnější telefon, který toho umí o mnoho víc, třeba HTC nebo nějakej Samsung. Ta unikátní nabíječka je na prd. Trojky a čtyřky ajfony mají tu ajfonovou velikou, pětka má zase novou. Trojka má normální sim, čtyřky mají micro sim, pětka dokonce nano sim. Když si ho pořídíš, musíš si svoji stříhat, a pak zase schánět redukci zbytečně. Zatím moc v prodeji není autonabíječka. Když se ti rozbije telefon, platíš za opravu šílené prachy, nehledě na to, že když ho ztratí, budete si rvát vlasy, novej stojí skoro 20tis. Já mám trojku ajfona, a více méně jen protože vypadá dobře a měla jsem ho za dobrou cenu. Dále, sama si nevymněníš baterku. No za mě asi teda už NE. V nejbližší době jdu do nového telefonu, a iPhone to už rozhodně nebude. ![]()
@pupyk jistě, to je přesně ono, když není „poapplená“ celá domácnost, tak to moc nekomunikuje… ani s PC, ani mezi sebou, už vůbec s externími zařízeními, nelze tam cokoli no_apple připojit. Navíc mi sms zdarma moc tu cenu nevyváží, není nám 15, abychom si jich psali 50 denně
Ale hračka pěkná, synovi bych ji klidně koupila, ale až bude mít ty tužby, asi už se bude volat myšlenkou a jen s prstem v uchu..stačit bude čip ve vlasech.
Cerny iPhone 5 se hodne reklamuje protoze se odloupava barva po bocich. Kdezto bily je jen zbrouseny po stranach takze je stale stejny. Pritel ma bily iPhone 5, ja mam bily iPhone 4S a spokojenost…
@nikol.ondrášovka no,taky fakt, výměna baterky způsobila ztrátu většiny aplikací, taky nikdo nedopátral proč. Přítel asi do dalšího Iphonu nepůjde, ale jsem zvědavá na tlak té jeho applistické sekty:-) nicméně, dceři/synovi ano, mně Iphone nevzrušuje vůbec. Jen mě překvapilo, kolik 30+ letých kamarádek si ho nechalo nadělit na Vánoce… jak zastydlá puberta, sedí u kafe a applujou, jsem out ![]()
Zrovna v patek jsme se o tom bavily s kolegyni - ja mam Samsunga, ona ajfouna. Dospely jsme k nazoru, ze pro nase potreby umi oba stejne veci a muj stal tak tretinu. Nicmene my jsme uz stare zelvy, pubertacka na to bude mit urcite jiny pohled ![]()
Jinak urcite do ajfouna nebo i jineho smradfouna je potreba internet, bez neho mi prijde ze to ani moc nema cenu pirizovat…mozna tak ze dela lepsi fotky ![]()
AHoj já měla Samsung Galaxy Ace s Iphonem se to absolutně nedá srovnat, já mám te´d 4 a jsem naprosto spokojená, manžel má 5 a taky fajn, moc rozdílů tam není.
@Baruna123456 píše:
Přítel má 4S, všichni kamarádi honem měnili 4S za „pětku“, všichni jsou nespokojení. Prý žádný terno, je tenkej, ale vrže, novinky je nenadchly. Já bych do toho nikdy nešla, když potřebujem stáhnout fotky do PC rychle, musím já ze své hloupoučké nokie, ani bluetooth mezi námi nejde, slehává přenos, netuší nikdo proč, prostě Apple… svůj a jen svůj. Ale je to už bráno jako záležitost image až dokonce životní styl jsem slyšela, prostě kreativci a mladí nic jiného neuznávají, už vůbec Samsung, takže pokud má dcera Ipad, nic jiného bych jí nekupovala… Ale asi černý, zase mi někdo zcela vážně tvrdil, že bílým se odlišují homosexuálovéjo, je to dneska složitý, nebejt zamlada trapná
je to tak, ale ten kdo si to kupuje, musi s tim pocitat. stejne jak blackbarry, to je zas obliben znacka meho chlapa a taky to nejde se vsim sparovat atd…je to jak jsi psala, zivotni styl..nekdo treba zas nosi kabelky jen od guess, jiny pradu a nekomu to prijde naprosto zbytecne…
Ja mam iphone 4S a jsem spokojena. Mozna lidem se nelibi a nepracuje se s nim dobre proto, protoze ma jiny operacni system iOs a ne android jako skoro kazdy telefon! Telefon funguje i bez internetu. A navic ma wifi, takze neni problem se kdekoli a kdykoli pripojit. A navic, kdyz se s telefonem cokoli stane mate pravo ho reklamovat jak kdekoli jinde, ale s tim ze oni vam nereknou prijdte si za 3 tydny ale daji vam uplne novy telefon. Coz mi prijde jako dobra vec. Zadna jina znacka to takhle nema. Kazdy mame jiny nazor, muj je ze jiny telefon bych uz nechtela.
Furt mluvite o pobosich, ale ja se s nema setkavam s lidma od 25+ a z velke casti u manageru a podobnych profesi.ale mozna je to tim, ze se mezi pubertakama nepohybujem ![]()
Já mám zrovna 5 a jsem s ní napeosto spokojenná!!! ![]()
To samé u 4S měla jsem jí do nedávna a spokojenná jsem byla také ![]()
Zamilovala jsem si ho a mám zrovna bílý a luxus ![]()
Každej mobil má své pro a proti. Zrovna bych neoznačovala lepší htc nebo samsung než apple. Z mé zkušenosti. Manžel má Samsung S3 a stěžuje si na pomalý systém. Dcera má HTC a stěžuje si jak se hrozně seká
a není jediná, její kamarádky co tento mobil mají též, mají ten samý problém. Ten náš ipad se nesekl ani jednou, jo iOs je jiný než android, ale myslím si že se dá zvyknout ![]()
@KatkaX moc dekuji, a jake jste meli pouzdro?