Látka s krtečkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JLP
4646
3.12.14 18:52

@blumen já zase budu sestřence šít povlečení, vak na spaní a kapsář do postýlky - sice z takové tuctové látky, ale jí se líbí a bude to originál :) Ale polštářek by se mi chtěl víc - to je hned - povlečení a spací vak je přece jen větší piplačka na přesnost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
3.12.14 21:37

Není není není… sháním ji už rok :D Polštářky se dají koupit a od zítra mají v Penny polštářek, povlečení a deku s krtkem… zkusím něco urvat… ale my než se vykopeme z postele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
3.12.14 21:38
@JLP píše:
Díky holky za informace - ještě mě napadlo, koupit nažehlovačku… Ale nemám s nima moc zkušenosti, tak jak taková nažehlovačka vydrží na polštáři… Nebo ušít něco jiného než polštář… :think:

Nažehlovačky jsem koupila, že našiju případně na tričko, mikinku. NA poštář to bude moc tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.12.14 07:35
@avm3 píše:
Není není není… sháním ji už rok :D Polštářky se dají koupit a od zítra mají v Penny polštářek, povlečení a deku s krtkem… zkusím něco urvat… ale my než se vykopeme z postele :roll:

to mi ani neříkej - už ho vidím za stovku - a já objednala za 270,– :zed: asi se na něj půjdu podívat a kdyžtak zruším objednávku - nebo tam nebude ani jeden a budu v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
4.12.14 22:06

@JLP Koupila jsi? Bylo to celkem za levno. Mě by se líbila ta deka, ale neměla jsem doma auto… a teď už to asi zkoušet nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
5.12.14 15:13

@avm3 vůbec nikde jsem to tam neviděla :cert: no, tak holt bude polštář za 270,– :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
5.12.14 15:34

@JLP Je blbý, že je to dárek, jinak si myslím, že by se na MMB dalo najít hodně věcí, skoro jako nových.
No jo, krtek je těžká moderna, tak se za ni musí platit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat