Nástěnný kalendář, kde vyrobit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nástěnný kalendář kde vyrobit???
Prosím, potřebovala bych poradit ohledně nástěnného kalendáře A4 popř. A3 z vlastních fotek. Chtěla bych vyrobit jako dárek k Vánocům z vlastních fotek, poradíte mi nějaký program? Nebo je lepší si jej nechat udělat přes např. Happy Foto apod.? Kolik popř. stojí cca tisk kalendáře v případě, že si jej udělám sama? Děkuji moc za rady… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechala jsem si dělat teď přes Happyfoto, měli akci, vyšel mne včetně pošty na 315 kč a jako každý rok je moc pěkný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrusia dělám si kalendáře sama doma. Používala jsem Zoner, kde jsou různé šablony. Loni a letos jsem použila šablony na nutrilon.cz. Tisknu si je doma a nechávám svázat v Copygeneral.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky delam v happyfoto.cz cca 5 let..vzdy spokojenost, hodne tvurcich moznosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My nechavame delat na 24print.eu uz pet let a vzdy spokojenost. Pred Vanocemi maji akce, ted meli tri za cenu dvou, jeden vysel na 170,–. Manipul poplatek je tusim 59,–. Delame format A3
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem mela z 24print.eu,uz druhym rokem a naprosta spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes jsem objednala pres Fotolab.do konce listopadu maji slevu 10%.Takze mne jeden A3 vysel na 350,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy @Foxisssss Souhlasím s 24print.eu
Letos jsem si objednala poprvé a jsem moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Foxisssss píše:
Taky jsem mela z 24print.eu,uz druhym rokem a naprosta spokojenost
@bimbama píše:
@KPKristy @Foxisssss Souhlasím s 24print.eu
Letos jsem si objednala poprvé a jsem moc spokojená.
Tam je akorát trochu problém, že těsně před Vánoci a těsně před koncem akce (třeba půl hodiny před koncem) je na netu děsnej nával, všichni tam sází objednávky a dost to padá. Jednou jsme takto zaváhali a díky přetížení jsme o dvě minuty nestihli tu akci. Letos jsme si pospíšili, ale ty akce bývají často a taky je dost často o den nebo dva prodlužují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je snad už pátá diskuse na téma kalendář od doby, kdy se o to taky zajímám a to není tak dlouho ![]()
Mám rozdělanou objednávku u 24print.cz Aktuálně mají akci luxusní kalendář za cenu obyčejného a slevu na stolní kalendáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, já objednala stolní kalendáře od Happyfota, a jeden vyšel docela draho, jak vás tak čtu
No, na příští rok již budu vědět, založím si ten 24print do PC, ať na něj nezapomenu. Ale z Happy přišel ten v pohodě, udělala jsem si i malou koláž z fotek 30×45 cm, ještě k tomu objednala rámeček a snad bude manžel spokojený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrusia Jakékoliv copycentrum.
Jinak já dělala doma A4 z fotek, tiska na fotografický papír a echat svázat do kroužků v copy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My objednáváme u Fotolabu, hlavně proto, že tu máme pobočku a nejsme závislí na poště. Nijak echt levné to není, ale zase mám jistotu, že budou, než pojedeme v půlce prosince ke tchyni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já objednávám každý rok tady: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já si taky nechávám dělat už 5.rokem v 24.print a je to parádní, navíc když vystihneš jejich akci, super, kvalitka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit