Tvůrčí dílna pro dospělé ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5088
26.11.14 16:50

tvůrčí dílna pro dospělé ostrava

Zdravím všechny.. chtěla bych poprosit, zda někdo nevíte o nějakém kurzu keramiky, vázání květin nebo nějaké tvůrčí dílně, ale pro dospělé - nejlépe Ostrava, Opava, okolí…
moje milovaná maminka:) bude mít 60tiny a je úžasně tvořivá, napadlo nás, že by se jí dárek ve formě vzdělávání mohl líbit… hledala jsem, ale našla jsem jen akreditované za nehorázné sumy… no… a po pravdě.. v domově důchodců moc hledat nechci, mamka vypadá tak na 50:) a s domovem důchodců by mě hnala :)… spíše mě napadl nějaký kulturák, nějaké středisko volného času… :think: :think: :think: :think:

pokud o něčem víte, budu ráda, zda napíšete.. klidně i soukromou zpr.,ať to nevypadá jako reklama…
děkuji :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.11.14 16:53

@Selfi teď o víkendu je nějaký „tvůrčí festival“ či jak to mam nazvat.. tam by se asi vybrat dalo :think: je to v Kulturním domě K-trio na Hrabůvce.. vím, že tam budou baby předvádět různé věci a hledat lidi do svých kurzů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
26.11.14 16:59

@martina.se fakt??? tak to tam budu muset zajet :)… děkuji za tip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
26.11.14 17:03

@martina.se??? jsem hned koukala na K-trio, ale nenašla jsem nic o něčem takovém :/.. vidělas někde reklamu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.14 17:03

@Selfi mrkni na to - známá tam bude předvádět patchwork, ale budou tam i další ženské, co dělají pletení z papíru atd.. známá mi právě říkala, ať se stavíme, že tam bude ukázka více řemesel. info bys měla najít na jejich www.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat