Tvůrčí dílna pro dospělé ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tvůrčí dílna pro dospělé ostrava
Zdravím všechny.. chtěla bych poprosit, zda někdo nevíte o nějakém kurzu keramiky, vázání květin nebo nějaké tvůrčí dílně, ale pro dospělé - nejlépe Ostrava, Opava, okolí…
moje milovaná maminka:) bude mít 60tiny a je úžasně tvořivá, napadlo nás, že by se jí dárek ve formě vzdělávání mohl líbit… hledala jsem, ale našla jsem jen akreditované za nehorázné sumy… no… a po pravdě.. v domově důchodců moc hledat nechci, mamka vypadá tak na 50:) a s domovem důchodců by mě hnala
… spíše mě napadl nějaký kulturák, nějaké středisko volného času…
![]()
pokud o něčem víte, budu ráda, zda napíšete.. klidně i soukromou zpr.,ať to nevypadá jako reklama…
děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Selfi teď o víkendu je nějaký „tvůrčí festival“ či jak to mam nazvat.. tam by se asi vybrat dalo
je to v Kulturním domě K-trio na Hrabůvce.. vím, že tam budou baby předvádět různé věci a hledat lidi do svých kurzů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se fakt??? tak to tam budu muset zajet
… děkuji za tip!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se??? jsem hned koukala na K-trio, ale nenašla jsem nic o něčem takovém :/.. vidělas někde reklamu??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Selfi mrkni na to - známá tam bude předvádět patchwork, ale budou tam i další ženské, co dělají pletení z papíru atd.. známá mi právě říkala, ať se stavíme, že tam bude ukázka více řemesel. info bys měla najít na jejich www.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit