Látka s krtečkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
látka s krtečkem
Přeji všem pěkný den! Prosím o radu, kde sehnat látku s krtečkem - tím milerovským… Dostala jsem bojový úkol od bráchy, že jeho syn chce k Vánocům polštář s krtečkem a teta přece umí šít…
ale ať googlím, jak googlím, tak žádný tradiční krteček na látkách není - jen povlečení nebo neoriginální krtek…
Děkuji za rady nebo odkazy na e-shopy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Koupit u matějovského hotové povlečení na malý polštářek. Látka s krtečkem není. Např. v Německu nedávno natiskli úplet s krtečkem, velmi malé množství a pokud jsi ho kousek urvala, metr tě vyšel něco k sedmi stovkám:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tento motiv je kopyrajt, takže látka neexistuje, pouze povlečení. Lze narazit možnáááááá na hodně nepovedou verzi krtečka, což je ale úmysl - aby to fakt nebyl TEN krteček…
Malej polčtářek by se dal vyrobit tak, že se koupí spešl bavlna, která se dá dát do kopírky a na tu se motiv natiskne. Šiju takhle polštářky třeba s motivy historických pohlednic tý naší vesničky střediskový…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj oni si zrovna znacku Krtka velmi dobre hlidaji. Takze se to spatne shani.
Příspěvek upraven 03.12.14 v 16:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JLP píše:
Přeji všem pěkný den! Prosím o radu, kde sehnat látku s krtečkem - tím milerovským… Dostala jsem bojový úkol od bráchy, že jeho syn chce k Vánocům polštář s krtečkem a teta přece umí šít…ale ať googlím, jak googlím, tak žádný tradiční krteček na látkách není - jen povlečení nebo neoriginální krtek…
Děkuji za rady nebo odkazy na e-shopy
Na látku s krtkem od Milera jsem ještě nenarazila a to na látky na dětské povlečení koukám v posledních letech často. Také myslím, že jedině koupit už ušité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, a voni chlapi maj někdy pocit, že se když se koupí látka, a teta to spíchne, že se i ušetří. Švadlenky madlenky ale ví své, že šití je spíš o tom hobby něco vyrobit vlasníma rukama a my patchworkářky tuplem, že nikdy se nemůžeme dostat pod cenu zakoupeého hotového polštářku. ideálně od Vietnamce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky za informace - ještě mě napadlo, koupit nažehlovačku… Ale nemám s nima moc zkušenosti, tak jak taková nažehlovačka vydrží na polštáři… Nebo ušít něco jiného než polštář… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JLP Nažehlovačka je tuhá. Když už, tak bych přemýšlela o aplikaci, dá to práci, ale pokud šít umíš, může být hezká, nebo pak o tom tisku na látku. Dělám buď pogumovaný tisk nebo jen barvu na látku, není to navěky, prát se to dá, ale časté praní se nedoporučuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co to nechat natisknout jako fotodárek? Jen místo vlastní forky poslat prostě krtka? Polštářky někde určitě dělají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za rady a nápady - nakonec jsem našla jednu prodejnu přímo v Brně, takže sice za velké peníze, ale bez starostí
http://www.mubrno.cz/…30cmkalhotky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JLP a proc nekoupis primo povlak s krteckem? Mame ho doma od Matejovskeho a je krasny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JLP ted vidim posledni prispevek, takovy podobny jsem myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen já bych to i chtěla vytvořit - byl by to originál… Ale než x týdnů shánět a vymýšlet, tak si radši připlatím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JLP jasne, no, original je nejlepsi, ale zrovna u Krtecka se to blbe dela
ja mam od mamky usite originalni povleceni Smoulu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit