Látka s krtečkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
JLP
4646
3.12.14 16:18

látka s krtečkem

Přeji všem pěkný den! Prosím o radu, kde sehnat látku s krtečkem - tím milerovským… Dostala jsem bojový úkol od bráchy, že jeho syn chce k Vánocům polštář s krtečkem a teta přece umí šít… :nevim: ale ať googlím, jak googlím, tak žádný tradiční krteček na látkách není - jen povlečení nebo neoriginální krtek… :zed: Děkuji za rady nebo odkazy na e-shopy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
3.12.14 16:22

Koupit u matějovského hotové povlečení na malý polštářek. Látka s krtečkem není. Např. v Německu nedávno natiskli úplet s krtečkem, velmi malé množství a pokud jsi ho kousek urvala, metr tě vyšel něco k sedmi stovkám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.12.14 16:26

Tento motiv je kopyrajt, takže látka neexistuje, pouze povlečení. Lze narazit možnáááááá na hodně nepovedou verzi krtečka, což je ale úmysl - aby to fakt nebyl TEN krteček…

Malej polčtářek by se dal vyrobit tak, že se koupí spešl bavlna, která se dá dát do kopírky a na tu se motiv natiskne. Šiju takhle polštářky třeba s motivy historických pohlednic tý naší vesničky střediskový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.12.14 16:30

Jj oni si zrovna znacku Krtka velmi dobre hlidaji. Takze se to spatne shani.

Příspěvek upraven 03.12.14 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.12.14 16:30
@JLP píše:
Přeji všem pěkný den! Prosím o radu, kde sehnat látku s krtečkem - tím milerovským… Dostala jsem bojový úkol od bráchy, že jeho syn chce k Vánocům polštář s krtečkem a teta přece umí šít… :nevim: ale ať googlím, jak googlím, tak žádný tradiční krteček na látkách není - jen povlečení nebo neoriginální krtek… :zed: Děkuji za rady nebo odkazy na e-shopy :)

Na látku s krtkem od Milera jsem ještě nenarazila a to na látky na dětské povlečení koukám v posledních letech často. Také myslím, že jedině koupit už ušité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.12.14 16:33

Jo, a voni chlapi maj někdy pocit, že se když se koupí látka, a teta to spíchne, že se i ušetří. Švadlenky madlenky ale ví své, že šití je spíš o tom hobby něco vyrobit vlasníma rukama a my patchworkářky tuplem, že nikdy se nemůžeme dostat pod cenu zakoupeého hotového polštářku. ideálně od Vietnamce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
3.12.14 16:34

Ahoj, koupila bych rovnou cely polstarek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
3.12.14 16:35

Díky holky za informace - ještě mě napadlo, koupit nažehlovačku… Ale nemám s nima moc zkušenosti, tak jak taková nažehlovačka vydrží na polštáři… Nebo ušít něco jiného než polštář… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
3.12.14 16:38

@JLP Nažehlovačka je tuhá. Když už, tak bych přemýšlela o aplikaci, dá to práci, ale pokud šít umíš, může být hezká, nebo pak o tom tisku na látku. Dělám buď pogumovaný tisk nebo jen barvu na látku, není to navěky, prát se to dá, ale časté praní se nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
3.12.14 16:41

A co to nechat natisknout jako fotodárek? Jen místo vlastní forky poslat prostě krtka? Polštářky někde určitě dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
3.12.14 17:11

Děkuji všem za rady a nápady - nakonec jsem našla jednu prodejnu přímo v Brně, takže sice za velké peníze, ale bez starostí :) http://www.mubrno.cz/…30cmkalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
3.12.14 18:29

@JLP a proc nekoupis primo povlak s krteckem? Mame ho doma od Matejovskeho a je krasny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
3.12.14 18:30

@JLP ted vidim posledni prispevek, takovy podobny jsem myslela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
3.12.14 18:33

@blumen já bych to i chtěla vytvořit - byl by to originál… Ale než x týdnů shánět a vymýšlet, tak si radši připlatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
3.12.14 18:40

@JLP jasne, no, original je nejlepsi, ale zrovna u Krtecka se to blbe dela :lol: ja mam od mamky usite originalni povleceni Smoulu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat