Látková plenka na noc

317
23.1.12 14:30

Látková plenka na noc

Prosím o radu, můj 6-ti měsíční prcek chodí v přes den v létkových plenkách (čtverce, separačka a navrch kalhotky Imse Vimse Organic)na noc jsem mu dávala jednorázovku ale poslední dobou plenka nestačí. Zkusila jsem tu samou kombinaci jak na den a taky to bylo naskrz. Četla jsem, že nejvíc saje bambus co říkáte na Sweet Monkey AIO nebo nějaké Anavy? Nebo máte nějaký jiný tip?
Vím, že tato diskuze už existuje ale je staršího data…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
806
23.1.12 16:39

ahoj, taky jsem to řešila přesně v tomto období. Už třetí týden jedeme na noc ve vlňákách a paráda. Jednorázovky na noc už nechci ani vidět. Na noc mi holky, co látkují, poradily toto: několik vrstev bamb. flauš, pak bambusové kalhotky, pak vlňáky…já dávám ještě buretové hedvábí na pindíka, aby se nezapařil po 11 hodin ráno krásná kůžička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
23.1.12 21:33

Honzik ma ted na sobe Baby Idea bambooprefoldem vevnitr
nebo davam Anavy kalhotkovou a dovnitr k dlouhe vkladacce twofold
navrch davam vlnacky

sweat monkey nemam, ale slysela jsem, ze miva spatny suchy zipy, hodne se parou.. tak bacha. AIO bych na noc nedavala, AIO tak moc nenasaje, jak vycpana kalhotkovka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
24.1.12 06:47

Určitě si nechám poradit, napadly mě AIO kvůli manipulaci. A neni to moc? Jak tak čtu musí mít mimi pořádnou prdelku, tolik vrstev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.1.12 08:10

mne nepripada, ze ma moc vrstev :think: prdelku ma vetsi nez v pampersce, ale nedela mu to zadne potize, normalne se v tom hybe, tj. leze a vsechno :D Asi zalezi jak je miminko velke, ten nas uz je 10-ti mesicni a nosi velikost 80/86, takze je vetsi :lol: v tom pulroce mu stacila Anava s kratkou i dlouhou vkladackou

jeste me napada, Anavy ma ted novou nocni plinu, ta bude lepsi nez BI, bude mekci a nebudou se ji osoupavat lemy, BI na to dost trpi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
24.1.12 09:52

A můžete mi poslat odkaz na tu noční Anavu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.1.12 10:05

kkomik: prdelka je to obrovská, ale jde o noc a tak si myslím, že je to jedno..v jednorázovce míval úplně přehrátý přirození, kůže nalepená na sobě, jakoby nešel oddělit pindík od varlat, takto je to mnohem lepší ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.1.12 19:40
Kkomik píše:
A můžete mi poslat odkaz na tu noční Anavu? Děkuji

http://www.anavy.cz/…ni-XL-plenky

Možná už jsi to našla sama. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.7.13 00:10

@- bodlinka - Ahoj, pořídila jsi tu noční plenku? nebo jsi to vyřešila jinak? jak??? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí