Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Prosím o radu, můj 6-ti měsíční prcek chodí v přes den v létkových plenkách (čtverce, separačka a navrch kalhotky Imse Vimse Organic)na noc jsem mu dávala jednorázovku ale poslední dobou plenka nestačí. Zkusila jsem tu samou kombinaci jak na den a taky to bylo naskrz. Četla jsem, že nejvíc saje bambus co říkáte na Sweet Monkey AIO nebo nějaké Anavy? Nebo máte nějaký jiný tip?
Vím, že tato diskuze už existuje ale je staršího data…
ahoj, taky jsem to řešila přesně v tomto období. Už třetí týden jedeme na noc ve vlňákách a paráda. Jednorázovky na noc už nechci ani vidět. Na noc mi holky, co látkují, poradily toto: několik vrstev bamb. flauš, pak bambusové kalhotky, pak vlňáky…já dávám ještě buretové hedvábí na pindíka, aby se nezapařil po 11 hodin ráno krásná kůžička.
Honzik ma ted na sobe Baby Idea bamboo s prefoldem vevnitr
nebo davam Anavy kalhotkovou a dovnitr k dlouhe vkladacce twofold …
navrch davam vlnacky
sweat monkey nemam, ale slysela jsem, ze miva spatny suchy zipy, hodne se parou.. tak bacha. AIO bych na noc nedavala, AIO tak moc nenasaje, jak vycpana kalhotkovka ![]()
Určitě si nechám poradit, napadly mě AIO kvůli manipulaci. A neni to moc? Jak tak čtu musí mít mimi pořádnou prdelku, tolik vrstev…
mne nepripada, ze ma moc vrstev
prdelku ma vetsi nez v pampersce, ale nedela mu to zadne potize, normalne se v tom hybe, tj. leze a vsechno
Asi zalezi jak je miminko velke, ten nas uz je 10-ti mesicni a nosi velikost 80/86, takze je vetsi
v tom pulroce mu stacila Anava s kratkou i dlouhou vkladackou
jeste me napada, Anavy ma ted novou nocni plinu, ta bude lepsi nez BI, bude mekci a nebudou se ji osoupavat lemy, BI na to dost trpi…
kkomik: prdelka je to obrovská, ale jde o noc a tak si myslím, že je to jedno..v jednorázovce míval úplně přehrátý přirození, kůže nalepená na sobě, jakoby nešel oddělit pindík od varlat, takto je to mnohem lepší ráno
Kkomik píše:
A můžete mi poslat odkaz na tu noční Anavu? Děkuji
http://www.anavy.cz/…ni-XL-plenky
Možná už jsi to našla sama. ![]()
@- bodlinka - Ahoj, pořídila jsi tu noční plenku? nebo jsi to vyřešila jinak? jak??? Díky ![]()