Velké balení plenek, krabice

10726
21.1.12 12:32

Velke baleni plenek-krabice

Nejde mi na rozum, bezne v drogeriich potkavam maminy, co tahnou velke krabicove baleni plen. Vyplati se to? Mozna, az kdyz dite doroste do veku, kdy uz neroste tak rychle? Muj syn ma necele 4 mes. a nez bychom vypotrebovali celou tu giga krabici, tak se bojim, ze uz by mu byly male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
21.1.12 12:34

Já takhle beru 4. Ty jsou 7-18kg, a to si myslím že je dost dlouhá doba možnosti spotřeby :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.12 12:38

Nakoupila jsem takhle několik krabic vel.3 a se spotřebou nemáme problém. Krabice má třeba 100ks a megapack pytel 82, takže to je fakt jen o typu balení. Trojky máme už dlouho a dlouho mít budem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
21.1.12 12:41

já dokonce nakupovala plínky dopředu ještě když jsem byla těhu, měla jsem plnou skříň dvojek i trojek..a vyplatilo se..malému je devět měsíců a já od narození nekoupila ani jeden balík..dodělávám poslední balík trojek a pak už najedeme na čtyřky..krásně mi to vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.1.12 12:47

tak to vám závídím, ja taky nakoupila v těhotenství a pak rozdávala, malá má v necelých třech měsících přes 7 kg, takže teď taky už přemýšlím o čísle 4! ale to rozpětí 7-18 kg mi příde obrovský 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
21.1.12 12:51
gabriela82 píše:
tak to vám závídím, ja taky nakoupila v těhotenství a pak rozdávala, malá má v necelých třech měsících přes 7 kg, takže teď taky už přemýšlím o čísle 4! ale to rozpětí 7-18 kg mi příde obrovský 8o

já to nebrala ani tak podle kil, ale spíš, když už měl malej plínku na bokách, když mu byla krátká..ale 7kg na třech měsících..to je malá pořádný jedlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.1.12 13:01
no jo, a to jen kojím :mrgreen: ale „malá“ to tak má už od porodnice, vůbec nic neztratila, začala hned nabírat.. máme trojky ale právě, že je má pod pasem a ráno jí celkem pravidelně protečou až na záda…(i pampers i tesco) tak nevím, možná je to tím, že už dokáže spát v noci dlouho (6-8 hodin), takže není dlouho přebalená, ale možná už zkusíme větší.. :nevim:
aajulinka píše:
gabriela82 píše:
tak to vám závídím, ja taky nakoupila v těhotenství a pak rozdávala, malá má v necelých třech měsících přes 7 kg, takže teď taky už přemýšlím o čísle 4! ale to rozpětí 7-18 kg mi příde obrovský 8o
já to nebrala ani tak podle kil, ale spíš, když už měl malej plínku na bokách, když mu byla krátká..ale 7kg na třech měsících..to je malá pořádný jedlík :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.1.12 13:03

a proč by se to nespotřebovalo? ;) jako když by maminka brala kamion, tak asi ne, ale třeba když je v jedné krabici 120ks, my máme 5plen na den, tak si to spočítej, ono to zas tak dlouho nevydrží..navíc, jak píše třeba Mony, to rozpětí je strašně velké a za tři měsíce mi malá fakt 8kilo nepřibere :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7782
21.1.12 13:06

Hlavně každé détě je jiné a jinak roste.Mé dceři je 18 měsíců a od třičvrtě roku má trojky,takže beden jsem měla dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.12 13:08
sterezie píše:
a proč by se to nespotřebovalo? ;) jako když by maminka brala kamion, tak asi ne, ale třeba když je v jedné krabici 120ks, my máme 5plen na den, tak si to spočítej, ono to zas tak dlouho nevydrží..navíc, jak píše třeba Mony, to rozpětí je strašně velké a za tři měsíce mi malá fakt 8kilo nepřibere :mrgreen:

Tak tak.. hlavně mě malej šíleně rostl, takže hnedka trojky, a teď ty čtyřky…
viz. podpis a jeho váhy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
21.1.12 13:10

gabi - tak to bude opravdu lepší nasadit čtyřky, pokud ti už i plínka proteče a má jí malá na bokách..malý mi spí dvanáct hodin v kuse, takže ho nepřebaluju celou noc a neproteče, určitě to nebude tím, že ti malá spí dýl..ale to přeci vůbec nevadí, tak prostě kup čtyřky a jestli máš ještě nějaký trojky v zásobě, zkus je prodat třeba na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.1.12 13:20

Malej je na č. 2 a ještě mu tak kilo do rozpětí 3 - 6 chybí. Ale je fakt, že už jich nedělám zásobu, mám jedny ve skříni a jedny rozdělané. Jinak zásobně nakupuju velikost 3. Zbylo nám akorát půl balíku velikosti 0, které jsme dostali, naštěstí jen 2 balíky, protože ty jsou do 2 kg. Po návratu z nemocnice měl asi 3008 gr, tak jsme rychle spotřebovávali, ale nestihlo se. Ty jen tak asi neudám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.1.12 13:28
má prostě moc kulatý bříško :mrgreen: nechce jí to tam držet :mrgreen: Už máme jen dvě balení tesco plen, po zkušenostech s menšíma číslama už jsem zásoby raději nedělala, no jo, tak holt zajedem do tesca, teď tam mají snad mít akci na jejich pleny a i na ten velkej pampers pack o kterym psala zakladatelka… :palec:
aajulinka píše:
gabi - tak to bude opravdu lepší nasadit čtyřky, pokud ti už i plínka proteče a má jí malá na bokách..malý mi spí dvanáct hodin v kuse, takže ho nepřebaluju celou noc a neproteče, určitě to nebude tím, že ti malá spí dýl..ale to přeci vůbec nevadí, tak prostě kup čtyřky a jestli máš ještě nějaký trojky v zásobě, zkus je prodat třeba na netu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.1.12 13:33

Holky, jde o baleni ne napr. jednou tolik plen, ale opravdu o giga krabice - lepenkova a v ty jsou ty plenky.Nevim,kolik jich tam bylo,ale bylo toho fakt asi hodne,krabice hooodne objemna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.1.12 13:36

Měla jsem krabici od Pampersu byl hoooodně velká a moc dlouho to nevydrželo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí