Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ty už mu právě škrtí,tak jsem měla 4+ aktivky a ty došly a já myslela,že má přes 10kg a načnu vel.5.
Moje dcera váží 13 kg a používáme Pampers Active Baby 4
![]()
Pampers Sleep&Play jsme měli jednu dobu na denní nošení, noc by rozhodně nezvládly, nedají se kvalitou srovnávat s Active Baby. Měli jsme rovněž ve vel.4, ale plenky jsou oproti AB o dost menší.
Teď už naštěstí má malá plenku jen na spaní, takže velká finanční úleva
![]()
jpichova píše:
Ty už mu právě škrtí,tak jsem měla 4+ aktivky a ty došly a já myslela,že má přes 10kg a načnu vel.5.
no je to divné,ale je to tak. musela jsem je dá pryč a začít 4+ ,do 18 kg by určitě nevydrželi. Dcerka /7let,20 kg/ měla neudržitelný průjem a tak naastoupily od prcka do zásoby pampers vel.6 ani nevím do kolika kg jsou a že je střízlík,skoro je nedopla. Mám ještě pár kousků Huggies 4+ od 10 kg a sedá nám krásně, 4 byly opět malé ![]()
Sleep and play jsou ve velikosti 4 a pak až 5.U nás máme pro Mišáka pořád 4+ Active Baby na noc a v poho nám stačí i 4 Sleep and Play na den a to si myslím, že už má nějakých 15kg. Naopak Anička má na noc v pohodě ještě Active Baby 3 a ve 4 Sleep and Play je přes den, ale musím jí je dost utahovat. Ty sleep and play nemají pružné pásky, takže je tak moc utahovat nejde. Ale co bysme za tu cenu chtěly, že ![]()
Jo sleep and play jsou jen 4 a pak až 5,taky se divím,že vám nejsou,my jsme maxi plus nosili ještě září-říjnu a v listopadu malýmu byly 2 roky,teď už máme 5 a teda jsou mu akorád a má přesně 15kg.
jo jinak Maxi plus mají ještě Babylove z DM,ale na Pampersky nemají
![]()
Taky to nechápu,no nedalo mi to a z nouze jsem v akci koupila Huggies 4 a už mu přes den dvoje protekly. Celé mu to nějak nesedí. Škoda,že ten giga box nemají i 4+. Asi má nějaký divný tělíčko nebo co.
Tak zkus ty Sleep and Play velikosti 5. 4 SP jsou menší než AB, tak 5 budou také menší než 5 AB, což by mohlo odpovídat 4+ AB
.
Asi budu muset,dnes hlásím během 1,5 hodiny totálně promočené dítko a to plena byla skoro suchá. Nevím jestli to manžel zapnul jinak,ale děláme to pořád stejně a 4 huggies prostě nesedí.
Můžu ještě poprosit o radu,kolik ty plejky vlastně stojí a kdy je dobrá akce. Teď jsem našla v Tescu mají od zítra velké balení za 225 Kč
jpichova píše:
Můžu ještě poprosit o radu,kolik ty plejky vlastně stojí a kdy je dobrá akce. Teď jsem našla v Tescu mají od zítra velké balení za 225 Kč
Hm, tak to nevím v Albertu mají to klasické balení (č.5 42ks) za 200,60 a v Kauflandu za 189,– oboje běžně bez akce.
Příspěvek upraven 25.01.12 v 10:35
Tak jsem se na to jukla pořádně,zjistila si kolik je v jakém balení plenek a vyšlo mi toto:
v Tescu v akci za 225 Kč Jumbo balení:
3… 78 ks…2,88
4… 68 ks…3,30
4… 58 ks…3,87
Z Kauflandu mi vyšly při ceně 189 Kč
3… 58ks…3,25
4… 50 ks…3,78
5… 42 ks…4,50
Takže zítra zkusmo vezmu jeden balík 4 a podle toho jak budou nebo nebudou velikostně sedět jich pár koupím,případně ty ve vel.5.
No aby měl člověk pořád po ruce kalkulačku,co. ![]()
Existují ve velikosti 4+,neboli Maxi plus. Mám nakoupené Active baby do zásoby,ale ve vel.5 a nyní jsem u lékařky na 18 měs.prohl.zjistila,že má prcek 9,2 kg,tak mi to přijde škoda mu je dávat a asi by mu i padaly. Nechce se mi ted ale utrácet takový peníze co ted stojí a tak se koukám na sleepky. Nebo jak to řešíte vy,jestli existuje jen 4 a pak až 5. Díky