Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, bývají na tyto plenky někdy akce, slevy? Používáme látkové, ale na novoška bych chtěla nakoupit tyto, přece jen nevím, jak budu vše ze začátku zvládat. Jestli mám čekat na akce, nebo rovnou nakoupit pár balíků. Děkuji všem ![]()
Akce na ne tak casto nejsou:( vetsinou na ne pouziju jokera z dmka
Díky - musím prozkoumat, za kolik je v DM mají, jestli tam nejsou dražší než v supermarketu ![]()
Teď jsem je kupovala v akci v intersparu, mají na všechny pampers akci…tady na tom odkazu sleduju pravidelně akce na pleny i na ostatní potřeby pro mimčo
http://www.miminakupy.cz/…va-interspar
a co Huggies new born? V DM měli 2 balíky za cenu jednoho (tj. 2 balíky za 199Kč) s použitím kuponu
taky používám látkovky, ale než se zahojil pupík, měla jsem ty Huggies a max. spokojenost.
já je naopak viděla v akci docela často naposledy v intersparu, a před vánoci byly v akci ve schleckeru, jinak taky koukám na ty miminakupy.cz
super odkaz ![]()
Mar__tanka1983 píše:
já je naopak viděla v akci docela často naposledy v intersparu, a před vánoci byly v akci ve schleckeru, jinak taky koukám na ty miminakupy.czsuper odkaz
Jsem to čirou náhodou někde našla a od té doby jednou za čas mrknu…už jsem vychytala několik dobrých akcí ![]()
Huggier nam nesedi:( pokud ti sedi pampers tak huggies nejspis ne! Nam desne protekaji a moc toho nepoberou:(
Viděla jsem je kdysi v akci v Tescu, ale stejně asi víc jak dva balíky potřebovat nebudeš, náš z nich rychle vyrostl…
Holky také mám slevovou knížku do DM,kolik balíků plínek bych měla nakoupit pro dvojčátka,myslím zrovna ty Huggies newborn,mám doma zatím jeden balík Pampers premium care. A co všechno se vyplatí v tom DM koupit?
Děkuji všem za rady. Ty Hugghies synovi nesedly, tak už je nechci. Ale vím, že ty Premium byly nejlepší, jaké jsme kdy měli. Myslíte tedy, že kuponky z DM na plenky teprve přijdou na novorozeňátko? Už si nepamatuji, co tam před dvěma lety bylo a zatím mám kuponovou knížečku pro těhotné.
![]()
Od kamarádky jsem dostala Pampers sleep and play 2 (3-6kg), tak myslíte, že je nutné kupovat i ty nejmenší jedničky pro novorozeňátko? Nebo že vystačím s těmi dvojkami?
Proč ne, pokud novorozeňátko bude mít tři kila
Myslím, že když mu budou velké, prostě je trochu zahneš, dělám to tak i s jedničkami, protože mému 2g novorozeňátku jsou velké i ty ![]()