Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj jaké používáte pleny,které jsou nejlepší a cenově nejdostupnější a v porodnici jste měli jaké ple
ny nebo se tam dostávají?Budu rodit v Břeclavi. ![]()
Ahoj, v BV se plenky nedostávají - pouze látkovky, pro začátek nějaké Newborn plenky - ale kup si jen tak 1 balení, pak uvidíš, jaké bude mimčo. Plenky máš pořád někde v akci, tak koukej do letáků, v BV je obchodů mraky
My měli Pampers Newborn.
My jsme měli taky Pampers Newborn, vyzkoušeli jsme i jiné, ale pampers synovi sedí nejlíp a nejlíp sají. Každýmu vyhovuje ale něco jinýho, musíš vyzkoušet.
Pampers mají často v akci v Globusu, já jsem tam k nákupu dostala ještě nějaký dárek pro malýho.
je fakt že plínek jsou mraky,od levnějších po dražší,u novorozence budeš tak co dvě hoďky cca přebalovat,prostě furt,no,pampers jsou fajn,jen mi vadilo že u těch newborn nebyla taková ta gumička na zádíčkách a malí to měli vždycky až na lopatkách ty hovňouse
možná je to teďkom jiné,nevím
dobré jsou taky bella happy.
hlavně záleží co snese kůže miminka,takže určitě nedělej zásoby,a musíš až pak vyzkoušet co sedí vám
jinak všechny plínky mají občas akce-musíš si to vysledovat nebo tu je i diskuze akce na plíny nebo jak se to jmenovalo,u happy se dají sbírat kody čárové,stejně tak pampers a máš za to pak nějaký dáreček ![]()
Ahoj, já třeba Pampersky úplně nesnášela, protože když se pokadil, tak mu to vyteklo přes záda až ke krku..
Málem mě to od Pampersek úplně odradilo a přitom třeba Active Baby jsou celkem v pohodě..
A moc jsem měla ráda Huggies newborn (škoda že už ty větší nejsou takové) měly výřez na pupíček, na zádech pružný pásek (který vždycky zbrzdil tu pohromu) a dobře držely tvar (nikde se mi nehrnuly a nerolovaly) - i tatínek je měl moc rád
A myslím že v tý slevový knížce DM byly nebo možná i jsou nějak 1+1 zdarma, takže pak balík 50ks vyšel na zhruba 100Kč což je myslím fajn.
My používáme Huggies, když jsou v akci, tak jich koupím víc balíků a tím i dost ušetřím
Pročti si diskuzi o plenách: https://www.emimino.cz/…-akci-46147/
slevy jsou fajn,akorát že my bydlíme na vesnici 30 km od Brna,a 15 km od Hustopeč ale tam nic moc,akorat penny,takže unas to bude fungovat kupovaním zasob na měsíc nebo 14 dní,zaleží jak se zadaří.....přecejenom cena benálu už je taky dost vysoká… ![]()
abby píše:
slevy jsou fajn,akorát že my bydlíme na vesnici 30 km od Brna,a 15 km od Hustopeč ale tam nic moc,akorat penny,takže unas to bude fungovat kupovaním zasob na měsíc nebo 14 dní,zaleží jak se zadaří.....přecejenom cena benálu už je taky dost vysoká…
To my kupujeme na 2 měsíce dopředu, na měsíc mi vydrží tak 2,5 - 3 balíky.
Do porodnice jsem měla Pampers Newborn, pak doma jsem měla co se naskytlo
Kdo co dovezl - Tourjours z Lidlu jsou dobré, Pampers a huggies taky. Babylove nás oprudili.. Pak jsem látkovala, ale vzhledem k malýho rozměrům jsem musela přestat a opět máme Pampers ![]()
Kaczenka píše:Vera111 píše:Do porodnice?
Nejlepší? Látkovky
V porodnici dávají papírové, my měli cca 5-7 ks na den.
Za mě jsou nejlepší huggies.A v akci se dají sehnat dobře.V porodnici nám dávali balík huggies new born ![]()
tak to vidím že koupamí od par druhu jeden balík,a uvidím co se nám bude
líbit…
Ahoj, nepořizovala bych dopředu hromady plen. My dostali od příbuzných Pampers a Huggies a měli jsme co dělat, aby se spotřebovaly, protože nám vůbec nevyhovovaly. Huggiesky protejkaly a Pampers byly hned nacucaný. My si do porodnice pořídili od Bella Happy a jsme na nich dodnes. Sama uvidíš, který vám budou vyhovovat. My nakupujem pleny jen v akci(většinou na internetu) a na tom se pořádně ušetřit. Jen pro srovnání pleny v obchodě stojí 220-250Kč, v akci 180Kč a po internetu 130Kč
.