Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,
my jsme měli pampers newborn. Vyzkoušela jsem i huggies, ale ty nám vubec nevyhovovaly.
Ted když už je dcerka větší tak střídám huggies a babylove, ve větší velikosti nám zase nevyhovují pampers ![]()
Pokud máš někde v dosahu DM drogerii, zaregistruj se tam. Na plíny mají celkem velké akce
V porodnici jsem měla Bella Happy, s těma jsem byla moc spokojená a pak už jen Pampers premium Care, malému nejvíc vyhovují…vyzkoušeli jsme i active baby a sleep&play, ale oboje hrozné…takže máme pořád premium care…a kupujeme je v Globusu v akci za 250,– vždycky do zásoby…
MUFICE píše:Kaczenka píše:V porodnici dávají papírové, my měli cca 5-7 ks na den.Vera111 píše:Do porodnice?
Nejlepší? Látkovky
V olomoucké porodnici plínky ani vložky nedávají. ![]()
Kaczenka píše:MUFICE píše:V olomoucké porodnici plínky ani vložky nedávají.Kaczenka píše:V porodnici dávají papírové, my měli cca 5-7 ks na den.Vera111 píše:Do porodnice?
Nejlepší? Látkovky
Některá porodnice dává, některá nedává. U nás dají jen 10 látkovek na den, o papírových plenách si můžem nechat zdát a vložky jen 2 hned po porodu na cestu na šestinedělí
.
MUFICE píše:Kaczenka píše:V porodnici dávají papírové, my měli cca 5-7 ks na den.Vera111 píše:Do porodnice?
Nejlepší? Látkovky
V Břeclavi plenky nedávají. Já měla pampersky a huggisky. Oboje fajn. Dál jsem neexperimentovala.
Kaczenka píše:Vera111 píše:Do porodnice?
Nejlepší? Látkovky
to ne
Ale jsou tam dvě otázky. Jaké pleny jsou nejlepší a jaké do porodnice. Tak do porodnice určitě igelitky
Kaczenka píše:MUFICE píše:V olomoucké porodnici plínky ani vložky nedávají.Kaczenka píše:V porodnici dávají papírové, my měli cca 5-7 ks na den.Vera111 píše:Do porodnice?
Nejlepší? Látkovky
Tak to pěkně šetřej
Rodila jsem v Motole i vložky jsme měli zdarma na WC v neomezeném množství ![]()
já rodila u Apolináře a všechno jsme taky dostaly. Plínky i vložky…
Taky jsem byla v Olomouci a nic jsme nedostali,jen ty první plenky jak malý přišel na svět a pak už nic a vložky taky svoje. Jinak jsme měli huggies newborn a otřesný,malý byl pročůraný až na záda,přešli jsme na pampers premium care a supr
teď jedeme jen na active baby a sleep and play nebo premium care,všechny jsou supr od pampers ![]()
Zkoušeli jsme Bella newborn, Pampers newborn a Pampers sleep and play a prostě nám od začátku do teď vyhovujou jen Pampers premium care. Nedám na ně dopustit. Takže Pampers premium care newborn za mě.
Ale teda jsou dražší a nejsou na ně moc slevy. I když se mi už párkrát povedlo sehnat ve slevě.
My jsme místo vložky bezprostředně po porodu dostaly jednorázovou podložku (podobná té přebalovací), přestřiženou napůl
Ale to je už mimo téma ![]()
Já jsem praferovala ty silnější tvrdší plenky hlavně kvůli kyčlím…
Kaczenka píše:
Já jsem praferovala ty silnější tvrdší plenky hlavně kvůli kyčlím…
Přesně
.