Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, na kolik kil jsou pampers 3, myslím ty oranžové. My máme dvojky a máme už je tak tak. Ale tchám ni koupil Huggies 3 a ty jsou dost viliký, ty jsou 5-9 kil.
pampersky jsou celkově menší než huggiesky, velikost 3 huggies měl malý nad pupek a pampers měl jak bokovky ![]()
No já se myslím, že budou Huggiesky větší, hlavně kolem stehýnek na těch gumičkách tam je má veliký. Tak já zkusím ty pampersky 3, ty jsou taky 5-9 kil?
Pampers 3 jsou taky oranžový jako 2? No já vím, že jednodušší je se kouknout v obchodě, mi šlo jen o to jestli jsou menší než ty Huggiesy.
To sice nevím, ale ty oranžový jsou od trojky úplně na ho*no
Nemají pružný pásky. My máme 5,5kg, zatím máme dvojky a pak musíme přesedlat na jinej druh ![]()
Kacenka20 píše:
To sice nevím, ale ty oranžový jsou od trojky úplně na ho*noNemají pružný pásky. My máme 5,5kg, zatím máme dvojky a pak musíme přesedlat na jinej druh
souhlasímm, jsou na ho*vno, a nejde jenom o pružné pásky, celkově mi připadá, že snad nesajou nebo co
jejda holky které trojky jsou na ho…
.Ja mám totíž pampersy 3 a plná spokojenost mají i pružné pásky a sajou velmi dobře. ![]()
gsimča píše:
jejda holky které trojky jsou na ho….Ja mám totíž pampersy 3 a plná spokojenost mají i pružné pásky a sajou velmi dobře.
Sleep & Play
Monny píše:gsimča píše:Sleep & Play
jejda holky které trojky jsou na ho….Ja mám totíž pampersy 3 a plná spokojenost mají i pružné pásky a sajou velmi dobře.
a to je od které značky?Děkuji
gsimča píše:Monny píše:a to je od které značky?Děkujigsimča píše:Sleep & Play
Pampers ![]()
gsimča píše:Monny píše:a to je od které značky?Děkujigsimča píše:Sleep & Play
pampers, nám nejvíce vyhovujou pampers active baby, ty jsou super
igracek píše:gsimča píše:pampers, nám nejvíce vyhovujou pampers active baby, ty jsou superMonny píše:a to je od které značky?Děkujigsimča píše:Sleep & Play
taky je beru a jsem nadmíru spokojená,mám třetí dítko a vždy jsem kupovala pemprsy.Kdysi jsem zkoušela i jiné značky,ale to byla plínka hned plná atd.,ale to už je věc názoru každý má zkušenost jinou že ![]()