Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
my vyzkoušeli snad všechno, ale ty activky jsou prostě nejlepší, kdysi se mi líbily huggies premium, ale pak změnili výrobu a ty jsou taky o ničem
ty jsme ještě neměli, u nás Lidl není
ale nikdy víc bílé tesco plínky
Kamaradka si chvali babylove z DM - ja zatim nevim, zkousim jejich ekoradu, ona ma ty normalni (dela bezplenkovou, tak nema spotrebu).
karolina_a_betuska píše:
Kamaradka si chvali babylove z DM - ja zatim nevim, zkousim jejich ekoradu, ona ma ty normalni (dela bezplenkovou, tak nema spotrebu).
Tak to je to jediný z čeho se mi malej oprudil a že nebyl nikdy jindy za těch 8 měsíců opruzený ![]()
Takže raděj koupit Active než ty Sleepy? Když teda píšete, že jsou na hovno?
RadkaOR píše:
Jojo, určitě Active
Já používám Premium Care, ale teď mi je zdražily z 328Kč na 370Kč
Tak musím najít náhradu. Myslíte teda že Active baby jsou „oukej“? ![]()
RadkaOR píše:
Jojo, ale jsou dražší než ty Sleep and play…
lúlinek píše:
Já používám Premium Care, ale teď mi je zdražily z 328Kč na 370KčTak musím najít náhradu. Myslíte teda že Active baby jsou „oukej“?
Jo, souhlasím s ostatními, oranžové na houby, Active baby ok ![]()
musím se přidat, vyzkoušeli jsme huggiesky a musím říct, že nic moc, když už tak ty premium, mají aspon pružný pásek tak se dá upnout, ale i tak nám protejkali, kolem stehýnek jsou větší. Za nás taky pampersky Active Baby, Sleep andplay mi přijdou dost parfémovaný a není to ončo.
Jinak pampers 3 jsou od 4 kg do 9 kg a Huggiesky jsou od 5 kg do 9 a je to poznat.
tak dneska nám activky poprvé přetekly, tak budu doufat, že jsem jenom špatně dala plínku, že to nebude tou polskou výrobou ![]()
Monny píše:
všechny trojky jsou 5-9kg
Nesmysl, mám doma pampers activ baby a tesco pleny, 3 a oboje jsou od 4kg
Takže od těch 5kg jich bude asi hooodně málo
Jinak tedy Sleep bych 3 nekupovala, měla jsem jeden balík a fakt oproti 2 velkej rozdíl… Activ baby jsou tenké, ale hodně navoněné a mě osobně to dost vadí…
RadkaOR píše:
Každý to má jinak, skoro všichni na ně nadávají, ale v mém okolí je 90% maminek dává tak nevím
. Když přebaluješ co dvě hoďky, tak vydrží v pohodě. Active baby jsou ale fakt lepší i než Premium Care ty jsou od č.4 dost šizený.