Látkování pro nás

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
9.2.11 21:15

Je tu krásný návod na instalaci vlňáčkošáličky:
 http://www.latkovky.cz/…osalicka.pdf

Pokud chceš začít s minimálními náklady, doporučuji uplést vlněný obdélník (vlňáčkošáličku) ze šumavské vlny nebo ze 100% merinovlny, doma najdeš určitě nějaké čtvercové plenky, dokoupíš jen separační vložky (nejlepší jsou Popolini) a v lékárně lanolin na impregnaci vlňáčků a máš vše :dance:

Zapomněla jsem na snappi sponku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
9.2.11 21:19
Hanule píše:
Vvero, na onyč čtverce koupit SNAP sponku, a pak to vypadá třeba takto :)

Hanule pokud mám bobkující dítě, tak je sklad se snapkou podle mě zbytečná zdržovačka. Ale pokud kadí tekutě, tak jasnačka.
Ještě je ale ve hře varianta jen čtverec va skladu (drak, novosklad) chycená snapkou, bez svrchňáků. Ale to až fakt na léto, kdy bude dítě bez tepláků, max. s návleky.
Ale mě už to skládání přestalo bavit, takže nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
9.2.11 21:22

Alpako, jenže na tom rovném skladu hodně záleží na svrchňácích taky… A hlavně mi pak vždy malý chodil jak kdyby měl mezi nohami sud :lol: Ale tak to už je fuk. Vyzkoušet to může, když bude chtít, a když ne, nikdo to nenutí.. Jen jsem dala příklad jak to může vypadat :mrgreen: Tu druhou verzi těžko nafotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
9.2.11 21:26

OT pro Hanuli Mě chodí jako sud i bez plíny. Ale o co je užší ovosklad, než čtverec na rovno? Stejnak musíš do skladu dát čtverec na rovno. Ale jinak máš pravdu, ať si každý vyzkouší, co mu sedne. Mě to původně taky vyhovovalo. :kytka: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.2.11 00:34

Já dávám jenom jednu čtvercovou plínu narovno a přesto vlňáčky - a zdá se mi, že je to to nejštíhlejší balení, co může být. Mám hodně učůrané dítě, ale vlňáčky to udrží :palec: Po každém čůrání se malá ozve - přebaluji zhruba každou hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.2.11 17:49

Objednala jsem si vlňáčky Popolinky, naložila do Lanolinu. Chci je dávat na noc, ale malá pokaždé začně řvát jako tur… :-o může ji vlna kousat??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.2.11 21:42

ahoj, ty čtverce co se doporučují, za mě také! (malá má 20m) už dlouho používáme na den jen čtverce a trénujem nočník (fajn jsou dny, kdy má celej den jednu a večer jí odkládáme zpátky suchou :), pokud bude batole bez kalhot (tepláky, punčochy a pod), tak svrchňáky buď ty vlněný nebo na patenty. Snapku nebo suchý zip nevydrží - takhle velké dítě to zvládně sundat :) a vesele přebírat nebo lítat s nahatým zadečkem (což je dle názoru naší dcery nejlepší (už aby bylo léto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí