Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Poznáte tieto plienky, máte ich? Aké sú vaše skúsenosti? Prípadne, čo na ne hovoríte, za tú cenu…
Všimla som si v inej diskusii o látkovkách, že ste tam niekto dávali fotky práve s týmito plienkami, ale nevedeli ste odkial sú. Tak tu som ich objavila. Uvažujem, že by som nejaké objednala. Ale ten material je samý polyester a nylon. Je to dobré?
polyester a nylon, neprodysna umelina, to bude zaparena prdka
Ty vkládací savá jádra mi silně připomínají vkládačky z kapsovek fuzzibunz. Savost minimální, umělina… Potisky jsou atraktivní, cena též, ale preferuju tuzemskou výrobu, popřípadě alespoň auroamerickou a materiály savější. Sice víc zaplatím, ale mám jistotu, že mám kvalitní savou plínu.
Pere se to do 30ti stupnu, je to cely umely…fuj
Ale vypadaji krasne, ty vzory bych si dala libit! ![]()
A ještě bych upozornila na prací teplotu. 30 stupňů??!!! Vždyť to je prakticky studená voda… Pro mě, co nevydrží 60, tak nepatří na malé dítě
Chci mít fakt jistotu, že budu mít čistou a hygienicky vypranou plínu.
Nebrala bych žádné látkovky, které se nedají vyvářet alespoň na 60 stupňů! Tyhle lze jen na 30, proboha, vždyť to nic nevypere!
Co 30, pisou do 30ti
Holt musis desinfikovat jinak
No…na pracce mam bud kohoutkovou studenou, nebo min. 30, aby se to jeste nesrazilo ![]()
Tiež som si to všimla, moc sa mi tie materialy nepáčia, ale jedna mamina na inom portále, čo ich má, mi písala, že je s nimi spokojná a dokonca ich perie na 60°C!
A používa vlastné vkladačky.
No ja Cinu nerada, aspon pro deti mam nejradsi cesky veci.. a zvlast tohle, bude to mit primo na kuzi, buhvi, co v tom vsechno je ![]()
Já je taky mám a spokojenost - stejně je většina věcí made in china
třeba itti bitti taky.
Ale jinak jsou precizně zpracované a ta vnitřní vrstva je fleece.