Látkové plenky AIO Batolini

155
27.12.12 20:16

Látkové plenky AIO Batolini

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s látkovými plenkami Batolini. Jsou to all in one, ale za pár korun (našla jsem je za 200 Kč 8o )Prý je to čínský výrobek s českou distribucí :think: Tak nevím, ale ta cena mě dost láká :) Používáte někdo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
27.12.12 20:20

Jsou to šmejdy, sice dobře drží díky zapínání, ale staršímu dítku protečou natotata, nemá smysl kupovat. Raději zainvestuj někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
27.12.12 20:26

@Malinoisa zkusila jsem něco takového (kupovala jsem za 150 Kč) http://deti.aukro.cz/…2074961.html
a já si teda jednak obecně neoblíbila AIO pleny jako takové.
Malému jsou ještě velké má 6 kg. Ale jsou oproti dražším plenám o hodně horší. Aby se vůbec dali používat bude to chtít hodně savou vkládačku a ani PUL vrstva není nic moc, občas protečou.

Já bych do made in čína už nešla.
Ale já používám nakonec kalhotové plenky + PULL kalhotky. Vyhovuje mi to víc než prát velkou plenu, která nesmí do sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.12 20:39

Proč maj vždycky ty šmejdy takový krásný vzory :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.12.12 20:52

@Malinoisa máme jich doma šest, jsou materiálem docela příjemný i dobře šitý, problém je vkládačka, která se jenom vkládá dovnitř do kapsy a schrnuje se. Tudíž je ten pul zachvilku mokrý, takže musím max. po hodině přebalovat. investovala bych do nějakých, který mají vkládačky na patentky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
27.12.12 20:56

@Gladys tj to by mě taky zajímalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.12 21:12

@iiiv takže je to v podstatě kapsovka s vkládačkou? Zkoušela jsi je vycpat něčím jiným?
(mám doma totiž fuzzibunz, ty vkládačky nepoužívám, jsou absolutně naprd, vycpávám vícevrstvýma a vysráženýma kikko bambuskama a dobrý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.12.12 21:23

@Gladys nezkoušela, jenom ty co byly k tomu, ale asi zkusím někde sehnat bambusky a vycpat to s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.12 21:26

@iiiv našla jsem na MMB fotku vnitřku, připadají mi relativně široké mezi nohama, to jsou fuzzi celkem taky, fígl je vycpat to fakt od kraje ke kraji, tj. nedat tam vycpávku výrazně užší než kapsa, pak to proteče. Jsem celkem zvědavá na reference s pořádnou vycpávkou, třeba by nakonec nebyli tak strašný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.12.12 21:28

@Malinoisa Jsou to klasické kapsovky s ne moc savou vkládačkou z mikrovlákna. Šité jsou dobře, materiál taky není nejhorší. Jen mají trošku nižší střih než obvyklé čínské plenky, takže pokud máš obříka, mohly by být za chvilku jako bokovky. A počítej s tím, že ani se slušnou vkládačkou to nikdy nebudou superdržáky. Já mám tyhle plenky spíš jen k doktorovi na superrychlé přebalení nebo na léto, abych neměla počůraný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.12.12 22:18

Holky diky moc za rady, ja normalne pouzivam popolini one size a pul svrchnacky, ale jsou na malou (4,5 m) dost velke a nejdou ji v tom zvedat nohy kdyz se ted snazi pretacet (to ji vadi i pamperska :roll: ),tak jsem hledala nejakou mene objemnou levnejsi nahradu. Ale asi s tim pockam a az bude mit poradnej svih a nebudou prekazet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
27.12.12 22:21

@Malinoisa Zkus pokoukat po bazárcích třeba po Anavy - ty jsou hodně dobré, české, ale dražší… Naše malá s objemem v nich nikdy neměla problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.12.12 22:29

@Myrha no ty vypadaji krasne :) ja mam doma jen jedny aio (imse vimse nebo jak se to pise :) ) a moc nam vyhovovali, jen ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
27.12.12 22:48

@Malinoisa já mám AIO moc krásné Grovia ale jsou celkem objemné.
Pak mám Popolini, ale ty jsou velké kolem nožiček. No a pak Itti Bitti a ty už jsou zas malé :).

No a tyhle Gaga jsou i teď při 6 kg velké kolem nožiček. Štíhlé jsou. Ale aby nebyly tak 1 hodinu, tak by to chtělo vícevrstvou plenu jako vkládačku a to pak budou taky bucláčky…

Anavy nebo IguLee jsou štíhlé. Ale to jsou kalhotové plenky.
Ale to není levné. Jestli ale malé vadí i pamperska, tak podle mě tak štíhlou látkovou stejně nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.12.12 12:53

SOUHLASÍM S @Gladys, bambusky místo vkladaček jsou super, dávala jsem na noc a na delší pauzy mezi přebalováním, jinak normálně obyč. plíny.
Ony ty Batoliny jsou dobré na malé mimi, ale jak už je to roček, tak protečou hned :zed:
Jinak já dávala Thirsthiersky a do nich plínu, ty vydrží všechno.
Zakladatelko a co toto? http://www.aitu.cz/
Jsou to nové plenky a cena lepší, než u Anav, zatím jsem na to slyšela jen samou chválu, já nevím, už mám odpínkováno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí