Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Urcite bych sla do bambusu. Pokud je dite ochotne se nechat dal balit do skladu, tak bych na tom nic nemenila a poridila bambusove vkladacky, kvuli schnuti asi ne ty nejtlustsi, docela fajn jsou ty dlouhe.
Pokud je jen trochu zrucna, na sijemdetem.cz se prodava i bambusova metraz, vkladacky si muze usit a vyjdou ji levneji nez kupovane.
ja mam na Tomika uz od mala tyhle http://www.zbozi.cz/items?…, v sade jsou cenove prijatelny, jsou na patentky. Tomik ma teda jen 9 kg, ale ma je zatim na nejmensi cudlikovou vzdalenost, takze vydrzi urcite jeste dlouho. Jestli hodne pojmou, to neporovnam, nevim, jestli cura hodne nebo malo, ale s jednou vkladackou navic mu je davam s vlnackama i na noc
Kdyz me prijde trochu zbytecny si porizovat na rocni dite uplne novou vybavu ![]()
A hlavne to bude pro pribuznou trochu sok, pokud pouzivala jen ctverce, tak bude zvykla na rychle schnuti, kalhotkovky budou uplne o necem jinem.
Coz mi pripomina, ze popoliny jsem jeste zadne nevyzkousela ![]()
Takze asi jednu prubnem
Jo a me ted docela dost prijemne prekvapila tvarovana plenka kissaluvs, rikala jsem si, ze ji budem mit na odpoledne, to cura min, ale vydrzela i 2h dopol a to Mates cura nejvic. Jako za tu cenu (na mamaja.cz ji maji ve vyprodeji za 123,–!!!) opravdu dobra savost a pritom je stihlounka a prizpusobiva. Davam ji na snapku, sice tam pisou, ze se muze zatrhnout, ale zatim je neposkozena a za tu cenu by mi to ani nebylo lito ![]()
treba by meli naky na Aukru nebo na MMB, ty popolinky vypadaji porad jako nove, i kdyz uz je pouzivame rok, tak treba by je nekdo po jednom diteti prodaval a vypadaly by jeste dobre. Nebo vubec ruzny kalhotkovky pres Aukro, mam odtamtud za 150 kc jednu kalhotkovku Mother-Ease.
U nas pripadaji tak od 8 mesicu v uvahu jedine plinky na patentky, protoze u prebalovani uz ani omylem nelezi, suchace uz nelepej… ![]()
Děkuji za příspěvky. Příbuzné jsem dala odkaz, tak si to tady snad pročte
.
*Milé plenkařky
,
moje příbuzná mi poslala dotaz ohledně plenek. Bohužel jí nejsem schopná poradit, tak se obracím na vás zkušenější.*
hledám vhodnou plenku
mám kluka, jeden rok, buclatější kolem nožiček, asi 10 kg
Až dosud jsem používala čč sklad na draka stažené snappi sponkou a svrchní kalhotky Babyidea vlňáčky. První rok jsem byla maximálně spokojená, ale teď klučina začal hodně čůrat a čč už to nestíhají (a při jeho aktivitě ho nemůžu přebalovat po 30 minutách).
Takže hledám plenku, která
Děkuji moc za případné odpovědi
.