látkový plenky pro novorozence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
249
26.3.10 17:48

látkový plenky pro novorozence

Chtěla bych se zeptat, jaké plenky - látkový - se vám nejvíc osvědčili na tu tekutou stolici u prcků??? Já už mám toto období za sebou, ale chce kamarádka pro mimíska. Já osobně používala čtverce na draka, zavazovací disany a tvarovaný od imse vimse - ale u všeho občas něco uniklo. Tak mě taky zajímá, jaký máte zkušenosti. Takže sem s nima, budu moc ráda :palec:
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
26.3.10 19:48

Já podobně - čtverce na novorozenecký, anebo čtvercovka do pletené zavazovačky. Obojí řádně zahrnout kolem nožiček dovnitř, ale samozřejmě se někdy stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.3.10 19:56

Měla jsem pastelky, občas někde něco uteklo, jak je ten okraj nařaseny, nejlepší mi přišli Imse vimse biofroté, ty mají okraj rovný a když se to sepne snapkou, tak to fakt drží a nepustí.

Potom taky dobře drželi haipa daipa klasika, mají kulaté lemy, ty drží tu tekutou stoličku líp, ale ten okraj je i na zádech a tam mi přišlo, že musí tlačit.

Vázačky jsem měla a prodala, nějak mi nesedli, páč jsem do toho neuměla dítě nainstalovat, ale na další je pořídím, už snad nebudu z toho novoška tak vyklepaná :mrgreen:

A ještě si vzpomínám tots bots froté, kalhotková plína a taky držela dobře, ale tu jsem měla jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
3.4.10 16:52

Tak já za celou dobu nepoužila ani jeden čtverec :mrgreen: , látkuji cca od 10. dne malé.
Dle mého názoru jsou dobré hlavně Anavy (mám tu novorozeneckou), babusky od Tots bots a miluji bambusku od BumGenius. Na noc (malá ji už celou prospí) používám Baby Idea bamboo extra či bambusovou Baby Beehinds, dřív jsem je střídala s bambuskama od Baby Lucy.
Vyjmenované pleny my protekly za celou dobu snad celkem 2× (myslím, že zrovna Baby Lucy), ale naštěstí to vždy chytly svrchní kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí