Látkové pleny "Děláme do plen"

166
8.2.22 10:03

látkové pleny "Děláme do plen"

Začala jsem koukat na látkové pleny a zaujala mě následující stránka ****
Nemáte prosím někdo vyzkoušeno? Klady, zápory, zkušenosti…
Děkuji všem :kytka:
Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20896
8.2.22 10:08

Tak pokud na to někdo má prachy, tak proč ne. Ale zase tam jsou v ekologii jen polopravdy a demagogie k prodeji a to já nemám rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
8.2.22 10:20

A zaujaly tě ty jejich látkovky nebo plenkový servis?
Pokud plenky, asi neporadím, zas až tak moc jsem to nezkoumala, jestli se někde minipísmem píše opak, omlouvám se, mně to od pohledu přijde jako taková ta univerzální Čína.
Pokud plenkový servis… v cizině je to celkem běžné, v našich podmínkách moc ne. Já se přiznávám, že poté, co jsem na pohodu odlátkovala dvě děti, tak to praní a sušení mi přišlo asi jako nejmenší problém. Skladovala jsem v kyblíku se síťovaným pytlem, ten jsem co 2-3 dny mrskla do pračky, zmáčkla knoflík a pak přendala do sušičky/ na šňůru. Ale pokud je někdo ochoten si připlatit za to, že to někdo udělá za něj a doma si bude prát jenom čůrání a blitíčko na běžném oblečení, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.2.22 10:24

@ugluk ty látkové pleny, zbytek bych si udělala doma :) ale právě vůbec se v tom nevyznám, co je lepší a jak vybírat… zkoumám různé diskuze, ale moc z toho moudrá nejsem, proto sháním každou radu a pomoc :) jakou značku zvolit, jaký typ apod.
@Cenarius mě spíš zajímá pohoda miminka, aby nemělo zapařený zadeček a opruzeniny, přijde mi látka taková přirozenější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
8.2.22 10:45

@Veronika1212 Je to Čína. Koupíš kvalitnější pleny, zkus se podívat na Facebook do látkovacích skupin. Za mne super české značky Petit Lulu, Majab, Breberky, Anavy, Katyv Baby, atd. Za dobrou cenu seženeš i bazarové v dobrém stavu. Vřele doporučuji ten Facebook, Tk Ti dobře poradí.

• Citovat
  • Upravit
166
8.2.22 10:47

@jezzz děkuji moc, to jsem přesně potřebovala vědět, čínské nechci… Kouknu na fb na skupinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
8.2.22 11:18

Koukala bych po českých, dneska už je široký výběr (ale zas bacha na něco, co se tváří české a šijí v Číně). Já mám ráda Bamboolika, v podstatě jsem na nich z velké části odlátkovala dvě děti. Jinak jsem děti nikdy neměla opruzené ani s žádnými problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
8.2.22 11:42
@Veronika1212 píše: @Cenarius mě spíš zajímá pohoda miminka, aby nemělo zapařený zadeček a opruzeniny, přijde mi látka taková přirozenější :)

Tohle ti nezaručí na 100% žádný dopředu dobře provedený výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
8.2.22 13:33
@Veronika1212 píše:
@jezzz děkuji moc, to jsem přesně potřebovala vědět, čínské nechci… Kouknu na fb na skupinky :)

Ty které jsem ti psala jakou všechny České a mám je vyzkoušeny. Všechny jsou super. Dobré jsou i Bamboolik, ale jejich nový systém nemám vyzkoušen.

Ono vždy záleží i na proporcích miminka :srdce:

Na Facebooku koukni na:

• Poradna pro látkovačky
  • Látkové pleny - bazar, rady, poptávka
  • České látkové pleny

Určitě nekupuj sady, spíše vyzkoušej a uvidíš, která značka a systém Vám sedne.

Ať se daří :kytka:

Edit: pro novoška doporučuji PidiPuk. Paní jej přestala vyrábět, přejdou pod jiného výrobce. Ale tohle je plena nesmrtelná a s klidem ji doporučuji i bazarovou. Na novorozence je to top plena. Je hodně variabilní, neotlačuje a zároveň je krásně savá. Za V některých eshopech bude k zakoupení i nová.

• Citovat
  • Upravit
17.7.23 07:14

Nádherný den vám přeji, všechny maminky :) Píšu vám se vší úctou jako zástupce projektu Dělámedoplen. Nebudu vás přesvědčovat, to nechci, nemám to rád a ani byste se nenechaly :) Za nás mluví spousta usměvavých maminek a tatínků. Protože to je naším cílem.
Spíše prosba o otevřenost, nesuďte něco s čím nemáte zkušenost. Ano, máme subdodavatele i z Číny a vybrali jsme si jej z mnoha (českých i evropských). Postupně přecházíme do úplné české výroby, ale nenechte se zmást, ty materiály stejně zdejší výrobci vozí z Číny, Indie, Iránu… bambus ani bavlna zde opravdu nerostou. Ale to přece nevadí. I my se v naší rodině i v našem týmu snažíme žít zdravě, fungovat čestně a čistě, podporovat lokální výrobu a potraviny nakupovat pouze zdejší a sezónní. Ale v něčem to prostě nejde. A pokud víte o zdroji, prosím napište mi na ****
Velmi rád se s kteroukoliv z vás pobavím věcně o tom proč tak přímočaře bez ověření zavrhujete výrobek z Číny. Je to kvůli kvalitě? Tak naše výrobky vyzkoušejte ****

Vyrábíme v ČR, máme a budeme mít subdodavatele z Číny, máme certifikované materiály pro děti, šijeme dle zkušeností s našimi dvěma dcerami, děláme maximum pro to, aby s námi rodiče přebalovali s úsměvem a nabízíme kvalitní a udržitelný produkt.
Díky a s jakýkoliv dotazem či připomínkou se na mě určitě obraťte.

Edit adminem - smazaný odkaz a osobní údaje - email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky