Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Poradíte levné plenky s indikátorem vlhkosti? Dady známe, co dál?
@Atisia já brala v albertu. V akci vycházely suprove, nesmrdely a u nás neprotekaly. Je to cca 2 roky.
Huggies v akci vyšli levněji než Dáda a jsou nesrovnatelně lepší.
Já občas ještě koupím Huggies když je na ně někde akce… pak sem noc jiného asi nezkoušela. Ale ten indikátor ke stejně k něčemu
Mě osobně je indikátor fuk. Partner bez něj nepozná nic a je z toho často rozčarovaný. Ráda bych si tedy ušetřila čas s vysvětlováním, kde je proužek
.
Nejlevnější indikátor vlhkosti je ruka a oko. To prostě poznáš. Jinak Albert pleny ty proužky mají a jsou dost levné, zvlášť v akci. Taky DM to mají, ale ty, mám pocit, dost zdrazily.
Pokud nevadí, vetru se s dotazem. Já hledám pro změnu co největší plenky, 6+ ideálně, který jsou na citlivou pokožku, hypoalergenni, šetrné nebo tak něco. Nejlíp se zatím jeví ta Bio eko řada od DM, ale ani to není dokonale.
@Midaku
Také jsme používali plenky 6+ právě ty huggies plenky nebo kalhotky, také jsou dost velké ty Bella happy 6+, ale ty i protékaly. Jinak nejvíce mohu doporučit huggies tréninkové kalhotky, v akci jsou opravdu za parádní cenu, kupovala jsem ještě před 2 lety za 3-4 kč/ks. Bez akce jsou myslím za 17.
Hlasuju taky pro Albert. Ale ty s obrazkem zviratka. Pak maji jeste takove uplne superlevne, na obalu jsou nejake kytky tusim, a to jsou plastaky, drou, ty fakt ne. Naopak ty barevne (vim, se na jednech je sovicka) s prouzkem, ty jsou opravdu dobre. Mam s nimi lepsi zlusenosti nez s pampers apod.
Osobně nevím, kupuji jiné, ale kamarádka je velice spokojena s plenama z Alberta. Indikátor mají, ale je potřeba brát se zvířátky. Pamatuju, že když měli akci, tak je brávala kolem 150,– za balík
Možná DM mají taky, ale tam si nejsem jista ![]()
@Midaku nevim jestli DM zdrazily, ale mely na sobe takove dutiny, kde se mela rozprostrit moc. No po jednom vycurani se z toho staly 3 obri neforemne plovaky mezi nohama… takove neplanovane baleni na kycle
a me teda smrdely. Albert se sovou byly super. Mam jeden balik jeste po klukovi schovany ve sklepe, no bude se za chvilku hodit.
@hospodki jo, mam stejnou zkušenost. Nevím, jeslti změnili výrobu nebo co, ale na první dítě jsem používala výhradně DM a byly super, druhý jsem musela látkovat, ale jednou za čas a na noc měl taky DM. Až teď u třetí jsem musela přejít na jinou značku, protože ta jejich kvalita už je pryč.
Za mě jsou super Lupilu premium z Lidlu. Kupuju, když jsou v akci, což tento týden jsou za 129 Kč. Počet kusů záleží na velikosti, kterou kupuješ.
Holky a jezdíte některá pro Dady přímo do Polska? Nevíte jaký je to cenový rozdíl? Když taky koupím kolem 4kc za kus