Látkové pleny pro chodící

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
12.7.14 15:36

Látkové pleny pro chodící

Ahoj.
Pokud je tu podobné téma, omlouvám se, já ho nenašla…
Přitom to musí časem řešit každá látkující mamina:
Co dáváte chodícímu mimču? Syn má rok a půl. Doma se snažím ho často svlékat a dávat na nočník. Někdy to bojkotuje, ale většinou dopadáme tak, že má mokrou plenu, ale ještě se vyčůrá.
Můj dotaz je co mu dát, aby se mu dobře běhalo. Připadá mi, že náš systém není na pohybování to pravé - máme vícevelikostní kalhotky popolini na patentky a na to vlňáky. Čůrá velké dávky, takže když mu tam toho naskládám méně, ihned to proteče. Nechci nakupovat AIO. Spíš jestli nemáte nějakou radu na štíhlé vlněné kalhotky, ale velké držáky? Mám popolini a ty jsou hodně tuhé. Má toho mezi nožkama prostě moc. Nemůže mít z látkovek pak nohy do O? Nebo jsou mé obavy zbytečné?
Natahovací vlňáky mi přišly mezi nožkami také tuhé. Ke všemu do nich neumím syna narvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8780
12.7.14 15:43

Chodiciho mam v AIO nebo Pulkach. Tenke vlnene longies jsem usila z merina sama drzely docela dobre, jen uz mu jsou male. Na ven uz musi nosit jednorazovku, protoze latka casto protece s tema davkama.. Navic ma uz vetsinu latkovek spis jako bokovky, to tomu drzeni taky moc nepomuze..

Deformace nohou bych se fakt nebala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.7.14 15:47

Ahoj, vlnacky sice nepouzivam, ale memu 16 mesicnimu akcnimu synkovi davam treninkove kalhotky od Bambooliku s jejich batoleci plenkou. Udrzi i vetsi nehodu. Ja je pouzivam i jako svrchni kalhotky na ctvercove a vicevrstve pleny a v pohode. Jsou stihle mezi nozickama, malemu se v nich dobre beha a v pripade potreby se daji rychle stahnout jako kalhotky. Samozrejme se musi hned po nehode prebalit, muzou protect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.7.14 16:35

@Mafule :?: dala bych mu PULky..třeba tots bots nikdy neprotekly…já vlňáky nemám moc v lásce, nějak jsme si nesedly, tak nevím, co popisuješ…Náš měl kalhotkovou plenu s „chobotem“ - tzn. savé jádro cca tři vrstvy plus chobot-vkládačka - tři vstvy, složené na půl na pindíka a pulky, že by toho bylo hodně nevím, neprotékalo :nevim: Je fakt, že pleny mám šité doma, jen pár koupených origoš - ty jsem obšlehla, takže zase netuším tu savost tvých :think: Dcera má poděděné a také funkční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
12.7.14 16:40

Myslím, že jsem dávala čtverce a kalhotky popolini nebo bambino mio se zátěrem. K vlněným jsem se nikdy nedostala. Takové ty kalhotkové pleny, které víc sály, jsem dávala jen na noc. Přišly mi přes den moc objemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
12.7.14 16:44

Já dávám na doma kalhotkové plínky bez svrchňáků, spíš štíhlejší jako anavy, šijemdětem, totsbots bambusky… Nebo jen flísové svrchňáky od anavy a do toho plínu na rovno. Nebo mámpár kasovek ŠD, ty jsou hezky štíhlé a vydrží ve vel.2 opravdu dlouho. Všechno zmiňované do vycpávám baby idea bambusovýma vkládačkama, ty jsou hodně štíhlé a hodně poberou.
Na noc a na ven dávám jednorázovky. Mladýmu je 20 měsíců, má cca 13,5kg, některé plínky už zapínám kolem nožiček na poslední patentek, má pěkný kejtičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí