Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj dámy, protože jsou zde všechny příspěvky na toto téma více jak 2 roky staré, chtěla jsem se zeptat jaké teď aktuálně používáte jednorázové pleny. Mám nakoupeny Pampers pro první měsíce, ale chtěla bych ušetřit, nemáte někdo levnější variantu s kterou jste spokojeny??? Moc děkuji za info
Používám z Alberta Basic bílé balení, dobrá savost, bezproblémová lepítka a plína na 15-25kg vychází cca na 3,7, na 7-18 na cca 3,1, což mi přijde v poměru cena výkon velice dobré.
Poté, co přestali dělat Huggiesky, tak určitě dM Babylove. Mají pevné gumičky okolo nohou i na zádech, hodně poberou, neprotýkají.
Kamarádka třeba nedá dopustit na ALbertácký ty nejlevnější, HOnzíkovi ale nevyhovovaly…
Musíš zkoušet…
My z pampersek presly na pleny DADA daji se koupit jen v polsku, jsou srovnatelne kvalitou s pampers. A baleni stoji 200,–… Zkousela jsem i bella happy a ty malemu nesedly, co plena to durch mokrej.
Kamaradka si hodne chvali pleny z tesca..
Baby love z DM ale kyž natrefíš na velkou slevu ta i pampers vyjdou levně ![]()
jinak tady je diskuze a stále funguje ![]()
https://www.emimino.cz/…-akci-46147/
Ahoj, používám nejčastěji plenky Tesco loves baby a vyhovují nám. Nyní používáme čtyřky, plena vydrží celou noc, i když malá 2× za noc pije. Vyhovovaly nám i pleny z lidlu (toujours), ale ty jsou levné jen v akci a akce nejsou časté. V tescu jsou akce hodně časté. Špatné nejsou ani pleny babydream z rosmanna a babylove z DM drogerie (ale ty nejsou už tak levné). A já mám naopak špatné zkušenosti s pamperskama, ty malé velikosti protékaly a pak jsem jednou koupila pampers active baby čtyřky a malá se oprudila. Asi jí vadí jak jsou naparfémované. Vlastně vyzkoušela jsem docela dost druhů plen a jediné po kterých se oprudila byly ty pampersky.
@Nikka.1012 vyzkoušeli jsme kde co. Celkem ujdou Toujours z Lidlu, ale nějaká extra úspora to teda není. Za mě prostě nejlepší pampersky, zelené nejlepší poměr cena výkon. Když se zorientuješ, dají se nakoupit velice levně. Občas mají třeba v tescu nebo globusu takový ty obří krabice, to vychází velmi slušně. Nejvíc se mi ovšem vyplatila registrace v Tetě. Sem tam mi pošlou na mail slevu 20% na celý nákup (platí i na zlevněné položky). Nedávno jsem se tam napakovala pamperskama, balík 82 kusů velikosti 4 za 319 kč, tj. 3,89 kč na plínu, levněji podle mě není k sehnání.
Nejpitomější mi na plíny a vůbec věci na mimina připadá Feedo. Nevím, co na něm všichni mají, občas mají dobré ceny třeba na výrobky s brzkou expirací, ale jinak ceny nic moc se mi zdá. Zrovna jsem jim projela web.
Alber Basic vyhovujou nejvíc, neprotečou ani v noci a cena je nejlepší! Ale musíš sama vyzkoušet co prckovi sedne ![]()
Ale dělají je až od 3 4-9kg
Já jsem jich moc nezkoušela, Pampers nám vyhovují perfektně, takže je nakupuji v akcích, jak active baby tak premium care. Sleep and play hodně protíkaly. Ale i ty DM Babylove jsou dobrý ![]()
Taky můžu doporučit Tesco pleny, pak možná ještě Albert, ale ty se šmoulama, ty Basic mi teda přišly příšerný, jak karton s izolepou… ![]()
Pampers celkově mě smrdí, na noc dávám tesco zelené, přes den látkuju to vyjde úplně nelevněji.
@luckaa85 píše:
Pampers celkově mě smrdí, na noc dávám tesco zelené, přes den látkuju to vyjde úplně nelevněji.
mám to stejně
a na noc mám babylove ![]()
LuPaPe - A to objednáváte nebo tam někdo jezdí?
Příspěvek upraven 09.07.14 v 10:29
@luckaa85 píše:
já dávám jednorázovky na noc a na delší pobyt venku, ale nechtěla jsem prudit s látkováním
Nicméně potvrzuji, že to vyjde fakt levně ![]()